Als 1 van de eerste bij Pararius aangesloten makelaars zijn wij al bijna 20 jaar een tevreden klant. Bij vragen en problemen is er altijd snel een antwoord en een oplossing, daarom 5 sterren!
Wij hebben Pararius Office meerdere keren benaderd met vragen waar wij zelf tegenaan lopen. Meerdere malen hebben zij dit keurig netjes via de telefoon of via de mail kunnen uitleggen. Laatst ha... Toon meer
Pararius maakt de verbinding mogelijk tussen mij als makelaar en Funda – een essentiële schakel in ons vak. Hun platform werkt niet alleen efficiënt, maar voelt ook betrouwbaar en professioneel. Een... Toon meer
Pararius Office is ontstaan vanuit persoonlijke ervaring binnen de makelaarswereld. We weten daardoor precies wat er nodig is voor een CRM-systeem dat fijn werkt. Het systeem is uitgerust met functionaliteiten waar je echt wat aan hebt. Denk hierbij aan automatische koppelingen tussen ons systeem en jouw website en de mogelijkheid om woningen van anderen onder je eigen naam door te sturen. Bovendien is Pararius Office Tiara-gecertificeerd. Kortom: wij doen waar we goed in zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Blaak 555, 3011 GB, Rotterdam, Nederland
Ondanks de enorme groei die Pararius heeft doorgemaakt, blijven ze laagdrempelig, goed bereikbaar en persoonlijk klantgericht.
Daarnaast is het een pracht product dat ons elke dag opnieuw ondersteunt in de werkzaamheden.
We kijken in positieve spanning uit naar de nieuwe ontwikkelingen zoals Lead-Flow.

Antwoord van Pararius Office
Fijn dat Joel op locatie wilde/kon langs komen om het e.e.a. te verduidelijken over de leadflow. Dit is op een hele fijne en overzichtelijke manier weergeven. Ook heeft hij gelijk een aantal tips & tricks meegegeven waar we weer verder mee kunnen!

Antwoord van Pararius Office
Wij werken met Pararius Office. Joël van Delden vindt het belangrijk hoe de klanten het werken met Pararius Office ervaren en hij wilt graag monitoren of er zaken verbeterd kunnen worden zodat het werken met Pararius Office nog efficiënter kan voor ons als gebruikers. Wat wij als prettig ervaren is dat zij zelf contact opnemen en niet afwachten totdat wij bellen. Ook vinden wij het heel prettig dat als wij tegen iets aanlopen we altijd ook na kantooruren Joël kunnen bereiken. Ook staat hij open voor suggesties die wij als gebruiker doorgeven. Kort gezegd zijn wij zeer tevreden over Pararius Office en in ons geval ook over Joël. Wij kunnen iedereen dan ook dit bedrijf aanbevelen.

Antwoord van Pararius Office
Pararius Office is altijd ontzettend behulpzaam en professioneel. Zij reageren snel op vragen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Servicegerichtheid en efficiënte manier van werken maken de samenwerking erg prettig. Zeker een aanrader!

Antwoord van Pararius Office
Joël van Delden van Pararius heeft me met regelmaat efficiënt, oplossingsgericht en met begrip en geduld te woord gestaan. Chapeau!

Antwoord van Pararius Office
Het persoonlijke contact, de updates en de duidelijke uitleg wanneer er aanpassingen zijn in het huurrecht of de huurovereenkomsten. Speciaal met Joel :)

Antwoord van Pararius Office
Joel geeft erg duidelijk weer hoe je een nieuw systeem moet besturen! Ook voor internet dummies :)

Antwoord van Pararius Office
Joel, je was weer geweldig! Dank voor de snelle service, en de fijne medewerking.

Antwoord van Pararius Office
Contact gehad met Joel. erg fijne communicatie. Hij is erg behulpzaam en denkt graag met je mee

Antwoord van Pararius Office
Mogelijke issues worden snel in behandeling genomen. We hebben al heel lang een zeer prettig contact met de sympathieke en kundige Joel van Delden. Hij is altijd zeer goed bereikbaar en lost onze problemen snel, professioneel en vakkundig op! Keep up the good work!

Antwoord van Pararius Office
Geweldige ervaring met Pararius na bijna 17 jaar lidmaatschap. Na 17 jaar lid te zijn van Pararius kan ik alleen maar lovend zijn over de service en het contact. Het is fijn een platform te hebben dat je niet alleen ondersteunt maar ook meedenkt.

Antwoord van Pararius Office
Pararius is goed bereikbaar en is pro-actief in het benaderen en helpen van klanten. De medewerkers zijn bereid nét even een stapje verder te gaan in hun dienstverlening. Dat wordt erg gewaardeerd.

Antwoord van Pararius Office
Professionele hulp bij vragen over het systeem. Werkt vlot en fijn.

Antwoord van Pararius Office
Altijd goed contact en snelle service/probleemoplossing met onze contactpersoon Joël en zijn team. Hier kunnen andere bedrijf een voorbeeld aan nemen. Buiten het contact om werkt Pararius Office zeer fijn en intuïtief. Geweldig dat het product continue verbeterd wordt.

Antwoord van Pararius Office
Fijn bedrijf om mee samen te werken en veel zoekers op de pagina

Antwoord van Pararius Office
Als vastgoedbeheerder met jarenlange ervaring in de verhuurmarkt, ben ik zeer tevreden met Pararius Office. Het is gemakkelijk om nieuwe woningen toe te voegen, verhuurprocessen te beheren en de nieuwste huurovereenkomsten te uploaden. Er komen regelmatig nieuwe updates bij en het team is professioneel en uiterst vriendelijk met een snelle reactietijd op eventuele vragen.

Antwoord van Pararius Office
Prettig contact gehad met Joel van Delden. Hij reageert snel, denkt actief mee over oplossingen en toont een hoge mate van betrokkenheid, zelfs wanneer de vraag buiten zijn expertise valt. Hij neemt de tijd om zaken uit te zoeken en zorgt voor een passende oplossing.

Antwoord van Pararius Office
Altijd word ik als makelaar supergoed geholpen door de medewerkers van Pararius als ik vragen heb over de software en dergelijke. Vanochtend heeft Antoinette direct weer voor een oplossing gezorgd waar ik erg blij van word, topper, jij verdient een pluim door je initiatief vandaag!! Vastgoedman BV /Grt Maarten

Antwoord van Pararius Office
Wij hebben maken voor ons bedrijf altijd gebruik van Pararius. Op de site staan de woningen overzichtelijk en je kunt al zien hoeveel reacties er zijn op de woning.
Het aanmelden van de woningen is een gebruiksvriendelijk systeem waardoor het invoeren snel en soepel verloopt.
Wij worden door Joël al jaren snel geholpen met al onze vragen.

Antwoord van Pararius Office
Het is heerlijk om te merken dat een zakelijke dienstverlener oprecht met je meedenkt en zijn diensten hierop afstemt.