Pararius Office Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Als 1 van de eerste bij Pararius aangesloten makelaars zijn wij al bijna 20 jaar een tevreden klant. Bij vragen en problemen is er altijd snel een antwoord en een oplossing, daarom 5 sterren!

Wij hebben Pararius Office meerdere keren benaderd met vragen waar wij zelf tegenaan lopen. Meerdere malen hebben zij dit keurig netjes via de telefoon of via de mail kunnen uitleggen. Laatst ha... Toon meer

Prettig contact gehad met Joel van Delden. Hij reageert snel, denkt actief mee over oplossingen en toont een hoge mate van betrokkenheid, zelfs wanneer de vraag buiten zijn expertise valt. Hij neemt... Toon meer

Pararius maakt de verbinding mogelijk tussen mij als makelaar en Funda – een essentiële schakel in ons vak. Hun platform werkt niet alleen efficiënt, maar voelt ook betrouwbaar en professioneel. Een... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Pararius Office is ontstaan vanuit persoonlijke ervaring binnen de makelaarswereld. We weten daardoor precies wat er nodig is voor een CRM-systeem dat fijn werkt. Het systeem is uitgerust met functionaliteiten waar je echt wat aan hebt. Denk hierbij aan automatische koppelingen tussen ons systeem en jouw website en de mogelijkheid om woningen van anderen onder je eigen naam door te sturen. Bovendien is Pararius Office Tiara-gecertificeerd. Kortom: wij doen waar we goed in zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, altijd vlotte respons, behulpzaam en heldere uitleg.

11 maart 2022

Beste Jasmijn,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
Het is leuk om te horen dat je onze dienstverlening waardeert. We hopen nog lang met je te mogen samenwerken!

Top pakket!

Top CRM, maakt het werkt stukken makkelijker.

De ondersteuning door de klanten service en de account managers zijn ook uitstekend.

7 maart 2022

Beste Darryl,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
Het is leuk om te horen dat je tevreden bent over onze software en dienstverlening!
We hopen nog lang met je te kunnen samenwerken!

Team Pararius Office

Hangga Guntara + team pararius super goed!

Hangga Guntara is een zeer gedreven jonge man en doet zijn werk goed naar behoren, althans ik ben er blij mee! Pararius is als organisatie een top bedrijf, heb je woningen te huur, sluit je aan zou ik zeggen. Voor de rest van de Pararius Team, bedankt voor jullie goede zorg!

3 maart 2022

Beste Francisco,

Bedankt voor het achterlaten van je recensie!
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening! We doen altijd ons best om je te voorzien van de beste service dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Zeer tevreden over Pararius office

Zeer tevreden over Pararius office, Joel is doelgericht en zeer snel met feedback. Zeker aan te raden!

17 januari 2022

Beste Desiree,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
We zijn blij om te horen dat je (zeer) tevreden bent met Pararius Office! Jouw feedback wordt enorm gewaardeerd en het maakt onze software alleen maar beter!
We hopen nog lang met je te kunnen samenwerken!

Team Pararius Office

Handige software met goede begeleiding

Fijne samenwerking met het team van Pararius! Ze zijn goed bereikbaar en denken mee om alles zo goed mogelijk in te richten voor jouw bedrijf. Bovendien zijn ze steeds bezig om hun platform te verbeteren.

6 januari 2022

Beste Margot,

Bedankt voor het achterlaten van deze leuke recensie!
Het is leuk om te horen dat je blij bent met onze dienstverlening. We zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen om onze software te verbeteren. Hopelijk kunnen we nog lang met elkaar samenwerken!

Team Pararius Office

Bij Pararius Office word je altijd heel…

Bij Pararius Office word je altijd heel snel geholpen aan de telefoon of per email. Pararius Office voelt als een verlengstuk van ons kantoor met een groot aantal deskundige "collega's". Een aanrader voor alle andere kantoren.

14 december 2021

Beste Expat Residence,

Bedankt voor de leuke review!

We vinden het erg belangrijk dat onze gebruikers snel en goed worden geholpen met hun vragen. Het is erg leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Hopelijk kunnen we je niog lang helpen met je werkzaamheden!

Aanrader

Pararius Office is een zeer nuttig systeem om processen binnen de verhuur (en verkoop) te vergemakkelijken. Ze denken op de achtergrond goed mee over tools die bruikbaar zijn, luisteren goed naar de feedback van hun gebruikers en bieden goede service.

13 december 2021

Beste Julie,

Bedankt voor je leuke review!
Het is leuk om te horen dat je tevreden bent met onze software. We vinden dat meedenken onderdeel is van ons werk en het wordt daardoor ook een stuk leuker!

Hopelijk kunnen we nog lang met elkaar samenwerken!

