OnlinePOS Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kassesystem virker godt eefter hensigten, men deres kundeservice er meget langsom. vi har bådet alm kasse samt deres stander, hvor kunder selv kan bestille. stander mister nogle gange hele sortime... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft et problem med at terminalen ikke sender penge til den rigtige konto fra onlinepos.dk til e-conomic. Efter at have prøvet at løse problemet i 2 måneder, sammen med deres 'konsulenter,," f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har igennem en del år nu arbejdet med OnlinePos terminaler i større og mindre omfang. Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge online pos frem for andre udbydere, så læs lig med her.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har været aktiv bruger med Onlinepos, og det lever slet ikke op til vores forventningerne til vores Restaurant, vi har brunch, lunch, dinner og systemet kan slet ikke håndtere det. Vi har været... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwareverkoper

Geschreven door het bedrijf

OnlinePOS blev stiftet i 2008 med en vision om at skabe de bedste digitale POS-løsninger til restaurationsbranchen. Gennem vores egne løsninger og stærke integrationer til de bedste spillere på markedet kan du forbinde din forretning omkring dit kassesystem.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nul service efter købet er eksekveret

Jeg har købt udstyr til 4 forretninger og nu har jeg igennem 10 mdr. forsøgt at få firmaet til at levere analyserapporter på alt den fine data systemet har liggende – Vi har endda forsøgt at få prissat specifikke rapporter uden held. Onlinepos har åbenbart valgt vejen at sælge en masse kasseløsninger, uden at deres kunder er tilfredse. Det er virkelig ærgerligt, at det ikke er en af deres prioriteter, at kundetilfredshed vægter noget i deres koncept.
Analyse af data er jo en af vejene til en øget toplinje og bedre resultater på bundlinjen.

17 april 2024
Logo OnlinePOS

Antwoord van OnlinePOS

Kære Thomas,
Tak for din kommentar. Vi værdsætter reaktioner på vores ydelser, da vi hele tiden vil udvikle os og hjælpe vores kunder med at drive en bedre forretning.

Du har helt ret i at analyse af data er vejen til en øget toplinje og bedre resultater på bundlinjen. Derfor åbner vi også POS-systemet for integration til dataudviklingsværktøjer som Plecto, Power BI og andre BI-systemer. Vi stiller et API til rådighed som muliggør at data kan eksporteres fra POS-systemet til andre tilknyttede systemer i din forretning.

Vi er ikke et Business Intelligence hus. Derimod kan vores kunder trække en mængde rapporter fra POS-systemet, som bruges til at se omsætning per time, salg per produkt osv. Disse rapporter ved vi er til stor hjælp hos de fleste af vores kunder.

Mine medarbejdere har gentagne gange været i dialog med dig og dine kollegaer, og forklaret dig ovenstående. Jeg tror vi må erkende at uenigheden her går på, at dine ønsker går udover hvad vi tilbyder vores kunder. Heldigvis er der andre gode leverandører, der kan hjælpe dig med data-analyseværktøjer. Jeg hjælper dig gerne med at stille nødvendigt API til rådighed, og ser gerne at du tager direkte kontakt med mig. Med venlig hilsen Pål Rikter, COO, OnlinePOS.

Dårlig support

Jeg er kunde hos OnlinePos som restaurant kassesystem. Produkter er ok har brugt det i et år, det er bøvlet at bruge og kræver en besværligheder og lægge vare ind og designe brugerflade. Deres support er ringe. De ringer ikke tilbage og får ikke fuldt på det de lover. De siger en ting men finder ud af at det alligevel ikke kan lade sig gøre. Det skal være markant bedre hvis jeg skal kunne anbefale til andre.

4 april 2024

Svarer ikke

Kan ikke komme igennem til dem på telefon, og de har ikke besvaret en eneste af de 7 emails, jeg har sendt i løbet af de sidste 3 måneder. Jeg forsøger at opsige aftalen, men er nu nødt til bare at lade være med at betale regningen, for at få budskabet igennem. Har i øvrigt betalt 3 måneder efter første dokumenterbare opsigelse, så har holdt min del af aftalen. ØV - var ellers godt tilfreds med selve systemet - derfor 2 og ikke kun 1 stjerne.

19 februari 2024

Super

Super - Glade for systemet og for 24/7 support - Tak for det!

11 oktober 2023

Advarsel

OnlinePos reklamerer med at der ikke er skjulte gebyrer. Vi har købt 4 kasseapparater, men må konstatere, at firmaet opkræver os et beløb for ”manglende tilmelding til betalingsservice”! Det har vi nægtet at betale, fordi det ikke fremgik af det tilbud vi fik. Men OnlinePos reagerede ved at sende en besked til brugerne af kasseapparaterne om, at hvis ikke vi betalte inden 4 dage, ville de lukke for kasseapparaterne! De sendte ingen rykker til vores administration.
Så vær advaret: OnlinePos er parat til forhindre dig i at drive din forretning ved at hacke dig og tage dine data som gidsel for at gennemtrumfe krav uden normale rykkerprocedurer!

