Photomast Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Na lang getwijfeld te hebben, heb ik toch besloten om een Photomast MK2 6 meter te kopen. En gelukkig heb ik geen seconde spijt gehad! Het is zeker een investering, maar de Photomast is kwalitatief ec... Toon meer

Vorig jaar heb ik de photomast aangeschaft, inclusief de camranger. Duidelijke uitleg gehad en gelijk in praktijk gebracht. In het begin best even spannend mijn camera zo hoog in de lucht, maar da... Toon meer

John is erg toegankelijk, Bij twijfel over je bestelling zal hij altijd proberen helder te krijgen wat je precies nodig hebt! Dit zodra je je mast hebt ontvangen er ook direct gebruik van kan ma... Toon meer

Ik heb mijn fotomast van 6 meter inmiddels 11 jaar. Alhoewel ik hem niet dagelijks gebruik zou ik hem niet meer willen missen. Voor landschappen en buitenkunst is hij heerlijk om bij me te hebben.... Toon meer

1. Fotowinkel

The Photomast is a well designed tool for pole aerial photography up to 10 meters. The Photomast is sold separately or in combination with the Camranger2 for full control over the camera settings. Control devices like iPhone / smartphone, iPad / tablet are mounted to the Photomast by the use of original Rammount mounts to secure your precious equipment.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Inmiddels mijn tweede mast gekocht bij…

Inmiddels mijn tweede mast gekocht bij John, heel tevreden over de mast die echt top is, ook over de geweldige service die je krijgt. Super aankoop.

14 juli 2019

Antwoord van Photomast

Edwin, dank voor je positieve beoordeling en veel succes met de hoogtefotografie bij PSV Eindhoven.

Top!

Ik heb gekozen voor de 6 meter. Een prima statief dat ook nog al wat bekijks oplevert bij gebruik. Prima levering en prima product.

14 juni 2019

Antwoord van Photomast

Dank voor de kort maar krachtige beoordeling en veel succes met de hoogtefotografie.

Een prachtig product

Een prachtig product, tot in detail uitgewerkt. Tevens is de service van photomast uitstekend!

5 april 2019

Antwoord van Photomast

Hanne, dank voor je positieve woorden. Ik ben benieuwd naar je hoogtefotografie project!

Snelle en zeer betrouwbare afwikkeling

Snelle en zeer betrouwbare afwikkeling, top product

Skytools bv

11 maart 2019

Antwoord van Photomast

Marko, dank voor de 5 sterren. Succes met de hoogtefotografie bij evenementen in binnen en buitenland.

Blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop van de 6 meter photomast!
Dacht dat het moeilijk zou zijn om de camera stabiel te houden op hoogte, maar dit is me meer dan 100% meegevallen. Het werkt super, voelt goed aan, de camera is stabiel en het uitschuiven gaat erg licht. Klemmen werken mooi en ook de camfi voldoet naar wens. Heel tevreden! Bedankt.
Ook fijn; de persoonlijke berichtgeving!

7 december 2018

Antwoord van Photomast

Elke, dank voor je positieve review en veel succes met je hoogtefotografie in Twente :-)

Gepassioneerd en meedenkend in zoeken…

Gepassioneerd en meedenkend in zoeken naar een passende oplossing. Top!

25 september 2018

Antwoord van Photomast

Irma, dank voor je positieve review en ik wens je veel succes met je specialistische werkzaamheden.

De 5e ster is nu ook meer dan verdiend

De 5e ster is nu ook meer dan verdiend! In 2017 kocht ik de 10 meter mast. Prima en heel flexibel in gebruik. Ik kan niet meer zonder. Alleen bleek dat de bevestigingsklemmen van de verschillende segmenten tijdens het gebruik bijgesteld diende te worden. En dat voelde niet altijd vertrouwd. Uiteraard aangeklopt bij Photomast en er werd mij beloofd dat er aan gewerkt werd en inderdaad eind juli kreeg ik een doosje met beschrijving om de klemmen te vervangen. Én....het werkt nu perfect en heel licht!!

