Perfecte Leverancier. Vanuit mijn werkgever bestellen we hier al meer dan 10tal jaren onze telefoons voor zakelijk en prive gebruik. Zeer tevreden en bij problemen bv met verzending bij PostNL dan doe... Toon meer
Ik was een grote neuroot en ging mailen omdat ik dacht geen bevestigingsemail ontvangen te hebben. Die stress kwam voornamelijk door het shady uiterlijk van de site. Maar die mail zat natuurlijk gewoo... Toon meer
Kreeg er eerst een Britse oplader bij met een verloopstukje (enorm ding) toen werd ik gecontacteerd door Phoneshop omdat ze liever 5 sterren hebben dan 3 en ze vroegen of ik nog een europese oplader w... Toon meer
Ik ben, mede omdat ik in de buurt woon, langsgegaan bij de Phoneshop - normaliter wordt de smartphone thuisbezorgd. Keurige adviezen over beschermhoezen en bovenal hulpvaardige inzet om de sim-kaart... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bestel nu gratis je mobiel in combinatie met een abonnement. Gratis iPhone, Sim Only, De beste aanbiedingen.
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag
- 070-427.62.62
- sales@phoneshop.nl
- www.phoneshop.nl
Vraagt klanten om een review
Snel, simpel en eenvoudig
Gewoon heel goed en snel geholpen. Binnen 24 uur was alles geregeld en ontvangen!
Samsung S5 Dual Sim
Prima ervaring bij de aankoop van mijn Mobiel.
Op tijd geleverd van de 2e hands als nieuwe mobiel.
Snel en goed te woord gestaan bij het vragen naar de details en voorwaarden.Precies gekregen wat beloofd is.
Ben erg blij met mijn nieuwe phone.
Prima service en goed advies
Via de webshop en abonnement besteld met Ipad Wifi en cellular. Ipad zat gesealed in doos maar toch wat coating issues op het scherm. Gebelt met Phoneshop en ik werd prima geholpen, ipad nu voor reparatie bij Apple.
Snelle service, fijne telefoon
Vragen werden snel beantwoord, en de telefoon was een dag na bestelling binnen.
Nette eerlijke service. Alles vlot en naar behoren ontvangen. Superblij met mijn nieuwe telefoon en bijpassend hoesje.
Snel en goed.
Niets op af te dingen, ook toen een besteld hoesje niet op voorraad bleek werd dit binnen één dag goed opgelost.
Uitstekende Samsung Galaxy S7 (dual-sim) telefoon - snel geleverd.
Dual-sim versie van de Samsung Galaxy S7 - met Nederlandse charger, userguide (engels/italiaans) en aanwijzing op kartonnen kaartje in de doos "Instellen Nederlandse Taal". Geen Nederlandse garantie van Samsung, maar bij Phoneshop zoals op website is vermeld. Toestel keurig in origineel plastic seal. Eenvoudig via Odin Nederlandse carrier firmware op te zetten. Ben er blij mee.
Bestelling ging wat rommelig.
Werd eerst gezien als een verlenging. Maar van prepaid naar een abonnement bleek toch een nieuwe aanvraag bij Vodafone. Dus steeds andere eisen wat betreft de nodige gegevens.
Verliep daardoor wat rommelig.
Verder verwerking en leverantie prima geregeld.
vriendelijk en correct
perfecte service en fijne benadering top
Bestelling prima uitgevoerd
eerste dag 's avonds besteld, en meteen een bevestiging, en de volgende dag bericht dat hij opgestuurd is, met een track and trace om de bestelling te volgen. Wederom de volgende dag in huis, en dat allemaal vlak voor de kerst!
Telefoon was keurig verpakt, al met al heel tevreden!
Voorraad klopt niet, redelijk afgehandeld
Na bestelling van de op voorraad zijnde smartphone was het laatste exemplaar 'net verkocht in de winkel'. Ik mocht dan ter compensatie wel gratis een hoesje uitzoeken als ik de nalevering kwam afhalen. Dat was pas een week later, ik heb toen aangegeven dat ik liever 5 euro korting kreeg, want een hoesje had ik al elders besteld. Dat moest bij de baas worden nagevraagd, hetgeen ongeveer een kwartier duurde. In die tijd kwam iemand anders een smartphone kopen, omdat de PhoneShop nu net dat ene bijpassende hoesje verkocht dat nergens anders was te krijgen. En opnieuw: 'die hebben we altijd op voorraad maar nu niet'. Maar goed, na dat kwartier kreeg ik mijn korting...
fijne klantenservice!
Je bent hier geen nummer maar echt klant!
Prima service
Eerlijke dienstverlening, hele goede communicatie en telefonisch goede service gehad. En snelle afhandeling.
Snelle levering, behulpzame support desk
Supportdesk was zeer behulpzaam met het omruilen van een toestel dat ik verkeerd had besteld.
Ze doen wat ze zeggen
Telefoon besteld. Duurde 2 tot 3 weken. Na bestelling zou het tot 4 weken duren. Gelukkig duurde het 2,5 week. Via de mailtjes kon ik zien wat er gebeurde met mijn bestelling. Geen ingewikkeld gedoe met inloggen, gewoon klikken op de link.
Leverin
Levering was snel slordig dat de bezorger het pakketje in de brievenbus aan een drukke doorgaande weg had gedaan en niet bij het huis en met handtekening had afgeleverd had Kunnen bellen dat niet ontvangen had of uit brievenbus gehaald kon Worden.
Goede service. Prima medewerkers.
Snelle en goede service. Met de medewerkers telefonisch contact gehad. Heel professioneel en vriendelijk geholpen. Correct bij iedere in vraagstelling. Een service op maat. Prima!! Dus geen gedoe rond procedures enz ... maar wel service op maat. Je kan goed met de mensen bellen en praten ze leggen alles wel rustig en duidelijk uit. Dus prima!!