Als 1 van de eerste bij Pararius aangesloten makelaars zijn wij al bijna 20 jaar een tevreden klant. Bij vragen en problemen is er altijd snel een antwoord en een oplossing, daarom 5 sterren!
Wij hebben Pararius Office meerdere keren benaderd met vragen waar wij zelf tegenaan lopen. Meerdere malen hebben zij dit keurig netjes via de telefoon of via de mail kunnen uitleggen. Laatst ha... Toon meer
Prettig contact gehad met Joel van Delden. Hij reageert snel, denkt actief mee over oplossingen en toont een hoge mate van betrokkenheid, zelfs wanneer de vraag buiten zijn expertise valt. Hij neemt... Toon meer
Pararius maakt de verbinding mogelijk tussen mij als makelaar en Funda – een essentiële schakel in ons vak. Hun platform werkt niet alleen efficiënt, maar voelt ook betrouwbaar en professioneel. Een... Toon meer
Pararius Office is ontstaan vanuit persoonlijke ervaring binnen de makelaarswereld. We weten daardoor precies wat er nodig is voor een CRM-systeem dat fijn werkt. Het systeem is uitgerust met functionaliteiten waar je echt wat aan hebt. Denk hierbij aan automatische koppelingen tussen ons systeem en jouw website en de mogelijkheid om woningen van anderen onder je eigen naam door te sturen. Bovendien is Pararius Office Tiara-gecertificeerd. Kortom: wij doen waar we goed in zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Blaak 555, 3011 GB, Rotterdam, Nederland
Fijne samenwerking, altijd vlotte respons, behulpzaam en heldere uitleg.

Antwoord van Pararius Office
Top CRM, maakt het werkt stukken makkelijker.
De ondersteuning door de klanten service en de account managers zijn ook uitstekend.

Antwoord van Pararius Office
Hangga Guntara is een zeer gedreven jonge man en doet zijn werk goed naar behoren, althans ik ben er blij mee! Pararius is als organisatie een top bedrijf, heb je woningen te huur, sluit je aan zou ik zeggen. Voor de rest van de Pararius Team, bedankt voor jullie goede zorg!

Antwoord van Pararius Office
Zeer tevreden over Pararius office, Joel is doelgericht en zeer snel met feedback. Zeker aan te raden!

Antwoord van Pararius Office
Fijne samenwerking met het team van Pararius! Ze zijn goed bereikbaar en denken mee om alles zo goed mogelijk in te richten voor jouw bedrijf. Bovendien zijn ze steeds bezig om hun platform te verbeteren.

Antwoord van Pararius Office
Bij Pararius Office word je altijd heel snel geholpen aan de telefoon of per email. Pararius Office voelt als een verlengstuk van ons kantoor met een groot aantal deskundige "collega's". Een aanrader voor alle andere kantoren.

Antwoord van Pararius Office
Pararius Office is een zeer nuttig systeem om processen binnen de verhuur (en verkoop) te vergemakkelijken. Ze denken op de achtergrond goed mee over tools die bruikbaar zijn, luisteren goed naar de feedback van hun gebruikers en bieden goede service.

Antwoord van Pararius Office
Hele fijn samenwerking met Pararius. Erg behulpzaam, professioneel en duidelijke communicatie.

Antwoord van Pararius Office
Wij zijn erg blij met het gebruik van Pararius. Het is voor ons nog steeds de grootste aanbieder van huurwoningen. Verder zijn zij goed en snel bereikbaar indien er vragen zijn.

Antwoord van Pararius Office
Goede samenwerking! Pararius Office is meer dan alleen een digitaal uithangbord. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel. Zij biedt voor bijna elk probleem een oplossing.

Antwoord van Pararius Office
Echt een toppers! Werk nu iets korter dan een jaar met hun samen, veel contact gehad met Mitchel & Philip. Altijd bereikbaar, ontzettend vriendelijk, flexibel, professioneel en denken goed met je mee. Heel erg tevreden :)

Antwoord van Pararius Office
Prettige samenwerking met team Pararius (met name ook helpdesk indien nodig), maar ook niet onbelangrijk, diensten sluiten goed aan bij onze wensen. Heb ook het gevoel dat ze niet stil staan (= achteruitgang). Aanrader. Roger C.

Antwoord van Pararius Office
Voor een groot en belangrijk platform als Pararius zijn ze zeer flexibel als het aankomt op individuele issues.
Het support team heeft altijd binnen zeer korte tijd een oplossing / antwoord klaar, ook nemen zij soms de communicatie over met onze web-bouwer voor een extra snel resultaat.
Erg prettige samenwerking!

Antwoord van Pararius Office
Nu het systeem mij bekend is was het tijd om de collega's hierin mee te nemen.
Joel is langs geweest op kantoor en heeft zeer duidelijk en uitgebreid alles toegelicht.
Het voelde aan alsof we een cursus hebben gehad.
Fijne samenwerking en goede klantenservice.
Zeker een aanrader!

Antwoord van Pararius Office
Wij werken al jaren met Pararius Office. Super tevreden, stabiel en makkelijk in gebruik.

Antwoord van Pararius Office
Zeer goede ervaring met mijn account manager die mij altijd helpt bij invoer van het crm systeem. Dit is voor mij een zeer belangrijke toegevoegde waarde.

Antwoord van Pararius Office
Tevreden met Pararius Office, vast aanspreekpunt, en snel antwoord en goede oplossingen. Gebruiksvriendelijke CRM Systeem.