Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håll er borta! Du får ETT mejl på ordern. sen knäpptyst om din faktura så du glömmer bort den. du måste, obs!, hitta det gamla mejlet, klicka på en länk, logga in sen ladda ner din faktura PD... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Extremt oseriöst. Fick ingen faktura och sen skickas en påminnelse med extraavgift. När man ringer Svea ekonomi och påpekar att jag aldrig har fått fakturan får man bara svaret "ja, tyvärr men fak... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Med Payson kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt skicka och ta emot pengar!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Varning ehandlare!

Du som driver webshop, AKTA DIG FÖR PAYSON! Jag gjorde misstaget att välja dem som betalsystem, på fyra webshoppar. De har nyligen stängt ner två av dem, utan orsak. De vägrar svara på kundtjänst varför. Jag har väntat på svar via mejl i 14 dagar, fortfarande ingen förklaring, inget svar. Kundtjänst är arrogant och kan inte svara på något. Detta är Soviet fasoner. Det är den uslaste service jag någonsin upplevt. Det är just deras ohyggligt usla (icke-existerande) kommunikation och mega-usla sätt att hantera sina kunder som är problemet. Det kan vara världens sämsta betalsystemsleverantör. De förstör din ehandel, de förstör din relation med dina kunder. De är snarast ett kriminellt nätverk och jag överväger att polisanmäla dem.

27 november 2024

VARNING!

VARNING!
Payson är kriminella i min åsikt och borde inte få ha några tjänster kvar. Använde deras tjänst i fem år och hade ca 300 abonnemangskunder. Får ett meddelande från dem där de utan förvarning stängt av integrationen. Detta meddelar dem i slutet av månaden ca en vecka innan dragningar via autogirot skall göras. Jag får ingen anledning till varför och de svarar knappt via sin support. Detta drabbade inte bara företaget utan även ca 300 kunder. Detta sätt att behandla sina kunder är under all kritik. Tänk till en extra gång om ni får för er att använda deras tjänster.
På tal om integrationen så hittade jag en bugg i deras system. Det tog ett år innan de kunde lösa det. Kunder som tecknade ett abonnemang 1-2 dagar innan månadens slut, fick ingen dragning kommande månad. Detta resulterade i förlorade intäkter och arga kunder. Det är aldrig populärt att behöva fakturera kunder retroaktivt.

25 september 2024

Nekad att bli kund.

Idag försökte jag starta upp ett konto så att vi kan utnyttja betalfunktionen med Swish på vår webbplats.
Fyllde i kontoansökan och väntade på att de skulle godkänna ansökan.
Fick som svar att de kan tyvärr inte godkänna oss som kund.
Ringde upp supporten men de vägrade ge en anledningen till att vi inte får bli kund.
Otroligt arrogant människa som jag pratade med på telefon.
Startade bolaget 2006 och har högsta kreditvärdighet samt 20 milj + i tillgångar.
Nu får det bli handelsbanken istället.
Sjukaste jag varit med om på länge!!!

25 oktober 2024

Aldrig mer Payson

Upprepad kreditprövning inom loppet av ett par dagar från Payson sänkte min kreditvärdighet. Payson krävde detaljändringar i affärskontot i flera omgångar inom ett par dagar och varje gång man sparar tar de en kreditprövning. Med alla upplysningskopior i knät ville de till slut att jag skulle flytta deras betallösning till en annan av mina webshopar som inte är under uppbyggnad och som redan har en annan bra lösning. Det var ju för att använda Payson i en ny webshop som man ansöker. Jag avslutade kontot på en gång.

19 augustus 2024

Varning alla E-handlare för payson

Mina kunder betalar till payson, jag leverera varor men payson vill inte betala mig det dom tagit av kunderna. Dom hänvisar till nån varning från deras Kredibolag Dun & Bradstreet som skickat en kreditvarning. Men jag får inget svar från Dun & co på vad som är fel. Under tiden så får jag inte ut innestående pengar av payson. Stöld helt enkelt !!!

29 juli 2024

Fruktansvärt!

