Graag wil ik mijn ontevredenheid uiten…
Graag wil ik mijn ontevredenheid uiten over mijn bestelling met factuurnummer 4023678960.
Mensen, ik ontving een folder met een actiecode vanaf €89 en €99. Vooraf heb ik per e-mail geïnformeerd hoe ik bij de aankoop van een bureau van de korting of het cadeau gebruik kon maken. Mij werd meegedeeld dat ik dit online moest bestellen, wat ik ook heb gedaan. Het totaalbedrag, inclusief verzendkosten, bedroeg €107.
Ten eerste werd mij gezegd dat ik binnen 5 à 7 dagen zou worden gecontacteerd om een levering af te spreken. Dit is nooit gebeurd. Het pakket werd zonder verwittiging de hele dag voor mijn voordeur achtergelaten, wat ik zeer onzorgvuldig en onveilig vind. Daarnaast heb ik geen cadeau ontvangen en geen korting gekregen. Na mijn klacht kreeg ik te horen dat ik niet in aanmerking kwam voor de actie, terwijl ik duidelijk meer dan €89 of €99 heb betaald. Dit vind ik misleidend, zeker omdat mij vooraf werd bevestigd dat alles correct zou verlopen bij een online bestelling.
Deze ervaring stelt mij zwaar teleur. Ik zal hier niet opnieuw bestellen mocht ik jullie zijn en ik raad aan om transparanter en eerlijker te communiceren met klanten.

Antwoord van OTTO Office