In het afgelopen jaar diverse keren aankopen gedaan zoals een trui van het merk Dale, schoenen van Hanwag, kleding, waszak en toilettasje van Eagle Creek ect. Alles snel geleverd naar volle te... Toon meer
Bij levering was het pakketje beschadigd aangekomen en daardoor één shirt beschadigd. Foto's en klacht ingezonden. Daarop hebben ze direct een nieuw exemplaar toegezonden. Fijn om te weten dat als er... Toon meer
Producten worden snel bezorgd na bestelling. Je hoeft niet te wachten tot de actie is afgelopen zoals bij vergelijkbare sites. De klantenservice (zowel e-mail als telefonisch was zeer klant- en servi... Toon meer
Eerst teleurgesteld want de door mij bestelde duffle bag bleek niet meer leverbaar. Echter Fabian van Outdoor Exclusive heeft "hemel en aarde bewogen" om een goed alternatief te regelen en dat is gelu... Toon meer
Tevreden klant
Alles snel geleverd naar volle tevredenheid.
Een half jaar geleden een jas besteld, deze bleek na levering toch te klein te zijn, daarom retour gezonden.
Had binnen 1 week mijn geld weer op de rekening.
Een tevreden klant
Elly W
Mooie spullen voor aantrekkelijke…
Mooie spullen voor aantrekkelijke prijzen, soms met een wat langere levertijd. Prima service!
Snelle service en goede kwaliteit.
OPGELICHT ?
Rugzak besteld maar retour gedaan. Na 14 dagen nog geen geld retour ontvangen, dit integenstelling tot wat zij op de site beweren. Aantal dagen achter elkaar gebeld, maar nemen geen telefoon op. Dan maar d.m.v. contactformulier. Ook hier geen reactie. Na enkele dagen dagelijks een mail te sturen krijg ik per mail een antwoord. Als antwoord krijg ik dat storing in hun IT systeem ervoor zorgt dat ze vertraging hebben met de retiouren. Weten niet wanneer dit opgelost wordt en reageren niet op mijn reactie. OPLICHTING LIJKT DIT, en dit moet een dochterbedrijf van BEVER zijn? BEVER, wat zijn dit coor praktijken?
Al een tijd geleden enkele producten…
Al een tijd geleden enkele producten retour gezonden, echter er is nog niets verwerkt. Heb nog steeds geen geld teruggekregen. Tevens wordt niet op mijn bericht gereageerd.
Mooie jas in de uitverkoop gekocht!
Mooie jas in de uitverkoop gekocht!
Snel geleverd!
Kreeg achteraf ook nog extra korting door code....netjes!
Dus een tevreden klant.
Alles goed en vlug ontvangen
Sneller dan Bever en toch dezelfde…
Sneller dan Bever en toch dezelfde groep. Hoe kan dat toch?
ik vind het schandalig dat je moet…
ik vind het schandalig dat je moet betalen om een zending terug te sturen.
Ook reageren ze zeer laat op een vraag dit ik stelde via hun site over de retourzending
Deze site wordt bij mij geschrapt en ik bestel er niets meer op
Super blij met mijn rugzaak
Het was heel makkelijk te bestellen en ik heb de artikelen snel ontvangen. Ik ben ook heel blij met mijn artikelen.
Super scherpe aanbiedingen
Super scherpe aanbiedingen
Makkelijk terug te sturen en snel je geld terug
Sommige artikelen duurt het lang voordat je ze in huis hebt
Snelle levering, vlotte en eerlijke communicatie, een aanrader.
Prima
Prima! Op tijd geleverd. Mooi product. Retourprocedure ook goed. Niet hoeven gebruiken.
goede service en snelle leveringen
goede service en snelle leveringen. Vaak heel interessante aanbiedingen.
Mooie produkten voor een mooie prijs
Mooie produkten voor een mooie prijs. Snelle levering.
Betrouwbaar !