Mina kunder betalar till payson, jag leverera varor men payson vill inte betala mig det dom tagit av kunderna. Dom hänvisar till nån varning från deras Kredibolag Dun & Bradstreet som skickat en kredi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag använde denna tjänst då jag sålt ett padelrack på Blocket för 900 kr. När jag ska göra ett uttag blir detta stoppat och kontot låst. Måste förklara vart pengarna kommer ifrån och bifoga kvitto... Toon meer
Håll er borta! Du får ETT mejl på ordern. sen knäpptyst om din faktura så du glömmer bort den. du måste, obs!, hitta det gamla mejlet, klicka på en länk, logga in sen ladda ner din faktura PD... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Extremt oseriöst. Fick ingen faktura och sen skickas en påminnelse med extraavgift. När man ringer Svea ekonomi och påpekar att jag aldrig har fått fakturan får man bara svaret "ja, tyvärr men fak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Med Payson kan du på ett enkelt, snabbt och säkert sätt skicka och ta emot pengar!
Contactgegevens
Evenemangsgatan 31, 16981, Solna, Zweden
- 08-470 94 00
- kontakt@payson.se
- www.payson.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra service men borde ha ett tak per transaktions kostnad
Payson fungerar väldigt bra alltid.
Vad som önskar är ett max pris per transaktion så att inte tex en order på 20000kr kostar 603kr i avgift. Detta är inte acceptabelt då vi har ganska många sådana transaktioner.
Max 100kr borde räcka mer än väl.
Supernöjd
Har inte krånglat en gång! Enkelt!
Jag kommer INTE att byta!
Hittills allt löpt utan anmärkning både slutkud och företaget är nöjda.
Vi har tidigare anlitat oss av andra olika lösningar. Hos Payson finns inga dolda kostnader inte heller några oväntade fakturor. Viktigast av allt är Payson villkor, klara tydliga för både säljare och köpare vilket minimerar risken för tvister. Programmet är enkelt och lätt använt.
Mycket nöjd
Enkelt, bra och prisvärt!
En bra betalningsförmedlare som vi samarbetat med sedan 2008 och alltid varit nöjda. Payson är innovativa och hänger med på vad konsumenterna vill betala med för medel, som de över tid implementerar i sin lösning.
Ett komplett och bra alternativ till (nästan) alla andra betalningsförmedlare som nästan alltid har massa avgifter, bindningstider m.m.
Payson är enkelt, prisvärt och säkert. Alla 5 tummar upp i taket.
Smidigt och lättöverskådligt betalsystem.
Tryggt för kunden och lätt att hantera för företagaren.
BLEV LURAD PÅ MINA PENGAR!
Varning!! Fruktansvärt dålig tjänst! Så fort det uppstår minsta tvist mellan köpare och säljare gör dom gör allt dom kan för att behålla era pengar!! Varning!!!

Spammail
Jeg modtager spammail fra dem på trods af at jeg ikke kender dem og har aldrig handlet hos dem.

Antwoord van Payson
Besværligt at få sine penge ud
Det er let at få penge ind på kontoen, men meget besværligt at få pengene ud.
Onödig avgift.
Tar betalt för att man ska kunna ta ut pengar som de redan har tagit avgift för.

Antwoord van Payson
Fruktansvärt oprofessionella, de vägrar ge ut kvitton på debiterade avgifter.
De är ytterst nonchalanta och inte det minsta tillmötesgående. De visar inget intresse i att underlätta för företagskunder att kunna redovisa de tjänster de köper av Payson.
Vi kommer aldrig att anlita dem igen sedan de flertalet gånger vägrat lämna kvitton på de avgifter de debiterat.

Dit is Trustpilot