Heel goede producten, duidelijke uitleg en goede klantenservice. De prodcuten zijn snel geleverd en de kwaliteit is top! Ik twijfelde om nieuwe producten in mijn skincare op te nemen, maar geen secon... Toon meer
- Cosmetica winkel
- +31 (0)20 225 89 77
- info@paulaschoice-eu.com
- www.paulaschoice-eu.com
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik zou bij mijn bestelling ook een…
Ik zou bij mijn bestelling ook een cadeau t.w.v. €69 ontvangen. Maar nooit ontvangen en na twee keer mailen geen reactie ontvangen.

Kwalitatieve producten!!
Ik twijfelde om nieuwe producten in mijn skincare op te nemen, maar geen seconde spijt gehad!

Antwoord van Paula's Choice Europe
Bestelling nog steeds niet ontvangen en…
Bestelling nog steeds niet ontvangen en zeer slechte klantenservice. Contact opgenomen met de klantenservice die heel leuk zegt, zoek het maar lekker zelf uit met de bezorgdienst. Bedankt!

Zeer goede producten
Zeer goede producten, mijn huid ziet er veel beter uit en zeer tevreden over de hulp van de klantendienst. Ik had een probleem met mijn giftcard en ze losten het heel snel op.

Antwoord van Paula's Choice Europe
Waarom wordt er niet geleverd?

Antwoord van Paula's Choice Europe
Fijne site met goede producten
Mijn huid ziet er 10 jaar jonger uit door de 2% BHA liquid exfoliant, daarnaast groot fan van hun super antioxidant serum! En in de winter is de lip booster onmisbaar!
Heel fijn dat je eerst mini’s kan aanschaffen om te zien of het product wat voor je is.
Lees hier veel berichten over mensen met geïrriteerde huid die aan het vervellen zijn, gebruik de exfoliant dan om de dag zoals op de site wordt aanbevolen.
Mijn vriendinnen en ik zijn groot fan van de producten van Paula’s choice!

