Outdoor Exclusive Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

In het afgelopen jaar diverse keren aankopen gedaan zoals een trui van het merk Dale, schoenen van Hanwag, kleding, waszak en toilettasje van Eagle Creek ect. Alles snel geleverd naar volle te... Toon meer

Bij levering was het pakketje beschadigd aangekomen en daardoor één shirt beschadigd. Foto's en klacht ingezonden. Daarop hebben ze direct een nieuw exemplaar toegezonden. Fijn om te weten dat als er... Toon meer

Producten worden snel bezorgd na bestelling. Je hoeft niet te wachten tot de actie is afgelopen zoals bij vergelijkbare sites. De klantenservice (zowel e-mail als telefonisch was zeer klant- en servi... Toon meer

Eerst teleurgesteld want de door mij bestelde duffle bag bleek niet meer leverbaar. Echter Fabian van Outdoor Exclusive heeft "hemel en aarde bewogen" om een goed alternatief te regelen en dat is gelu... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Andere kleuren geleverd dan besteld c.q. verwacht!

Vier items besteld. Levering was snel. Met een paar dagen binnen. Alleen twee maal een ander artikel geleverd dan gedacht. Van de vier bestelde items dus twee anders. Een t-shirt en shorts beide in andere kleur dan verwacht. Op de foto's in de webshop staan andere kleuren dan in de opdrachtbevestiging. Op de foto online staat de short afgebeeld met een riem. Die verwacht je dan ook bij de koop. Geen riem bij levering. Toch teleurgesteld. Op zich geen aanleidingen om het terug te sturen maar wel misleidend van Outdoor Exclusive. Niet vertrouwen op alleen de foto's dus.

19 april 2018

Ik heb al verschillende malen iets…

Ik heb al verschillende malen iets besteld voor zowel mijn vrouw als voor mijzelf. De afhandeling van de bestelling loopt meestal zeer vlot. Ik ervaar het als plezierig dat je zodra je besteld hebt, je een bevestiging ontvangt. Een enkele maal hebben we een bestelling geretourneerd omdat het artikel niet helemaal aan onze verwachting voldeed of omdat het kledingstuk niet goed paste. Ook het retourneren verloopt zonder problemen. Ook nu ontvang je een bericht dat de zending goed is aangekomen en dat het aankoopbedrag teruggestort wordt.

13 april 2018

Prima

Prima, maar jammer dat de bestelling van 23 maart in twee delen komt, het eerste deel ontvangen 2 weken na bestelling, het tweede deel nog steeds niet!

12 april 2018

Geduld wordt beloond!

Soms moet je even geduld hebben voor een bested product, maar dat weet je van te voren en de scherpe prijzen maken dat helemaal goed. Heel gevarieerd assortiment en mooie aanbiedingen.

11 april 2018

Uitgebreide keuze

Uitgebreide keuze. De beschrijving van de artikelen is soms summier, geen vermelding van de samenstelling van de producten, bv. Sommige merken hebben afwijkende maten, soms groter, soms kleiner dan gemiddelde maten. Ook dat zou mogen vermeld worden. De terugzendkosten zijn te hoog (voor België).

7 april 2018

Bij vragen omtrent de aankoop kreeg ik een snelle reactie. Het product werd binnen de verwachte levertijd geleverd en was zoals het op de site omschreven was.

5 april 2018

Top concept

Leuk dat er iedere week wisselende goede aanbiedingen zijn. Er gaat wel wat tijd overheen voordat de producten worden verzonden, maar als je dat in calculeert is dat prima. Vaak worden de producten sneller geleverd dan eerste instantie aangegeven.

5 april 2018