Jeg kan virkelig varmt anbefale dette firma! ⭐️ Hurtig levering, og man bliver kontaktet, når varen er på vej. Det, der gjorde oplevelsen ekstra speciel, var det personlige kort, der fulgte med p... Toon meer
Virkelig skøn hjemmeside/butik med mange søde og dejlige ting - til kundevenlige priser Købte fine hvide karklude fra solvang Hurtig levering - og sød hilsen sendt med i pakken Tak for det lill... Toon meer
En helt igennem god oplevelse 🤩 Fandt efter lang tids søgen endelig den voksdug, jeg ønskede mig! Nem bestilling, rigtig fin information om ordren, lynhurtig levering og solid indpakning 👍🏻 Nå... Toon meer
Købte 2 runde voksduge med de smukkeste blomster. I pakken lå der en håndskrevet hilsen som kun kan varme ens hjerte. Min svigermor blev overlykkelig for dugene på nogle ellers ret kedelig hvide bo... Toon meer
Du finder et stort udvalg i skønne voksduge. Herlige hængekøjer og hængestole. Økologiske karklude og viskestykker og personlig betjening
Havlundsvej 25, 8250, Egå, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Det bedste og fineste service. Mine voksduge er i super god kvalitet. Levering var super hurtig og pakket på bedste vis. Kæmpe anbefaling 😊

Antwoord van Percille.dk
Har købt de smukkeste viskestykker, som jeg er fuldt ud tilfreds med. Tak for en helt igennem fin købeoplevelse.

Antwoord van Percille.dk
Man bliver glad bare ved at se jeres hjemmeside..og det bliver endnu bedre når man sine varer.
Hilsen fra Camilla ,Kirsten ( mor)…Charlotte ( søster som fandt jeres hjemmeside)

Antwoord van Percille.dk
Uforligelig betjening igen og igen. Håndværk helt på toppen. Det varmer helt ned i storetåen

Antwoord van Percille.dk
Fik hvad jeg bestilte , det kom hurtigt er fuldt ud tilfreds handler der gerne igen .

Antwoord van Percille.dk
Super god betjening, hurtig levering.
Fik sms med hvilke farve bogstaver jeg ønskede.
Fik set sit produkt inden de sendte det.

Antwoord van Percille.dk
God service og en ekstra lille hilsen i pakken det er godt købmandsskab vil ikke betænke mig på at handle hos Persille.dk igen