20 september 2018

Antwoord van Photomast

Walter, dank voor je positieve beoordeling. Zoals je hebt gemerkt doen we zeker wat met de feedback van onze klanten, want het moet perfect zijn. Ik ben blij dat je zo tevreden bent. Dank voor de sterren en veel succes met de hoogtefotografie in Zwolle en omgeving.

Een perfect systeem

Een perfect systeem, en super service.

31 augustus 2018

Antwoord van Photomast

Rob, dank voor je beoordeling. Ik wens je veel succes met je hoogtefotografie in het het mooie Zuid-Limburg.

Fijn product

Fijn product, hele vriendelijke en goede service!

21 augustus 2018

Antwoord van Photomast

Thomas, Dank voor je kort maar krachtige beoordeling. Veel succes met je hoogtefotografie in Amsterdam.

De photomast is praktisch in gebruik

De Photomast is een kwaliteitsproduct, praktisch in gebruik en het bedrijf heeft een goede service.

19 mei 2018

Antwoord van Photomast

Ronald, dank voor je review en veel succes met je hoogtefotografie.

Ondertussen ruim 2 jaar enthousiast…

Ondertussen ruim 2 jaar enthousiast gebruiker van de Photomast. Producten zijn gewoon goed en geven mij extra mogelijkheden bij regelmatige opdrachten. De service van John is top ook bij een recentelijke update van de Camranger. Van harte aanbevolen!

28 april 2018

Antwoord van Photomast

Cojan, dank voor je positieve review en ik hoop dat je nog plezier van je Photomast mag hebben. Succes met je hoogtefotografie.

Top service

Goed bedrijf om zaken mee te doen

2 maart 2018

Antwoord van Photomast

Rudolf, kort maar krachtig, dankjewel. Veel succes met je hoogtefotografie.

Prima en tijdige levering van de …

Prima en tijdige levering van de Photomast. Kwaliteit is goed en aanrader voor iedereen.

19 juli 2017

Antwoord van Photomast

Jos, Dank voor je review en veel succes met de hoogtefotografie in het groenadvies.

Heel tevreden!

Na wat speurwerk uitgekomen bij Photomast.
John geeft raad en advies waar je echt wat aan hebt. Uiteindelijk de 8 meter mast aangeschaft en ben er erg tevreden over.
Ook na aanschaf is John goed bereikbaar als je vragen hebt!

6 juni 2017

Antwoord van Photomast

Nathalie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Ik wens je veel succes met je nieuwe hoogtestatief en de hoogtefotografie.

Goed product, persoonlijke service

Goed product en de persoonlijke, goede service maken het af.

16 mei 2017

Antwoord van Photomast

Jorrit, Bedankt voor je positieve beoordeling. Ik wens je veel succes met je nieuwe hoogtemast en de hoogtefotografie.

Uitstekend!

Makkelijk in gebruik, stevig materiaal en prima te vervoeren in een personenauto.

Bij het afhalen nam John de tijd om alles duidelijk uit te leggen.

Echt een vakman! Hij weet waar hij het over heeft!

2 juni 2016

Antwoord van Photomast

Melissa, Bedankt voor je positieve beoordeling. Ik wens je veel succes met de woning en hoogtefotografie.

Uitstekende service

Na een korte speurtocht naar een foto mast op hoogte uitgekomen bij Photomast.
Daar een 6 meter mast besteld, maar die bleek niet op voorraad.
Vrij snel telefoontje van John Sinderdinck en die legde me uit waarom de mast tijdelijk niet leverbaar was.
En bood verschillende alternatieven aan en zelfs een tijdelijke grotere mast.
Dit was toch niet nodig en bijna iedere dag had ik een update over de productie en levering van mijn mast.
John had een snelle vervoerder geregeld en de mast lag strak op tijd in mijn auto en ik kon op weg naar mijn klant.
Geen tijd om te oefenen, maar de mast werkt eigenlijk precies zoals aangegeven. En de bij behorende apparatuur en app is een peuleschil.
Na mijn 1e dag werken nog laat contact gehad voor een eenvoudige vraag die snel beantwoord was.

Kortom een goed product met een erg fijne service!

1 juni 2016

Antwoord van Photomast

Frank, Hartelijk dank voor deze spontane review en mooie woorden. Ik wens je veel succes met je hoogtefotografie in het mooie Zeeland en omgeving.