Antwoord van Paula's Choice Europe
Grote vragen over deze producten
Grote vragen over deze producten! Na gebruik van vitamine C Serum enorm veel roodheid en irritatie rondom de ogen. Mijn volledige onderooglid lijkt zelfs verbrand en trekt volledig samen. Ik kan niet meer buitenkomen. Afspraak bij de dokter gemaakt.
Ik ben goed geholpen bij het kiezen…
Ik ben goed geholpen bij het kiezen voor een goede nachtcreme. Produkt ga ik nog gebruiken maar de advisering was een prima ervaring.
ik vroeg aan lotte of ik de moisturizer…
ik vroeg aan lotte of ik de moisturizer kon gebruiken voor mijn obstipatie, zei zij ja, toen kreeg ik ongeneselijke rode bultjes op mijn anus en jeukte het heel erg. tijdens mijn sollicitatie interview kon ik niet stoppen met krabben. een paar weken later verspreidde het als een lopend vuurtje over mijn genitalien en lichaam
PAS OP! Jeuk, uitslag, branderig gevoel!!
Na een aantal keer te hebben gebruikt merkte ik dat mijn huid heel branderig aan ging voelen, overal jeuk waar ik het product gebruikte. Vitamine C serum en de 1% retinol crème. Normaal gebruik ik alle producten van Mesoestatic en Sisley op basis van natuurlijke producten en heb nooit last van mij huid. Tot ik deze chemische rotzooi ben gaan gebruiken. Mijn gezicht jeukt nu nog dagen nadat ik deze producten heb gebruikt. Ik heb veel ervaring met de duurdere huidproducten op de markt, Paula's choice is in vergelijking met wat ik normaal gebruik niet heel duur maar de kwaliteit is dan ook echt zorgwekkend. Ik heb nog nooit ergens een allergische reactie van gehad maar nu staat mijn huis letterlijk in de brand voor mijn gevoel.
Er zitten echt stoffen in die niet geschikt zijn voor veel mensen zo te lezen. De recensies zijn erg negatief en veel de zelfde klachten. Mensen opgepast met deze producten van Paula's Choice!!
Erg tevreden over de producten
Erg tevreden over de producten. Ik heb het gevoel dat dit de enigste producten zijn die echt werken voor mijn gecombineerde huid. Ik had mijn eerlijke mening gereviewd over een moisturizer die irriteerde op de huid. Ik kreeg binnen de 10 dagen mijn geld terug en kreeg advies voor een ander, minder irriterend product!
Geen goed retour systeem..
Geen goed retour systeem..
Ik had een bestelling geplaatst en toen die is aangekomen kwam ik er achter dat ik het verkeerde heb besteld dus meteen contact opgenomen en uitgelegd. Ik zou het terug mogen sturen naar een gratis adres waardoor ik geen kosten zou hebben ( heb ook meteen het juiste besteld ) kom ik bij mijn postkantoor aan (in België ) nemen ze het pakje niet aan omdat het geen internationaal antwoord adres. Okeee weer contact opnemen en vragen voor het adres vanuit België te versturen en toen kreeg in te horen dat ik 16€ zou moeten betalen dus weer het verkeerde adres.. weer contact opgenomen en ze bleven me zeggen dat dat het juiste adres pfff weer naar postkantoor nope.. nu moet ik dus helemaal naar Nederland rijden om het terug te kunnen sturen dat is toch niet normaal jongens… jullie hebben goeie producten maar maken het zo echt onaantrekkelijk om bij jullie te bestellen zeer jammer dit..
Misleiding
Ik las veel over Paula's Choice en hun 60 dagen retourgarantie, dus ik dacht het eens te proberen. Eerst uitgebreid gechat met hun 'expert' die mij een routine samenstelde. Nogmaals expliciet gevraagd naar ingrediënten (geen alcohol en niet-irriterend, werd me verteld) en gevraagd naar de retourvoorwaarden (binnen 60 dagen retour, bijna op zou niet worden vergoed, maar wat is 'bijna op'? Ik ging er vanuit dat ze zelf wel zouden weten hoeveel je ongeveer gebruikt bij ongeveer 60 dagen proberen).
Na 2 weken was mijn huid zó dramatisch ontploft, dit had ik nog nooit meegemaakt. Contact opgenomen om de producten retour te sturen (met de 'expert' via de chat) maar ze overtuigde mij ervan dat ik eea in mijn routine aan moest passen en door moest gaan. Nogmaals gevraagd naar de 60dagen retourgarantie en de 'expert' verzekerde mij dat ik het volledige bedrag terug zou krijgen als ik het binnen de 60 dagen zou retourneren.
Mijn huid ontplofte ondertussen nog erger, zó erg dat ik me schaamde nog naar buiten te gaan. Dus de producten ruim op tijd geretourneerd.
Helaas is er vertraging bij PostNL dus ik stuur netjes een mail voor het geval het pakket zoveel vertraging heeft dat het te laat komt, t&t in de bijlage maar dit was natuurlijk geen probleem.
Een paar dagen later krijg ik een mail dat ze het pakket hebben ontvangen maar dat ik, in plaats van de betaalde €162,- slechts €70,- terug krijg.
Dit omdat een gratis meegeleverde mini leeg was (hier rekenen ze €18,- voor. Ik heb nooit om deze mini gevraagd, er was geen mogelijkheid deze gratis mini te weigeren en er is mij niet verteld dat ik deze niet mocht gebruiken tijdens de proefperiode of dat ik anders mijn geld niet terug kreeg) en de dag- en nachtcrème volgens hun bijna leeg was (daar komt de discussie 'wat is bijna op'? De dagcrème zat nog ruim halfvol en de nachtcrème nog ruim een kwart. Ik heb ze gewoon normaal gebruikt. Hoe had ik dit anders kunnen doen?). Toen ik ze op bovenstaande allemaal netjes wees kreeg ik een mail waarin de 'bijna lege' producten, nu ineens helemaal leeg waren én mocht ik überhaupt blij zijn met de €70,- die ik nog terug kreeg, want het pakket was te laat (weet u nog, het postnl-verhaal).
Ik geloof niet dat ik eerder zoiets mee heb gemaakt, bizar dit.
Niet door, hoor mensen.
Te agressief voor mijn huid
Een tijdje deze producten gebruikt maar ze zijn te agressief voor mijn huid. Daarbij geven de dagcremes met spf mijn gezicht een hele grauwe kleur. Misschien oké als je heel bleek bent, maar bij een iets getinte huidskleur is dit niet geschikt.
Ben overgestapt op een ander merk en dat bevalt beter.
Ik wil vooraf duidelijk maken dat ik…
Ik wil vooraf duidelijk maken dat ik GEEN ervaring heb met dit merk maar ik was op zoek naar een goede oplossing voor mijn opspelende huid en overwoog een dure set huidverzorging te bestellen van PC. Reiniging, exfoliate, crème, serum en tonic. Ik ben erg blij dat ik vooraf de reviews heb gelezen. Ik zoek nog even verder naar een ander merk. Scheelt me een paar honderd euro’s.
Black Friday scam door Paula’s Choice
Ik ben tevreden over de producten MAAR er viel me alleen wel iets op over Black Friday week. Er staat op de site dat alles 20% korting heeft vanwege Black Friday. Ik heb toen m’n vorige bestelling erbij gepakt en exact dezelfde producten in m’n winkelmandje geplaatst. Een product wat ik voor 32 euro had gekocht de vorige keer staat er nu voor 40 euro, er wordt vanwege Black Friday 20% vanaf gehaald waardoor je dan weer ongeveer op dezelfde prijs uitkomt als normaal waardoor er dus eigenlijk helemaal geen sprake is van 20% korting.
Ze hebben de prijs dus vanwege Black Friday duurder gemaakt zodat je op dezelfde prijs uitkomt als je de kortingen gebruikt als dat het normaal kost.
Heb een negatieve review geschreven die…
Heb een negatieve review geschreven die niet geplaatst is. Vorm van sensuur?
Hier een gefrustreerde huisvader
Hier een gefrustreerde huisvader. Als wel mijn vrouw en dochter hebben last van geïrriteerde huid, vervellen van de huid. De oogcreme, de toner, de exfoliator, 2 verschillende serums en vitamine C boost is gekocht. A het werkt niet. B het is serieus geld. C waardeloze klantenservice. Geef gewoon thuis Paula als iets niet goed is. Ligt hier in de prullenbak….
Goed voor mijn zeer gevoelige huid
Snelle levering en mijn huid reageert goed op de producten (unscrub en calm 1% bha exfoliant). Je doet er gelukkig best lang mee gezien de best wel hoge prijs.
Slecht product niacimanide booster
Slecht product, zware uitslag en geen geld retour ontvangen van de klantenservice. Bestel nooit meer iets. Als iets niet goed is en je een reactie krijg mag je het zelf uitzoeken. Je wordt niet geholpen door paulas choice klantenservice