Dieven!! Bestellen gaat keurig, je krijgt zelfs een factuur. Dat is dan ook wel alles wat je krijgt, zelfs als je vragen gaat stellen blijft antwoord uit. Enige weg: ACM en jurist inschakelen. Laa... Toon meer
Ik heb een artikel besteld dat ik al een maand niet heb ontvangen. De winkel reageert niet op e-mails, het enige telefoonnummer is een mobiel nummer en ze reageren niet op sms'jes. DPD reageert ook ni... Toon meer
Op 29 April een bestelling met bestelnummer 202604-139 gedaan voor 2 grote pakken page toiletpapier. In totaal met verzenden er bij 47,18 euro. Op de dag van vandaag heb ik nog altijd niks ontvangen... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Via bol.com besteld
Via bol.com besteld, geretourneerd maar na een maand nogsteeds geen retour verwerkt en factuur aangepast. Meerdere keren contact proberen op te nemen maar geen gehoor. Niet bestellen!
PAS OP, OPLICHTERIJ!
PAS OP, OPLICHTERIJ!
4dec bestelling geplaatst, ondertussen is het 30jan en nog steeds niets ontvangen. Ik heb op meerdere manieren geprobeerd contact te leggen maar geen reactie of geld terug gekregen.
rectificatie van pakjedeal.com
rectificatie van nobody
Eerst zag ik dit bedrijf al een niet betrouwbaar bedrijf.
En door de weburl van de politie die heel veel lijkt op de de web URL van deze web winkel kun je een web winkel in een ander dag licht zetten.
Op de website stonden eerst de kamer van koop handel en het btw nummer niet vermeld.
Ook stond er op de website in de footer powerd by jouwweb.
Ook dit is aangepast.
De prijzen die nu gehanteerd worden op de website komen overeen met de markt prijs.
Deze website heeft laten zien betrouwbaar te zijn.
Door de kvk en het btw nummer op de website te zetten.
Dit is voor de klant al een signaal van betrouwbaarheid.
Echter heeft deze webwinkel geen keurmerk en dus zul je bij alle webwinkels zelf moeten checken waar precies de webwinkel zich bevind.
En of het veilig is om bij die bepaalde webshops te shopen.
Een keurmerk kost ook geld per maand en de bekendste keurmerken kunnen aan webshops honderden euro's vragen per maand of per jaar.
Je kan bijvoorbeeld het kvk nummer zelf even checken bij het kvk en als het goed is zie je dan alle gegevens over de webshop
Ik weet dat deze webshop een dropshopper is.
Dit hoeft nog niet meteen te betekenen dat het dan een slecht webwinkel is.
Alleen zit dan soms met langere levertijden en duurdere prijzen.
Omdat de Inkoop meestal vrij klein is waardoor de winst marge ook een stuk lager ligt
Bestelling via BOL.com geplaatst
Bestelling (gelukkig) via BOL.com geplaatst.
Na week nog geen bericht te hebben gekregen van bol.com dat mijn pakketje onderweg zou zijn kreeg ik email vanuit het pakjejedeal een email dat het erg druk was en het hopelijk die week verstuurd zou worden daarbij gevoegd een vage track & trace code die het vervolgens nooit heeft gedaan.
Uiteindelijk gemeld bij bol.com dat het ondertussen al bijna 2 weken duurde terwijl de geadverteerde levertijd 2 dagen zou zijn.
06 nummer op de site werkt ook niet
Gelukkig geld via bol.com teruggekregen en daar ook bet zooitje kunnen annuleren.
Slechte zaak en slechte communicatie vanuit pakjedeal
oplichterij
27 december een bestelling gedaan en betaald. Geen bestelling geleverd. Geen reactie op mails. 55,08 € kwijt. Oplichterij.
Niets geleverd
Op 22 december een vloerwisser van 40 euro besteld, buiten de bestelbevestiging niets vernomen, neemt de telefoon niet op, reageert niet op contactformulier, email en voicemail!
Wat een bagger bedrijf
Wat een bagger bedrijf. 20 november besteld, nooit wat ontvangen. Ook geen reactie op contact pogingen. Pure oplichting, bestel er niet!!