Aldrig varit med om sämre kundbemötande av ett företag. LINDA svarade i Paysons telefon idag 13.20 26 april. Aldrig varit med om mer arrogant personal, det var fruktansvärt vilket bemötande man fick. Aldrig mer Payson otroligt vilket folk där arbetar!

26 april 2024

Av ett företag som som heter Svea Demaflex

Av ett företag som som heter Svea Demaflex så köpte jag genom mitt företag ett brevställ för 2649 kr. Betalades med kort via Payson. Mågot kvitto fick jag inte med mailen, och Payson låter mig inte logga in. Jag får således ingen verifikation, och får betala kontorsmaterialet med privata pengar.

27 december 2023

Kriminell?

Jag använde denna tjänst då jag sålt ett padelrack på Blocket för 900 kr. När jag ska göra ett uttag blir detta stoppat och kontot låst. Måste förklara vart pengarna kommer ifrån och bifoga kvitto samt samtalskopia.

Så krångligt och jag blir behandlad som en kriminell person.
Ska väl vara en lätt tjänst för både ljare o köpare men nu extremt krångligt och besvärligt.
Nä, kommer aldrig mer använda mig av detta företag.

31 januari 2024

försöker hitta en betalning

försöker hitta en betalning - men det går inte att finna den. Rörig och dålig betaltjänst. Det bär mig emot att hylla Klarna - men Klarna fungerar ju till skillnad från Payson.

27 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Payson vill bara leka med stora

Payson som ägt av Svea, har en restriktiv syn på kreditvärdighet för nystartade företag. Det kan skapa svårigheter för nya företag att dra nytta av deras betallösningar innan de etablerat sig. Det blir/är ett hinder för nyföretagare, och jag skulle rekommendera att överväga andra plattformar som kanske är mer flexibla och stödjande för företag i uppstartsfasen.
Flexibilitet = 0
Kundfokus = 0
Så är ni ett nystartat företag så välj en annan betallösning, dom är bara intresserade av etablerade företag som jagar marginalkostnad.
OBS: detta omdöme gäller inte deras teknik/plattform eller personal, utan deras strategiska syn på vilka kunder dom vill ha.

14 november 2023

Fullständigt värdelöst

Fullständigt avskyr när man tvingas till att använda Paysons plattform. Alltid rörigt och krångligt.
Tyvärr har företaget jag köper hosting av Payson som leverantör. Hade de inte varit så bra i övrigt hade jag seriöst flyttat mina hemsidor bara för att slippa fakturering via Payson.

7 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har problem med ett blufföretag som…

Har problem med ett blufföretag som vägrar lämna ut sin returadress. Kontaktar Payson och frågar om de kan ge mig en returadress eller iallafall fråga företaget åt mig. Får svar av en väldigt trött och grining kvinna: "Företaget anger som skäl att du inte har öppet köp", varpå jag berättar igen att: "Jag använder mig av ångerrätten, det är inte detsamma som öppet köp". Kvinnan svarar extremt uppfodrande: "Tror du att jag är jurist eller, det där får ni lösa själva".

Man måste tydligen gå en 4.5 årig utbildning för att förstå skillnaden på ångerrätt och öppet köp...

Så bluffföretaget fortsätter vägra ge ut returadress samt ignorerar alla mail jag skickar, och efter att ha ringt Payson ytterligare två gånger som inte kunde bry sig mindre om att hjälpa mig ger jag nu upp. Fullkomligt värdelöst företag.

31 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smabbt smidigt!

Smabbt smidigt!
Först blev jag orolig när jag skulle ha ännu ett nytt betalsett, men de var bara att logga in med bank Id och de kändes bra och lätt.
De jag beställde kom snnabbt efter beställnings datumet 😁

21 juli 2023
Logo Payson

Antwoord van Payson

Hej Kajsa!
Tack för det fina omdömet.
Lycka till med dina köp framöver.
Mvh Payson

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hjälpsamma när det krånglar

Hade problem med ett företag som inte levererade varorna jag beställt. Vände mig till Payson som kontakaktade företaget och då kom leveransen. Bra bemötande, hjälpsamma och snabb respons!

10 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.