Hele fijn samenwerking met Pararius

Hele fijn samenwerking met Pararius. Erg behulpzaam, professioneel en duidelijke communicatie.

23 november 2021

Beste Patrick,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
We waarderen onze samenwerking en we zijn blij dat jij deze als prettig ervaart!

Team Pararius Office

Wij zijn erg blij met het gebruik van Pararius. Het is voor ons nog steeds de grootste aanbieder van huurwoningen. Verder zijn zij goed en snel bereikbaar indien er vragen zijn.

9 november 2021

Beste Yvonne,

Bedankt voor het achterlaten van de recensie.
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van onze dienstverlening!

We hopen je nog lang van dienst te kunnen zijn!

Goede samenwerking, persoonlijke service

Goede samenwerking! Pararius Office is meer dan alleen een digitaal uithangbord. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel. Zij biedt voor bijna elk probleem een oplossing.

8 november 2021

Beste Patricia,

Bedankt voor het achterlaten van je recensie.
Het is goed om te horen dat je tevreden bent met onze (persoonlijke) dienstverlening en probleemoplossing.
We kijken uit naar een nog lange samenwerking!

Echt een toppers

Echt een toppers! Werk nu iets korter dan een jaar met hun samen, veel contact gehad met Mitchel & Philip. Altijd bereikbaar, ontzettend vriendelijk, flexibel, professioneel en denken goed met je mee. Heel erg tevreden :)

4 november 2021

Beste Jan-Rico,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Het is goed om te horen dat je blij bent met onze samenwerking en dienstverlening. We hopen deze nog lang te kunnen voortzetten!

Team Pararius Office

Prettige samenwerking met team Pararius…

Prettige samenwerking met team Pararius (met name ook helpdesk indien nodig), maar ook niet onbelangrijk, diensten sluiten goed aan bij onze wensen. Heb ook het gevoel dat ze niet stil staan (= achteruitgang). Aanrader. Roger C.

29 oktober 2021

Beste Roger,

Bedankt voor je recensie.
We waarderen de samenwerking en zijn blij dat deze intensiever gaat worden! Hopelijk blijven onze diensten goed aansluiten. We doen hard ons best om onze software te doorontwikkelen en te verbeteren!

Fijne partner!

Voor een groot en belangrijk platform als Pararius zijn ze zeer flexibel als het aankomt op individuele issues.

Het support team heeft altijd binnen zeer korte tijd een oplossing / antwoord klaar, ook nemen zij soms de communicatie over met onze web-bouwer voor een extra snel resultaat.

Erg prettige samenwerking!

13 juli 2021

Beste Danny,

Bedankt voor je recensie!
Het is fijn om te horen dat je onze dienstverlening kan waarderen. We doen ons uiterste best om jou de beste service te geven die we kunnen geven!

We kijken uit naar een nog lange samenwerking!

Top Training

Nu het systeem mij bekend is was het tijd om de collega's hierin mee te nemen.

Joel is langs geweest op kantoor en heeft zeer duidelijk en uitgebreid alles toegelicht.
Het voelde aan alsof we een cursus hebben gehad.

Fijne samenwerking en goede klantenservice.

Zeker een aanrader!

7 juli 2021

Hi Brixt,

Bedankt voor het achterlaten van de recensies!
Fijn om te horen dat je, dankzij een cursus, goed overweg kunt met onze software. Wij vinden het erg belangrijk dat onze gebruikers goed gebruik kunnen maken van de mogelijkheden!
We kijken nog uit naar een lange samenwerking!

Top samenwerking

Wij werken al jaren met Pararius Office. Super tevreden, stabiel en makkelijk in gebruik.

1 juli 2021

Beste Anouk,

Bedankt voor het achterlaten van de recensie!
Leuk om te horen dat jullie blij zijn met onze samenwerking! We doen altijd ons uiterste best om de beste dienstverlening te leveren!

Team Pararius Office

Toegevoegde waarde goede account manager.

Zeer goede ervaring met mijn account manager die mij altijd helpt bij invoer van het crm systeem. Dit is voor mij een zeer belangrijke toegevoegde waarde.

30 juni 2021

Beste Arthur,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!

Het is fijn om te horen dat je blij bent met onze dienstverlening en het persoonlijke contact dat daar bij hoort. We zetten ons altijd in om je de beste service te verlenen!

Tevreden met Pararius Office

Tevreden met Pararius Office, vast aanspreekpunt, en snel antwoord en goede oplossingen. Gebruiksvriendelijke CRM Systeem.

18 maart 2021

Beste Esther,

Bedankt voor de fijne woorden en de leuke recensie!
We zijn erg blij met je recensie en hopen nog langs met je te kunnen samenwerken!

Team Pararius Office

Reviews in alle talen tonen. (126 reviews)