Oplichters!! Niets meer en niets minder. NIET bestellen bij deze website. Contact bijna onmogelijk en als je al bericht terugkrijgt is het een automatisch gegenereerd mailtje. Heb een dure iPad bij... Toon meer
Woensdag een converter gekocht en die kwam de andere week s’maandags al binnen. Supersnel en ook het terugbetalen van de btw was binnen 2 dagen geregeld.Super bedankt voor de service. Groet een dankb... Toon meer
Bestelling werd snel uitgevoerd. Producten al binnen 5 dagen in Nederland ontvangen, zonder verdere kosten. Alleen de administratie op de website loopt heel ver achter. Gelukkig reageert de klantense... Toon meer
Ik heb nu voor de 3e maal (in de afgelopen 6 jaar) een aankoop gedaan bij deze winkel. Ook best grote aankopen (camera en lens). Alle keren werd mijn bestelling keurig bezorgd. Je moet enkele weken w... Toon meer
Over Onestop Digital

Established in 2004, Onestop Digital has been in the business of selling electronic and photographic products for almost two decades.
We offer FREE Delivery for ALL Orders.
Specialising in electronic and photographic products by well-known brands such as B+W, Canon, DJI, Feiyu, Fujifilm, GoPro, Hoya, Insta360, Leica, Metabones, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung, Sigma, Sirui, Sony, Tamron, Voigtlander, Zeiss, Zhiyun and many more.
Fantastic Customer Service and Low Prices
We are extremely proud of our customer service record, as reflected in the positive comments on Trustpilot and our website. Our success is based on very competitive prices and reliable service, which leads to happy repeat customers.
At Onestop Digital, we believe in going above and beyond to assist our customers. Whether you have a question about a product or need help with an order, we are always happy to help.
Verenigd Koninkrijk
- customerservices@onestop-digital.com
- www.onestop-digital.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Onestop doet wat ze zeggen
In juni 2024 een Nikon objectief besteld. Het bestellen op de site ging eenvoudig en het de prijs honderden euro's lager dan bij met andere leveranciers. Te lezen was dat eventuele invoerrechten/BTW achteraf vergoed zouden worden als je de factuur opstuurt. Korte tijd later kwam de goed verpakte doos aan via FedEx. Alles was prima in orde, maar wel jammer dat je geen bericht vooraf krijgt wanneer de bestelling daadwerkelijk wordt bezorgd. Enige tijd later kwam de factuur van FedEx met de nog te betalen BTW. Deze heb ik betaald en een scan gemaild naar de klantenservice van Onestop digital. Twee dagen later was het bedrag van de BTW al op mijn rekening teruggestort. Top! Ik ga zeker nog vaker bij Onestop Digital bestellen.
Zeker de moeite waard en betrouwbaar …
Levering van bestelling eerder dan verwacht. Invoerkosten terug gekregen. Goede communicatie over de voortgang van bestelling.
R6 Mark II en RF 200-800 f/6.3-f/9
Vorig jaar november een R6 Mark II bij Onestop-digital gekocht. Dat liep in eerste instantie niet lekker, omdat ik een kit had gekocht die uiteindelijk niet leverbaar bleek. Als alternatief de camera zonder lens aangeschaft. Volgens informatie op de website kon het tot 14 dagen duren voordat ik de camera zou ontvangen, maar deze was binnen 4 dagen in huis.
Half mei van dit jaar de RF 200-800 bij hen gekocht. Ook deze was binnen 4 dagen in mijn bezit.
Informatie via email gaat altijd soepel, en vragen worden snel beantwoord.
Ben zeer tevreden met hun service, en gezien het prijsverschil met andere zaken zal ik ook in de toekomst vaker bij hen producten aanschaffen
Ik heb hier een insta360 X4 motor…
Ik heb hier een insta360 X4 motor bundel gekocht tegen een aantrekkelijke prijs. Ze waren de enige die dat op het moment van bestellen snel konden leveren.
Ik heb er voor gekozen om het binnen een week te laten leveren, hier betaal je extra voor en dan nog was ik minder kwijt dan gemiddeld. Klein schoonheidsfoutje ik kreeg geen track and trace waardoor ik de eerste keer dat het aangeleverd werd niet thuis was (al na 3 dagen). Communicatie met de klanten service verloopt prima, er wordt snel gereageerd als je een vraag heb. Op de site staat dat de mogelijkheid bestaat dat je toch BTW/invoerrechten moet betalen, dat gebeurde bij mij ook maar dat is geen probleem. Op de site staat een formulier klaar waar je alles invult je drukt op verzenden en ik kreeg de volgende dag al een bevestiging dat ze het terug betalen en het stond ook al op mijn rekening. Ik zal zeker vaker hier bestellen
Good Company!
