In het afgelopen jaar diverse keren aankopen gedaan zoals een trui van het merk Dale, schoenen van Hanwag, kleding, waszak en toilettasje van Eagle Creek ect. Alles snel geleverd naar volle te... Toon meer
Bij levering was het pakketje beschadigd aangekomen en daardoor één shirt beschadigd. Foto's en klacht ingezonden. Daarop hebben ze direct een nieuw exemplaar toegezonden. Fijn om te weten dat als er... Toon meer
Producten worden snel bezorgd na bestelling. Je hoeft niet te wachten tot de actie is afgelopen zoals bij vergelijkbare sites. De klantenservice (zowel e-mail als telefonisch was zeer klant- en servi... Toon meer
Eerst teleurgesteld want de door mij bestelde duffle bag bleek niet meer leverbaar. Echter Fabian van Outdoor Exclusive heeft "hemel en aarde bewogen" om een goed alternatief te regelen en dat is gelu... Toon meer
Kwaliteits producten voor een scherpe…
Kwaliteits producten voor een scherpe prijs. Product was op voorraad, zaterdag besteld,dinsdag geleverd.
Kwalitatieve artikelen aan verminderde…
Kwalitatieve artikelen aan verminderde prijs, top!
Helaas geen gratis retour ... en die is zelfs best hoog!
Goede aankoop
Goede aankoop. Het duurde wel een tijd voordat ik het had.
Polar a360
Goed horloge voor een goede prijs. Snelle bezorging en ik kon zelf kiezen uit de vele bezorgpunten.
Ruime keuze en snelle levering
Over het algemeen tevreden
Over het algemeen tevreden, buiten de verzendingskosten die steeds moeten betaald worden en ook nog eens retourkosten als het niet past
Prima webshop
Maak regelmatig gebruik van de aanbiedingen van Outdoor Exclusive. De aangeboden producten zijn meestal niet de laatste versie maar voor veel producten maakt dat niet uit en kun je toch aan spullen komen van goede merken voor een redelijke prijs.
Één opmerking er wordt met DHL als vervoerder gewekt en zou niet mijn eerste keus zijn, in het verleden wel eens problemen mee gehad. Overigens niet met de pakketten van Outdoor Exclusive.
Product vlot besteld aan mooi prijsje…
Product vlot besteld aan mooi prijsje en een snelle levering gehad.
Snelle levering en mooi product.
Snelle levering, topkwaliteit!
Rugzak The North Face woensdag besteld en donderdag in topkwaliteit geleverd!
Zeer tevreden voor een supervoordelige prijs.
Aanrader!
Persoonlijk vind ik de…
Persoonlijk vind ik de informatievoorziening ontoereikend waardoor ik producten niet koop.
Verder klopt de informatie die er wel bij staat niet altijd.
De acties komen ook te frequent terug, kijkend naar Peak bijvoorbeeld heb ik een trui die ik eerder bestelde al weer 3-4 keer voorbij zien komen.
Afgelopen keer fietkleding van POC besteld, deze had afgelopen week uitelijk verstuurd moeten zijn, dat is niet gebeurt.
Het zou netjes zijn de klant op de hoogte te houden als iets niet lukt, nu moet ik er zelf achteraan wat iritatie opleverd.
Goed
Goed verpakte snelle levering. Produkt zoals omschreven op site
Prima
Prima leveringen. Prettig dat ze duidelijk zijn over het feit dat de levering niet snel plaatsvindt. En een snelle reactie bij vragen, dat waardeer ik zeker.
Op de site wordt duidelijk verklaard…
Op de site wordt duidelijk verklaard dat een retour van een pakketje gebeurt door een GRATIS klever die wordt verstuurd na contact per mail. Echt wanneer je wenst gebruik te maken deze service blijkt dit niet te gelden voor zendingen/ bestellingen in België?!
snelle en goede levering
snelle en goede levering. retour gaat makkelijk en klant vriendelijk
Leuke aanbiedingen
goede prijzen
goed bereikbaar per telefoon en email
Makkelijke retour procedure, label al bijgevoegd
Super aanbieding
Goede deal voor mooie jas van een goed merk(Wolfskin)