Na lang getwijfeld te hebben, heb ik toch besloten om een Photomast MK2 6 meter te kopen. En gelukkig heb ik geen seconde spijt gehad! Het is zeker een investering, maar de Photomast is kwalitatief ec... Toon meer
Vorig jaar heb ik de photomast aangeschaft, inclusief de camranger. Duidelijke uitleg gehad en gelijk in praktijk gebracht. In het begin best even spannend mijn camera zo hoog in de lucht, maar da... Toon meer
John is erg toegankelijk, Bij twijfel over je bestelling zal hij altijd proberen helder te krijgen wat je precies nodig hebt! Dit zodra je je mast hebt ontvangen er ook direct gebruik van kan ma... Toon meer
Ik heb mijn fotomast van 6 meter inmiddels 11 jaar. Alhoewel ik hem niet dagelijks gebruik zou ik hem niet meer willen missen. Voor landschappen en buitenkunst is hij heerlijk om bij me te hebben.... Toon meer
The Photomast is a well designed tool for pole aerial photography up to 10 meters. The Photomast is sold separately or in combination with the Camranger2 for full control over the camera settings. Control devices like iPhone / smartphone, iPad / tablet are mounted to the Photomast by the use of original Rammount mounts to secure your precious equipment.
Rietgraaf 14, 6678PJ, Heteren, Nederland
Vraagt klanten om een review
Na lang en uitgebreid op zoek te zijn geweest naar een hoogtemast voor hoogtefotografie en verschillende testen uiteindelijk gekozen voor "Photomast". De reden voor mijn keuze is de kwaliteit van het product, het meedenken/adviseren voor mijn speciale wensen en de klantvriendelijkheid. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze!

Hoi John,
Zojuist voor het eerst met de Photomast en Cam-Ranger gewerkt. Heel spectaculair! Even wachten totdat de mast zich gestabiliseerd heeft, afdrukken, en je maakt een opname vanuit een verrassend perspectief. Het geeft je inspiratie een nieuwe puls en mogelijkheden. Mast is mooi afgewerkt en ziet er degelijk uit. Iets voor jaren plezier vermoed ik.
Het beeld op de telefoon is wat klein. Ongeveer ter grootte van een dia. Misschien toch maar een ipad mini aanschaffen.
Bedankt voor de snelle service en groet,
Otto Kalklhoven

Antwoord van Photomast
In het begin best even spannend mijn camera zo hoog in de lucht, maar dat wende snel.
Echt superfijn dat ik het statief door het ultra lichte gewicht en de fijne voetplaat gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Heb al geregeld midden in de struiken gestaan voor de perfecte lokatie en dat ging top!
Photomast is baas!!

Antwoord van Photomast
Mooi product, met zorg gemaakt, handig in gebruik.
Ik kreeg een duidelijk uitleg en een testmoment bij het ophalen.

Antwoord van Photomast
Nog steeds werk ik met volle tevredenheid met mijn Photomast! Echt een onmisbare tool voor mij geworden. De flexibiliteit om met de mast achter heggen, schuren en door paden te lopen zonder een zwaar statief op te moeten stellen is voor mij een ideale situatie! De mast zet ik zeer veel in voor het fotograferen van woningen en bedrijfspanden. De mast heb ik al een paar jaar in gebruik en is ondanks het intensieve gebruik nog als nieuw. Geen enkele reparatie of onderhoud heb ik tot dusver moeten uitvoeren. Kwalitatief een uitstekend product.
Ik gebruik de mast icm de camranger die mij ook alle mogelijkheden geeft om mijn camera in te stellen, iets wat de veel duurdere variant van mijn camera leverancier niet kan leveren. Eveneens een topproduct!
Van mij krijgt Photomast.com dus een uitstekende beoordeling!
Wim van Vossen

Antwoord van Photomast
Ik heb eerder gebeld met John van Photomast voor informatie en werd vakkundig ingelicht over de mast en mogelijkheden.
John nam hier ook ruim de tijd voor. Na overmaken van het verschuldigde bedrag had ik de Photomast binnen 2 dgn binnen. De Photomast is van mooie en zware kwaliteit terwijl de 8-mtr mast slechts 3.5 kilo weegt.
Kortom een degelijk stuk gereedschap en een snelle correcte service.

Antwoord van Photomast
Dit zodra je je mast hebt ontvangen er ook direct gebruik van kan maken.
en dan de verzendingen... na betaling direct verzonden, uitstekend verpakt en vaak nog de zelfde dag.
Kortom Photomast zal altijd proberen je verwachtingen te overtreffen.
Echt een aanrader.....

Antwoord van Photomast
Pas geleden de Photomast 6 meter gekocht. Prima advies gehad van John bij de aankoop. Photomast nu een aantal keren gebruikt en geen spijt van de aanschaf. Uiterst portable en werkt flexibel en snel.

Antwoord van Photomast
De photomast is een prachtig produkt. Licht,makkelijk hanteerbaar en simpel in je auto meenemen. Prima uitleg bij de aankoop. Kopen en meteen aan de slag. Wat wil je nog meer

Antwoord van Photomast
Binnen korte tijd heeft deze photomast mij al veel geholpen!

Antwoord van Photomast
Onlangs een Photomast besteld bij John. Belt je persoonlijk op om het een en ander toe te lichten en je van advies te voorzien. Hij zal je bovendien niet per definitie de grootste en duurste aanraden, zoals sommige andere bedrijven, maar houdt rekening met waar je hem voor wilt gebruiken. Na bestelling, had ik hem bovendien al de volgende werkdag in huis. Alles keurig verpakt en perfect afgeleverd! Kwaliteit en bedieningsgemak van de mast is buitengewoon. Mooi materiaal en heel robuust en goed gebouwd. Top!

Antwoord van Photomast
super degelijke mast, altijd goede service van John