We hadden de drone heel snel binnen en we kregen achteraf een factuur van FedEx. Deze hebben we ingediend en de volgende ochtend hadden we al het bedrag terug gestort gekregen.
Topservice!
Snelle levering en afspraken worden…
Snelle levering en afspraken worden nagekomen.
Levering binnen 5 dagen
Alleen de administratie op de website loopt heel ver achter. Gelukkig reageert de klantenservice direkt. Want terwijl jij denkt dat de order nog moet worden uitgevoerd, staat de bezorger al aan de deur. Keurig verpakt
Geweldige service voor een stuk minder bedrag
Geweldige service. Zeer goed en snel de levering. Het bedrag wat ik betaalden voor deze lens was zeker een paar honderd euro goedkoper dan hier in Nederland. De BTW is ook binnen een paar dagen terug gestort. Gewoon super.
Goede ervaring
Goede ervaring. Tablet gekocht en binnen 5 dagen geleverd (incl weekend). Naheffing gekregen van de btw, formulier ingediend via de website en dezelfde dag geld terug gekregen. Top service.
Snelle levering en super prijs
Super snelle levering (3 werkdagen) bij mijn 2 geplaatste bestellingen. Alles was goed ingepakt en producten waren helemaal in orde. En dat voor een flink lagere prijs dan elders online!
Zeer redelijke prijsstelling met snelle…
Zeer redelijke prijsstelling met snelle levering. Alles volgens verwachting.
Betrouwbaar
Bestellen kan met creditcard. Wel apart dat ze een bewijs van je adres vragen. Vandaar 4 ipv 5 sterren.
Snel antwoord op vragen en goede prijzen
Let wel op als ze iets versturen via fedex. Die gooien je pakket gewoon voor de voordeur zonder enige waarschuwing of zorg.
Excellent and fast delivery
Telefoon OneStopDigital
Samenvatting: van 5 naar 2 sterren; geen goede ervaring met One Stop.
Telefoon besteld via OneStopDigital. Zo'n €40 goedkoper dan bij andere aanbieders. Binnen 4 dagen was mijn bestelling geleverd (snel, aangezien bedrijf in HongKong zit). Toen ik de telefoon aanzette was deze ingesteld op Chinees. Maar aan de hand van mijn oude telefoon (zelfde merk) taal makkelijk op Nederlands kunnen instellen. Ik kreeg naderhand van FedEx een factuur voor de invoerrechten. Die heb ik betaald en daarna makkelijk via de site van OneStop gedeclareerd. Kosten snel gestort. Kortom: dik tevreden.
EDIT: kwam erachter dat deze tel geen esim heeft. Hebben Europese modellen wel. Dat stond nergens op de website! Ik heb deze telefoon gekocht omdat ik ga reizen - dan is esim erg prettig en soms goedkoper. Als ik had geweten dat er bij dit model geen esim zat, had ik 'em niet gekocht bij One Stop Digital. Contact opgenomen met customer service. Ze hebben nu een regel op de website toegevoegd waaruit blijkt dat hun modellen geen esim hebben. Top! De vraag of er een compensatie mogelijk is, is doorgezet naar management. Nu, 2 weken en 2 remindermails vanuit mij later, geen reactie meer gehad. Ontzettende domper. Zou hier niet nogmaals bestellen.
Prijs voor de Olympus tough tg-7 was €100 lager dan de rest. Ook het onderwaterhuis van Olympus was €30 goedkoper dan elders. Levering was sneller dan verwacht. Pakketje arriveerde, ondanks de feestdagen, na 6 dagen al in goede orde.
Enige minpunt is het gebrek aan een track&trace link. Zeker een aanrader, wanneer je het niet direct nodig hebt.
Top bedrijf met hele mooie prijzen ik…
Top bedrijf met hele mooie prijzen ik ben zeer tevreden over het product en de services
Ondanks de drukte inv feestdagen toch…
Ondanks de drukte inv feestdagen toch snel bezorgd!
Keurig hoor, vond alleen de manier van verpakken niet zo’n goed idee , misschien beter in een doos inplaats van een plastic zak !!
Snelle levering van de Sony xperia1v
Toch de stap genomen om bij one stop digital een nieuwe phone aan te kopen en absoluut geen spijt van! Snelle levering zal in de toekomst meer bestellen
Nikon P1000
Had een bestelling geplaatst van een Nikon P1000. Binnen 5 dagen werd hij geleverd! Ik ben heel tevreden over OSD