Forsikringsselskabet er et af de dårligste jeg kender. Har netop haft en sag hvor de helt urimeligt bruger bortforklaringer for at undgå at betale. I en anden sag hvor en sejler fik hævet sit skib... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Under havneløb med kraftige vindstød ramte vi med stor kraft en fortøjningspæl hvorved bådens gummi fenderliste blev beskadiget. Efter hjemkomst kontaktede vi Walsted værftet på Thurø som så på ska... Toon meer
Vi har haft to skader igennem 15 år og begge gange har vi oplevet mistro fra Pantaenius og intet fået dækket. Idag har jeg endelig fået taget konsekvensen og fundet mig et andet selskab og ovenikøbe... Toon meer
Det værste selskab man overhovedet kan komme i nærheden af - hold jer langt væk!
Bedrijfsgegevens
- Verzekeraar
- Commerciële verzekeringsmaatschappij
- Verzekeringsmakelaar
- Verzekeringsmaatschappij
- Reisverzekeringsmaatschappij
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Read more about the world of Pantaenius. On the homepage of Pantaenius you find detailed information about yacht insurances.
Contactgegevens
Hamburg, Duitsland
- www.pantaenius.dk
Elendigt selskab/service!!
Uprofessionelle og inkompetente ansatte
Det værste forsikring selvskab jeg nogensinde har været kunde i. Havde en mindre skader som Michael skulle hjælpe med. Problemet blev aldrig løst. Tilgænld var de super søde til at sende mig et tilbud og en opkrævning dengang jeg købte et års tryghed værdi 57000kr 🤣
Man tror det er løgn....
Jeg har desværre haft anledning til at gøre brug af min forsikringsordning hos Pantaenius i forbindelse med en skade forårsaget af en nabobåd mod min båd.
Det er min erfaring, at man først for alvor lærer sit forsikringsselskab at kende, når man har behov for deres bistand – og i dette tilfælde har oplevelsen været særdeles utilfredsstillende.
Jeg betaler årligt et beløb på knap kr. 60.000 i præmie til Pantaenius, hvorfor jeg med rette kunne forvente en professionel og kompetent håndtering. Den sagsbehandler, hr. Michael Møller, der blev tildelt sagen, fremstod desværre både fagligt uforberedt, manglende kendskab til relevant erstatningsretlig praksis samt i det hele taget uprofessionel i sin kommunikation og sagsbehandling. Den oplevede håndtering af sagen har været af en sådan karakter, at man nærmest kunne tro, der var tale om en parodi.
Det skal i denne forbindelse understreges, at sagen angik et erstatningskrav rettet mod tredjemand, og at det således ikke var Pantaenius selv, der skulle dække skaden. Ikke desto mindre burde selskabet have ydet den nødvendige rådgivning og ført sagen på betryggende og professionel vis over for modparten.
Som følge af den utilfredsstillende behandling af sagen har jeg besluttet at opsige min forsikringsordning med Pantaenius med øjeblikkelig virkning.
Super service fra Pantaenius.
Efter hjemkomst kontaktede vi Walsted værftet på Thurø som så på skaden og udarbejdede et prisoverslag. Overslaget og et foto af skaden mailede vi derefter til Pantaenius og fik grønt lys til at gå igang med reparationen.
Fra vi anmeldte skaden til vi fik svar gik der højest et par timer,- det må man da sige er en service af højeste karat.
Niels J Rasmussen.
Jeg er meget utilfreds med en skade jeg…
Jeg er meget utilfreds med en skade jeg har haft på min båd . Skaden skete i december under det kraftige vejr . Den går på hvad andre har forvolde og til sidst løb skaden op i 150.000 så fandt taksator i aalhus som de har til at finde en plate slager til at lave den til 48.ooo kr plus moms . Uden at vil ville de skade på loft af vand . I april efter meget mistillid trak han fra pantanius 50% fra og selvrissiko 6000 kr udbetalt 18500kr . Når jeg skriver afviser og ikke skriver tilbage. Der er så mange i vb Aalborg der er utilfreds med pantanius . Taksatoren er uønsket i Aalborg af flere med lemmer over så dårlig behandling vi overvejer at tage dem op næste gang på generalforsamling . Hold jer langt væk fra dem. Jeg hørte de var det bedste føj for en behandling betalte ca 10.000 om året
Blev påsejlet til aftenkapsejlads
Blev påsejlet til aftenkapsejlads. Jeg er super tilfreds med forløbet og dermed også at være kunde hos Pantaenius.
Til at lukke op og ***** i !
