In het afgelopen jaar diverse keren aankopen gedaan zoals een trui van het merk Dale, schoenen van Hanwag, kleding, waszak en toilettasje van Eagle Creek ect. Alles snel geleverd naar volle te... Toon meer
Producten worden snel bezorgd na bestelling. Je hoeft niet te wachten tot de actie is afgelopen zoals bij vergelijkbare sites. De klantenservice (zowel e-mail als telefonisch was zeer klant- en servi... Toon meer
Perfecte levering
Perfecte levering, goede kwaliteit. Enkel jammer dat retourservice vanuit België niet geregeld wordt: geen barcode en zelf portokosten te betalen terwijl het toch maar naar Antwerpen moet verstuurd worden... Vanuit Nederland en UK wordt 2,75€ afgetrokken van je retourbedrag. Ik betaalde 6,5€ portkosten van Gent naar Antwerpen. Dus deze magere retourserice houdt mij tegen om nog bestellingen te plaatsen
Gewoon heel chill ✌️
Bij levering was het pakketje…
Bij levering was het pakketje beschadigd aangekomen en daardoor één shirt beschadigd. Foto's en klacht ingezonden. Daarop hebben ze direct een nieuw exemplaar toegezonden. Fijn om te weten dat als er iets fout gaat het goed wordt opgelost.
Mooie degelijke merken en aanbiedingen.
Mooie degelijke merken en aanbiedingen.
Helaas wel vaak maten die te groot of te klein zijn en de bestelde levering duurde 2 weken.
Snelle levering en goede service!
De klantenservice (zowel e-mail als telefonisch was zeer klant- en service gericht). Ik ga hier zeker nog eens bestellen.
Mooie koopjes maar retourneren kost veel geld
Retour sturen op kosten van de koper vind ik eigenlijk niet klantvriendelijk.
Prima website en bestelproces
Prima website en bestelproces. Alleen verzendlink via Bpost gaf al een dag vantevoren aan dat het pakketje geleverd was, terwijl dit uiteindelijk pas een dat later gebeurde door PostNL. Ter attentie wellicht.
goed afhandeling van de aankopen !
Fijne kortingen, ondermaatse uitleg en begeleiding.
De kortingen zijn uiteraard vaak om van te smullen, dat is absoluut top!
Jammer genoeg is er vaak amper uitleg bij de verschillende producten te vinden en wat er staat is meestal een ultrakorte copy-paste van de officiële website van het product. Of er staat 20 regels uitleg over de producent (ook gewoon van andere websites geplukt) en niets over het product op zich. De juiste maat vinden is ook al een drama. Ook hier weer: geen uitleg en geen begeleiding. Ik heb al vaker verkeerde maten gewoon gehouden en niet terug gestuurd omdat terugsturen me de helft van de aankoop zou kosten. Sommige artikelen zal ik nooit meer op deze site bestellen omdat je nu eenmaal een te groot risico loopt dat het niet past. Zonde..
Van de 4 bestelde T shirts waren er 3…
Van de 4 bestelde T shirts waren er 3 veel te groot. Maar echt wel veel te groot. Ik kan de T shirts niet gratis retourneren. Wat ik ten zeerste betreur, bij bijna alle online verkopen kan je gratis retourneren. Ik bestel dus geen artikelen meer bij Outdoor Exclusive
Prettig bedrijf
Prettig bedrijf, goed bereikbaar, verzending neemt over het algemeen wel even
Prima geregeld
Prima geregeld, Bpost is qua levering niet de vlotste.
Mijn complimenten !
Eerst teleurgesteld want de door mij bestelde duffle bag bleek niet meer leverbaar. Echter Fabian van Outdoor Exclusive heeft "hemel en aarde bewogen" om een goed alternatief te regelen en dat is gelukt ! Mijn dank en complimenten !
Fijn internet bedrijf
Ik heb al diverse bestellingen gedaan en ook regelmatig wat teruggestuurd. Alles verloopt altijd prima. Het is zo prettig zaken doen.
retourafhandeling is niet goed gegaan…
retourafhandeling is niet goed gegaan en ik krijg vervolgens geen reactie
Kwaliteit en service prima!
volgende keer beter
te lange wacht tijd voor ik mijn bestelling aankreeg. maar ze waren wel altijd behulpzaam en vriendelijk
De eerste bestelling ging redelijk… Maar.......
De eerste bestelling ging redelijk goed, de spullen kwamen op de laatste dag binnen.
De tweede bestelling ging echter minder goed. Op de laatste dag nog niks binnen, de volgende dag gebeld, maar onbereikbaar. Voicemail ingesproken, maar niet teruggebeld. 2 dagen later gemaild, geen antwoord. 2 dagen later weer gebeld, nog steeds niet bereikbaar.
Toen maar naar Bever gebeld. Ineens was er wel contact en kon alles op 1 onderdeel wel direct geleverd worden. Kon dat wel annuleren en het geld terug krijgen. Uiteindelijk is het dus enigszins goed gekomen, maar het vertrouwen is weg.
Goede website met mooie aanbiedingen…
Goede website met mooie aanbiedingen van hoofdzakelijk merkartikelen.
Nadeel is dat het drempelbedrag voor graris verzending wat aan de hoge kant is waardoor je snel geneigd ben meer te kopen dan je eigenlijk wuil.
Goede prijzen en ook al duurt de…
Goede prijzen en ook al duurt de levering soms wat lang je bestelling komt altijd aan.