Pakket wordt niet optijd verstuurd
Pakket wordt niet optijd verstuurd. 2 weken op gewacht. Toen door fout DPD ergens anders geleverd. Geen idee waar. Niet mijn fout. Maar je hoort niets van pakjesdeal. Dus nee daar koop ik nooit meer. Ging via bol.com. zij hebben het later voor mij opgelost
De bestelling (20240302) wordt niet…
De bestelling (20240302) wordt niet geleverd. Geen reaktie op mijn mail, apps, telefoon wordt niet opgenomen.
Alhoewel er op geen enkele manier gereageerd is op mijn mail, apps of telefoon is de bestelling nu wel geleverd 28/11
Top!
Keurig op tijd geleverd en een mooie politievrouw erbij gekregen!! Wat wil je nog meer...
Pakket nooit ontvangen
Pakket nooit ontvangen
Ze reageren ook niet op berichten
Pakjedeal heeft nog dezelfde dag het…
Pakjedeal heeft nog dezelfde dag het aankoopbedrag teruggestort, toen bij navraag bleek dat het artikel niet meer op voorraad was. Er wordt ook gewerkt aan een nieuwe site voor het voorraadbeheer. Top!
Toogoodtogo Bolletje kruidnoten…
Via Toogoodtogo Bolletje kruidnoten besteld. 60 'zakken' zei de aankondiging, blijkt het echter om 60 minizakjes te gaan. Misleidend, vond ik. Daarom eerst een review van 1 ster gegeven. De kwaliteit was vanzelfsprekend verder goed, ze smaakten heerlijk.
Aanvulling september 2023:
Nav de eerste versie van deze review is de advertentie in Toogoodtogo aangepast, deze klopt nu met wat geleverd wordt. Dus: voor de echte kruidnootgenieters die niet met grote zakken tegelijk wil eten, maar telkens een portie wil kunnen pakken is dit een prima kans.
Gedeelte van bestelling kon niet worden…
Gedeelte van bestelling kon niet worden geleverd, kreeg een veel goedkoper alternatief aangeboden en geen enkel woord over het verschil van kosten. Aangegeven dat we geen gebruik willen maken van dit alternatief en zien graag voor dat gedeelte van de bestelling het bedrag teruggestort. Geen enkele reactie, ook niet na enkele emails en telefoontje. Ook rest van bestelling nog niet geleverd. krijg een naar gevoel van dit bedrijf. Ben benieuwd of ze nog reageren
Wat een slechte verkoper
Wat een slechte verkoper, op vragen wordt alleen gereageerd met wij zijn druk en verder geen contact mogelijk, pakket wordt niet geleverd.
Voor herhaling vatbaar!
Ik ben zeer tevreden. Goede prijs / kwaliteit van de deal (Sun vaatwaspoeder) en heel goede dienstverlening. Alleen bereikbaarheid verdient nog wat aandacht. Daarbij moet echter wel worden opgemerkt, dat er wél en op klantvriendelijk wordt gereageerd op achtergelaten berichten.
nooit meer.
Het bestelde artikel (sun vaatwaspoeder) was na 7 weken nog niet geleverd en op diverse e-mail werd totaal niet gereageerd...pakjedeal....muis pakken, weg klikken en nooit meer bij zo,n *** ``bedrijf``bestellen.
Wil je opgelicht worden
Wil je opgelicht worden? Kopen dan maar.
Pakjedeal is gewoon een criminele organisatie.
STAY AWAY!!!!!!!
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, levering niet nakomen, nog steeds niks ontvangen.
Geen levering, geen contact mogelijk
De bestelling via Bol is nooit verzonden en er is geen contact mogelijk.
De status veranderde als snel in 'verzonden', maar we ontvingen niets. In eerste instantie was de verkoper nog bereikbaar en kreeg ik de belofte dat de bestelling binnen enkele dagen binnen zou zijn. Zoals aangegeven heb ik nooit meer wat ontvangen, reageren ze niet meer op mijn berichten en inmiddels begrijp ik dat ook Bol zelf geen contact krijgt met de verkoper!
Begin er niet aan. Bol, bedankt voor de nette afwikkeling.