1. Kantoorbenodigdhedenwinkel

OTTO Office - So geht Büro! OTTO Office ist ein Unternehmen, das sich auf den Versandhandel mit Bürobedarf, Kommunikationstechnik und Büromöbel spezialisiert hat. Von A wie Aktenvernichter bis Z wie Zettelbox bieten wir Ihnen alles, was Sie für Ihr Büro benötigen. Unser Sortiment umfasst über 50.000 Artikel mit mehr als 450 Marken. OTTO Office steht für erstklassige Qualität zu günstigen Preisen.

4,4

Uitstekend

2K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Graag wil ik mijn ontevredenheid uiten…

Graag wil ik mijn ontevredenheid uiten over mijn bestelling met factuurnummer 4023678960.
Mensen, ik ontving een folder met een actiecode vanaf €89 en €99. Vooraf heb ik per e-mail geïnformeerd hoe ik bij de aankoop van een bureau van de korting of het cadeau gebruik kon maken. Mij werd meegedeeld dat ik dit online moest bestellen, wat ik ook heb gedaan. Het totaalbedrag, inclusief verzendkosten, bedroeg €107.

Ten eerste werd mij gezegd dat ik binnen 5 à 7 dagen zou worden gecontacteerd om een levering af te spreken. Dit is nooit gebeurd. Het pakket werd zonder verwittiging de hele dag voor mijn voordeur achtergelaten, wat ik zeer onzorgvuldig en onveilig vind. Daarnaast heb ik geen cadeau ontvangen en geen korting gekregen. Na mijn klacht kreeg ik te horen dat ik niet in aanmerking kwam voor de actie, terwijl ik duidelijk meer dan €89 of €99 heb betaald. Dit vind ik misleidend, zeker omdat mij vooraf werd bevestigd dat alles correct zou verlopen bij een online bestelling.
Deze ervaring stelt mij zwaar teleur. Ik zal hier niet opnieuw bestellen mocht ik jullie zijn en ik raad aan om transparanter en eerlijker te communiceren met klanten.

2 februari 2026

Antwoord van OTTO Office

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons dat uw zending werd afgezet op een moment dat u niet aanwezig was. Spijtig genoeg kunnen we het moment van levering meestal niet bijsturen. De geschatte levertijden staan bij de artikels aangegeven op de website.
Het spijt ons dat u de informatie dat de netto kostprijs van het bureau € 84,99 is en dat de korting van € 40 pas geldt vanaf een bestelling van € 99 netto en u dus voor € 14,01 moet toevoegen aan uw winkelwagen om de korting te kunnen krijgen, onduidelijk vond. Het spijt ons dat u deze mail onvoldoende vond. U hoeft zeker niet online te bestellen. Met de informatie dat u nog voor minimum € 14,01 iets moest toevoegen, bedoelden we niet dat u dit online moest doen. Onze excuses als dit verwarrend was. U mag steeds via mail bestellen. Online kan natuurlijk ook.

Geen interesse in jullie spam

Geen interesse in jullie spam.
Sturen jullie elk nieuw bedrijf de reclame folders? Dit lijkt me ecologisch super onverantwoord.

Verwijder mijn bedrijfsgegevens AUB

9 november 2023

Bestelling die niet volledig afgewerkt…

Bestelling die niet volledig afgewerkt kon worden (direct gesignaleerd) vervangen door een vorige, die niet nodig was en na 14 dg. eindelijk duidelijk wat probleem was, doch dan het kado van nieuwe datum gekregen, waar er al 2 nutteloze van in de kast steken. Van enig begrip/flexibiliteit is er geen sprake. Helaas onze laatste bestelling geplaatst.

11 januari 2023

Antwoord van OTTO Office

Het spijt ons dat u deze problemen heeft ondervonden. Ondertussen is alles rechtgezet en heeft u de juiste items ontvangen. Het extra geschenk dat u gisteren heeft gevraagd is onderweg en wordt vandaag geleverd. Moest u nog bijkomende vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantendienst.

problemen met de huismerk-patronen.

De sticker van het gekleurde KMP inktpatroon zat op het zwarte, en vice versa.
Mijn Canon printer aanvaardt de inktpatronen van hun huismerk (KMP) opeens niet meer.
Na een tiental prints geeft de printer aan dat de patronen leeg zijn,
en weigert deze nog opdrachten uit te voeren.
Ik kreeg vervangpatronen van het OTTO huismerk, en deze lijken te werken, hoewel de printer nog steeds aangeeft dat de patronen leeg zijn.