Jeg har brugt Pantaenius i flere år til at forsikre to Hallberg-Rassy sejlbåde (en 34 og en 372). Jeg har brugt forsikringen tre gange og alle gange er jeg blevet svinsk behandlet:
1. skade: Skade på ror som skal udskiftes. Båden er forsikret for over 2 mio kroner. Pantaenius nægter at beltale for et nyt ror fra fabrikken, da de synes det er for dyrt og vil prakke mig et ror på fra en dansk producent som ikke engang har fabrikstegninger eller teknik til at lave roret korrekt. Ender med at jeg selv - for egen regning - må hente ror i Sverige med en trailer og transportere det hjem for egen regning. Som om man reparerer en Porsche med dele fra en Wartburg ?
2. skade: Jeg hælder diesel i vandtanken ved et uheld. Det dækker de bare ikke for det kunne jeg bare lade være med. Sådan er holdningen også hvis man sejler ind i noget - det kunne man da bare lade være med.
3. skade: Jeg taber min dyre 3-bladede Gori foldepropel på jorden efter at have afmonteret den - og navet slås fuldstændig skævt. Gori siger at den ikke kan reddes og der skal en ny til. Det Pantaenius gerne dække, men propellen er jo også 10 år gammel og dermed brugt - og det er jo også en skade (???) så derfor opkræver Pantaenius så 2x selvrisiko (den fejlede intet før jeg tabte den) og sjovt nok er selvrisikoen på 15.000 kroner - propellen koster 30.000 kroner, så vupti - ingen udbetaling.
Den sag ligger nu hos ankenævn for forsikring. Jeg HADER det firma og foragter de ækle typer der sidder derinde og bare opfinder grunde til ikke at dække og som overhovedet ikke hjælper deres betalende kunder. Jeg var tidligere kunde hos GJW i UK og kunne ikke ønske mig bedre behandling. Fuld dækning og ingen diskussion om pris. Pantaenius er lige til at lukke op og ***** i
Skadesservice
Har ikke haft brug for forsikringen endnu, heldigvis. Har talt med dem et par gange angående nogle spørgsmål. Damen i kundeservice er rigtig sød, men ham der sidder i skadeanmeldelsen er ikke særlig kundevenlig, ikke en man har meget lyst til at tale med. Er helt i tvivl hvordan det bliver hvis vi får en skade, overvejer nu at flytte
Hurtig sagsbehandling og udbetaling
Fik totalskadet min båd under en storm. 4 dage efter skaden var meldt, havde taksator kigget på skaderne og erklæret den totalskadet. 3 dage senere havde jeg pengene på min konto. Og yderligere 3 dage senere fik jeg den resterende forsikringspræmie udbetalt.
De får mig som kunde igen, når jeg finder den nye båd.
Dårlig stil vil bestemme hvad timeløn…
Dårlig stil vil bestemme hvad timeløn skal være på min reparation og ikke betale hele regningen. Ca. 10.000 kr. er den forskel vi snakker om.
Fuldstændig useriøst foretagende
Fuldstændig useriøst foretagende ! Jeg står med skader på min båd fra en Pantaenius forsikringstager, Pantaenius nægter at betale. Deres ansvarsforsikring er åbenbart nul og en fis værd. Det er skændigt, bondefangeri.
Dårlig og unfair kundeservice
Dårlig og unfair kundeservice. Skadesbehandlerne "opfinder" egne regler for at undgå at dække selv små skader. Arrogante retursvar. Jeg måtte true med Ankenævn og advokat. Fik kun dækket 1/3 del af skadens omkostninger. Fup og fidus.
Jeg fik idag den værste kunde oplevelse…
Jeg fik idag den værste kunde oplevelse jeg har haft ved henv. til Pantaenius kontor.Sagen er at jeg har glemt at melde flytning, og regnede med at regningen gik på betalingsservice (min fejl). Jeg fik så idag en mail at min forsikring var ophørt (grundet manglende betaling). kontaktede så kontoret, hvor jeg blev mødt af 2 stk meget arrogante kvinder, som ikke havde noget til overs for at jeg mente de kunne have skrevet en mail, ringet, eller lige tjekke om manden stadig boede på den gamle Adr. Intet var muligt, man havde en politik om ikke at skrive mails uden samtykke. Jeg tænker ok det kan man så godt for at gøre opmærksom på at forsikringen er ophørt. Underlig koncept som siger mig at de ikke ønske mig som kunde.Jeg har været forsikret der i ca 5 år uden skade anmeldelse. Har for ca 3 år siden talt med kontoret, hvor det var god service. Håber ikke denne oplevelse er den samme hvis man skulle få brug for dem en dag.
Jeg har kun hørt godt om Pantaenius og…
Jeg har kun hørt godt om Pantaenius og derfor har vi også valgt Pantaenius som vores forsikring til vores både.
Det er første gang vi har gjort brug af vores forsikring og jeg må sige at det til fulde indfrier vores forventning.