23 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig brug OnlinePOS til din nyopstartet restaurant!!

Vi er fem unge mennesker, der har startet en restaurant på en lille ø, der hedder Sejerø. Vi skulle bruge et POS system, og efter samtaler med forskellige udbydere, endte vi med at vælge OnlinePOS, da de lovede guld og grønne skove. Sådan skulle det nu ikke være. Først og fremmest havde de glemt at sende vores kasse over til os, selvom vi prøvede at tjekke op på det flere gange inden åbningen, og finder ud af 2 dage inden vores store åbning med 76 mennesker deltagende, at de ikke kan nå at sende den over. Der er ingen hjælp at hente, så vi må lægge alt hvad vi har i hænderne og selv køre til København fra Sejerø og hente vores kasse. OnlinePOS havde fortalt at de ville komme og hjælpe os med opsætning både på kassen, men også gennemgå bogføring osv. Det blev der heller ikke noget af. Vi havde udførligt fortalt at vi havde brug for opstartshjælp, hvilket de forsikrede os, at de selvfølgelig ville hjælpe med.
Da vi så prøver at kontakte vores kontaktperson har han blokeret vores nummer og svarer ikke på vores mails. Det er umuligt at hente hjælp andre steder i virksomheden, da vi bare bliver sendt rundt i systemet.

Vi har nu fundet ud af at e-conomic og onboarding ikke er blevet sat ordentligt op, efter et møde med vores revisor. Der er stadig ingen hjælp at hente hos OnlinePOS.
Vi har forsøgt at klage, men har ingen refundering fået.

Samlet set har det været en utrolig dårlig og ubehagelig oplevelse at være kunde hos OnlinePOS.
Som nyopstartet virksomhed, med nul erfaring, har det gjort at vi i dag står i et administrativt rod, som vi ikke har tid til at tage os af. Det har været rigtig ubehageligt at føle at vi er blevet blokeret og ikke kan få svar på email.

Vi vil ALDRIG anbefale OnlinePOS, hvis du har brug for den mindste form for hjælp eller kontakt.
- Restaurant SejerØhuset

19 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der er ikke styr på aftaler og systemet…

Der er ikke styr på aftaler og systemet er ikke brugervenligt, vi kæmpede en kamp med at få det til at lykkedes i vores takeaway.
Vi opsagde vores onlinepos sidste år og det fik vi en bekræftelse på. Men vi modtager stadig regninger og rykker fra deres regnskab.

Det virker lidt som om deres forretningsstrategi er: går den så går det, resten er kundens egen problem.

Der er ingen anbefalinger herfra.

8 juni 2022

Klasse system

Klasse system. Meget intuitivt og god service (hvis der er problemer, hvilket der sjælendt er)

16 juli 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig fint system. Men langsom service

Rigtig fint system når det virker. Men når det ikke virker, er det umuligt af få fat på dem. Lige nu sidder jeg som nr 12 i køen. Ved godt det er presset med arbejdskraft, men virker som om de er kraftig underbemandet.

Hvis du ønsker hurtig service, er dette ikke noget for dig. Og det ønsker vi ofte, da det er en kæmpe del af vores forretning af OnlinePOS fungere.

14 juni 2021

Verdensklasse service!

Verdensklasse service!

Uanset hvor travlt i har får jeg altid et smil i telefonen og en yderst kompetent hjælp

Kan varmt anbefale onlinepos

God sommer drenge! I gør det godt
Bedste hilsner
Pernille
Café Kridt Aabenraa

28 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

bliver ikke fast kunde her

Jeg havde fornøjelsen af at bruge deres terminaler til salg af fyrværkeri.
Det gør jeg aldrig mere. da jeg fik terminalerne levret var de ikke klar til brug og der har stort set kun været problemer med det.
og jeg har oplevet kunder der er gået fordi de ikke gad vente på at terminalerne virket.
der har dog være en enkelt medarbejde der har forsøgt at få tingen til at virke. men det har virket til at denne medarbejder er blevet modarbejdet af resten af virksomheden.

Men gå aldrig tilbage til en fuser

7 januari 2020

0 Stjerner

Utrolig dårlig service, overholder ikke aftaler, besvarer ikke mails, support lukket selvom de lover alle dage 24/7.
Medarbejder kender ikke til deres egen til take-away side og kan ikke hjælpe med at rette fejl eller mangler!
Kan ikke anbefales !

18 augustus 2019

Super sød support

De gå gange man har brug for hjælp og ringer til supporten så er de altid klar og super søde 😀😀👌🏻👌🏻❤️

21 september 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette firma skal man passe på med at …

Dette firma skal man passe på med at lave handler med, de holder ikke deres deadline og svare ikke tilbage på mails eller opkald efter aftale er i hus, mine varerne kommer aldrig frem og online servicen består at totalt uvidende personale som ingen anelse har on noget.

7 september 2017