1 januari 2021

Beste meneer Boie,
We hebben uw klacht via Facebook ontvangen en deze ondertussen behandeld. We hebben wel reactie gegeven op uw mails, maar deze zijn telkens in uw spambox terecht gekomen. Indien u nog vragen heeft of informatie nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Met vriendelijke groeten, de OTTO Office klantendienst.

Ze sturen mij een lege doos!

Ze sturen mij een lege doos (wel gevuld met plastic bubbel wrap) om mij te melden dat mijn bestelde produkt niet meer leverbaar is.
In plaats van gewoon een mailtje te sturen dat het niet leverbaar is en mijn geld terug te storten.
Totale verspilling van tijd en geld en ecologisch onverantwoord.

19 augustus 2020

Lage prijzen maar belachelijk hoge…

Lage prijzen maar belachelijk hoge vracht en verwerkingskosten.

19 februari 2020

Antwoord van OTTO Office

Wij danken u voor uw feedback.
OTTO Office biedt haar artikelen aan een zo scherp mogelijk tarief aan. Maar het verwerken en leveren van de bestellingen heeft altijd een kost. Wij houden deze kosten echter zo laag mogelijk. Vanaf een minimale netto bestelwaarde van € 59 vervalt reeds de leveringskost. De verwerkingskost van € 3,59 moeten wij altijd aanrekenen om uit de kosten te komen.

24 uur levering duurt 120 uur

24 uur levering duurt 120uur.
Niet thuis kaartje van dpd stak in bij de buurman (48 uur na bestelling) en deze heeft het achteraf bij mij komen insteken.
Volgens otto-Office moet ik maar zien dat ik aanwezig ben op de leverdag. Ik ben trouwens ook 2 opeenvolgende dagen van smorgens tot savonds op kantoor gebleven terwijl ik andere, belangrijke taken laat liggen.
Ik had blijkbaar maar moeten weten dat mijn pakket bij de buurman thuis zou afgeleverd worden terwijl hij op zijn werk is.
De producten die ik besteld had had ik nodig voor mijn werk in het weekend, dus die ben ik maar in de winkel gaan halen op zaterdag. Nu mag ik blijkbaar mijn bestelling niet annuleren en moet ik maar producten, die ik door hun niet op tijd had, 2 keer kopen. Het pakket zou nu maandag na 120 uur geleverd worden. Ik zal de buurman verwittigen dat hij een dag verlof moet pakken.
1 keer en nooit meer

9 februari 2019

Correcte communicatie en mooie compensatie.

Ondanks moeilijke omstandigheden waarbij de courierdienst mijn adres maar niet kon vinden, hield OTTO een goede communicatie aan. Door de latere levering -fout van DPD- kreeg ik een geschikte compensatie.
Ik raad OTTO aan een andere courierdienst te gebruiken.

2 augustus 2018

Alweer levertijd met weken overschreden en geen excuses!

Heb op 2 okt. meubel besteld voor een make-over: 574416 70, staat nu nog op site. Was al een meubel van Neckermann onderweg, want die van Otto zou 5 weken duren. Plots zie ik staan "levertijd binnen 5 dagen", dus Neckermann afbesteld en wachten op Otto.

Het weekend van de make-over werd al meteen niet gehaald (smoezen als "ja, tekst moet nog worden aangepast naar 5-10 dagen" en "uw bestelling kwam pas 4 okt door en HIER staat 5 tot 10 dagen". Later zeiden ze weer "5 tot 10 WERKdagen", dus het kan nog komen. Maar het transportbedrijf kan pas as. WOENSDAG de 17 okt. leveren, is dat BINNEN 5 DAGEN? En dat alles kost me 24,95 ook nog. (Dus bijna 60 guldens voor een kastje).

Heb 4x gebeld om te klagen; 1x hoorn erop, geen enkele keer excuses en na 23 euro verbeld te hebben (want MIJ bellen ze niet met een oplossing) krijg ik eindelijk mijn compensatie... "de volgende zending hoeft u geen verzendkosten te betalen".

Dus 5,95 voor al deze ellende; waarom bestel ik hier eigenlijk nog?!

13 oktober 2011
Reviews in alle talen tonen. (1.780 reviews)