Als 1 van de eerste bij Pararius aangesloten makelaars zijn wij al bijna 20 jaar een tevreden klant. Bij vragen en problemen is er altijd snel een antwoord en een oplossing, daarom 5 sterren!
Wij hebben Pararius Office meerdere keren benaderd met vragen waar wij zelf tegenaan lopen. Meerdere malen hebben zij dit keurig netjes via de telefoon of via de mail kunnen uitleggen. Laatst ha... Toon meer
Prettig contact gehad met Joel van Delden. Hij reageert snel, denkt actief mee over oplossingen en toont een hoge mate van betrokkenheid, zelfs wanneer de vraag buiten zijn expertise valt. Hij neemt... Toon meer
Pararius maakt de verbinding mogelijk tussen mij als makelaar en Funda – een essentiële schakel in ons vak. Hun platform werkt niet alleen efficiënt, maar voelt ook betrouwbaar en professioneel. Een... Toon meer
Pararius Office is ontstaan vanuit persoonlijke ervaring binnen de makelaarswereld. We weten daardoor precies wat er nodig is voor een CRM-systeem dat fijn werkt. Het systeem is uitgerust met functionaliteiten waar je echt wat aan hebt. Denk hierbij aan automatische koppelingen tussen ons systeem en jouw website en de mogelijkheid om woningen van anderen onder je eigen naam door te sturen. Bovendien is Pararius Office Tiara-gecertificeerd. Kortom: wij doen waar we goed in zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Blaak 555, 3011 GB, Rotterdam, Nederland
Pararius, Joël van Delden op bezoek gehad , heeft verstand van zaken en de door hem aangekondigde nieuwe ontwikkelingen binnen Pararius tonen aan dat Pararius vooruitstrevend is binnen de branche.
Wij zijn al 15 jaar tevreden klant.
Keep it up!

Antwoord van Pararius Office
Joel van Delden geeft steeds een topservice af.
Niets is hem teveel en ook steeds worden we direct terug gebeld. ik vindt het een super ervaring dat hun je aanhoren en als je een probleem hebt dit steeds direct bespreekbaar is wij zijn hier vol lof over. het is echt een aanrader !!!

Antwoord van Pararius Office
Zeer duidelijke uitleg over het programma en de medewerkers zijn zeer behulpzaam!

Antwoord van Pararius Office
Sinds het begin van mijn bedrijf Your Housing maken we gebruik van Pararius Office.
Wij hebben als bedrijf enkel goede ervaringen met dit systeem alsook hun medewerkers.

Antwoord van Pararius Office
Het was weer een nuttige bespreking en er werden nieuwe items gepresenteerd !
Uitgebreide uitleg.

Antwoord van Pararius Office
Sinds 2008 maakt First Class Housing gebruik van de diensten van Pararius Office, en dat tot grote tevredenheid! Het support team denkt oplossingsgericht en werkt razendsnel.
Kortom de services van Pararius office draagt enorm bij aan optimale exposure van onze woningen.
een extra dank aan Joël van Delden

Antwoord van Pararius Office
Als makelaar ben ik zeer tevreden over de Pararius Office. Het werkt goed en en mocht er toch iets zijn dat is de helpdesk altijd snel bereikbaar. Ook leadflow, de nieuwe tool voor het behandelen van reacties, werkt heel fijn. Kortom, een aanrader!

Antwoord van Pararius Office
Wij werken al langere tijd met Pararius Office en zijn zeer positief over de laatste ontwikkelingen. Helpdesk is goed bereikbaar en reageert snel. Tevreden klanten!

Antwoord van Pararius Office
Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met Pararius Office. Door de jaren heen zijn we op hun diensten gaan vertrouwen en beschouwen we ze als een onmisbare partner in de vastgoedwereld. De inzet om een goed en duidelijk overzicht van het huuraanbod te bieden, heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van ons bedrijf.
Vanaf het begin van onze samenwerking hebben ze bewezen een betrouwbare en toegewijde partner te zijn. De consistente prestaties hebben ons vertrouwen gegeven in onze voortdurende samenwerking voor de komende jaren.
De communicatie met Pararius Office is altijd supersnel en duidelijk. Het is een plezier om te werken met een bedrijf dat efficiëntie en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het team is niet alleen behulpzaam, maar ook oprecht toegewijd om ervoor te zorgen dat aan uw vastgoedbehoeften wordt voldaan.
In de continu veranderende vastgoedwereld onderscheidt Pararius Office zich als een betrouwbaar, vriendelijk en meegaand bedrijf. De niet-aflatende steun heeft een aanzienlijk verschil gemaakt in ons bedrijf. Wij kunnen hun diensten dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eersteklas partner in de vastgoedsector. Ga zo door, Pararius Office!

Antwoord van Pararius Office
Super snelle en duidelijke communicatie. We zijn tevreden met Leadflow en Pararius office!

Antwoord van Pararius Office
Altijd een goed en duidelijk overzicht van het (huur)aanbod. Zeer positieve ervaringen. Groot bereik en goede leads. Een goede partner vanaf het eerste uur en ondertussen al vele jaren verder. Ga zo door!

Antwoord van Pararius Office
Pararius is een fijn bedrijf om mee te werken. Altijd super snel reactie en fijne persoonlijke service! Zeer tevreden over de samenwerking met Pararius.

Antwoord van Pararius Office
Al meerdere jaren een betrouwbare partner voor onze kantoren!

Antwoord van Pararius Office
Niets anders dan positief over deze partij, onmisbaar in de wereld van makelaardij wat mij betreft. Ze staan voor je klaar, altijd vriendelijk en geen vragen zijn te gek, lang of vervelend, aanrader!

Antwoord van Pararius Office
Zeer prettige partner en altijd professioneel. Wij werken al 15 jaar met veel plezier met Pararius samen. Hopelijk nog heel veel meer.

Antwoord van Pararius Office
Pararius is een bedrijf die hun klanten altijd goed te woord staat, met respect behandeld en die de samenwerkingen waardeert. Ze luisteren naar hun klanten en ondernemen actie waar nodig. Ik verwacht nog een lange samenwerking met Pararius te hebben.

Antwoord van Pararius Office
Wij werken al enige tijd met Pararius Office en zijn zeer positief over de laatste ontwikkelingen. Men heeft recent een aantal zeer goede updates doorgevoerd waardoor het prettig werken is met het systeem. Er wordt geluisterd naar ideeën en ervaringen van de klant en de helpdesk regeert goed. We zijn dus tevreden!