Inden man får set sig om stikker sådan et lynnedslag af når det viser sig at have bredt sig rundt om i alle kroge af båden, i første omgang troede jeg kun det var en transducer, men det viste sig siden at være mere omfattende.
Jeg syntes også godt om den sidebemærkning, at behandle skaden som var det ikke en forsikringsskade.
Jeg har prøvet at efterleve dette, men nogle gange kommer man til kort når teknikken skal "tale sammen" og det ikke bare er at udskifte en til en🙂
Min case var:
Vi køber anden brugt båd i Svendborg i maj måned med aftale om at den afhentes sidst i juni måned.
Den 28. maj slår lynet ned i Svendborg havn hvilket vi ikke viste noget om før vi kommer ned til vores båd og vores pumper ikke virker.
I første omgang tænker vi, at det er jo også en brugt båd men meget uheldigt at det sker lige inden vi får den sejlet hjem.
Jeg taler med sælger, der fortæller at der har været et større lynnedslag i havnen og det havde bredt sig til flere både.
Jeg får nød repareret vores ene el-panel så pumperne igen virker. Da vi så henter båden og sejler hjemad kan vi se at flere instrumenter også er defekte, deriblandt også el-panelet til vores bowpropel, vindinstrumentet viser vind agten for tværs fin vind at sejle på, indtil vi vender båden nordpå og vinden stadig er agten for tværs og i øvrigt bliver ved med at være det.
Her ringer jeg første gang til Pantaenius og får at vide "bare få det lavet kontakt evt. Henning Wermuth" hvilket jeg gør, Henning har imidlertid kalenderen fyldt op og der er heller ikke instrumenter at få, alt er i restordre.
Jeg får næsten alt til at fungere til vores sommerferie tur, men ikke vindinstrumentet, det frakobler jeg så det er til at leve med.
Så her efter sommerferien har travlheden lagt sig og Henning har været forbi for at fikse instrumenterne.
Et lille aber dabei er der dog, vores Autopilot går fra tid til anden fra AUTO til STANDBY uden varsel. Det kan ikke konstateres da der er en sporadisk fejl. Jeg håber på det har været fejlinformation fra de defekte instrumenter der er blevet skiftet. Vi har ikke sejlet meget siden de er skiftet, så vi får se🙂
Tusind tak for god behandling
Mogens
Vi har haft to skader igennem 15 år og…
Idag har jeg endelig fået taget konsekvensen og fundet mig et andet selskab og ovenikøbet med en besparelse på 5.000 kr. om året.
Har kontaktet flere andre selskaber og alle kunne give mig en pris på næsten det halve, jeg ærgrer mig nu over alle de år hvor jeg godtroende har betalt over 10.000 kr. i forsikring for absolut ingenting, tak for nu ;-)
jeg havde en kasko skade på min sejl…
jeg havde en kasko skade på min sejl båd og en ansvars skade på en båd der hjalp mig.aldrig har jeg oplevet noget så dårlig behandling.har brugt mange timer på diverse mails på at få tilbud for udbedring ag ridser på mit fribord .og på den motorbåd som hjalp mig.der går flere dage hvis de i heletaget svare til bage på mails.vil ikke anderkende at den båd jeg bad om hjælp har fået skader.godt det ikke var en grundstødning hvor der virkelig var sket noget med båden .de prøver at snakke uden om hele tiden.trods andre siger de er det bedste selkab så er jeg den der siger min forsikring op så snart jeg har fundet et andent.og ALDRIG pantaenius igen
Pantaenius er et useriøst forsikringsselskab
Forsikringsselskabet er et af de dårligste jeg kender.
I en anden sag hvor en sejler fik hævet sit skib efter at motoren havde været delvis i vand.
Indvilliget de i at erstatte starteren, men ville ikke betale en mekaniker for at skifte den.
Hold jer langt væk fra dette selskab
Burde have 10 stjerner
Kom tilfældigvis til at se hvad andre har skrevet om Pantaenius. Den samlede bedømmelse er alt for lav. Med de oplevelser jeg har haft burde de få 10 stjerner. Har haft forsikret flere både - altid pålidelig, reel, hurtig. For et par år siden fik jeg en totalskade på en båd i Grønland. 5 dage efter var forsikringen udbetalt og jeg fik forskringspræmie retur for den resterende periode.
Jeg er normalt meget kritisk og har kun anbefalet 2 firmaer i hele mit liv. Pantaenius er en af dem.
John Bislev uegnet til kundeservice…
John Bislev uegnet til kundeservice behandler kunder uden respekt. Undskyld at vi generede dig midt i din pinsefrokost.
Aldrig mere Pantaenius.
skade på Hallberg Rassy
Rigtig god og hurtig betjening - kan varmt anbetale Pantaenius
Lees meer over geverifieerde reviews.