Posydon NL Reviews

1. Koeriersbedrijf
  2. Postbedrijf
  3. Verzendservice

Shop in Duitsland, laat het eenvoudig thuisbezorgen in Nederland. Wil je bestellen bij Duitse webwinkels zoals dm-drogerie, Rossmann, Müller of MediaMarkt, maar verzenden zij niet naar Nederland? Posydon lost dit voor je op! Hoe het werkt: Gratis registreren: Maak gratis een account aan en ontvang direct jouw persoonlijke Duitse bezorgadres. Online shoppen: Bestel bij je favoriete Duitse webshop en vul ons adres in als afleveradres. Snelle doorgestuurd: Zodra jouw pakket bij ons aankomt, controleren we het op transportschade en sturen we het direct door naar jouw voordeur in Nederland via PostNL. Waarom kiezen voor Posydon? Transparant & Betrouwbaar: Verzekerde verzending tot € 500,- per pakket. Snel in huis: Pakketten die voor 12:00 uur zijn verwerkt, gaan dezelfde dag nog mee. Persoonlijke service: Een vriendelijk team (Moni & Andreas) dat altijd voor je klaarstaat via WhatsApp en e-mail. Bespaar op Duitse producten zonder het gedoe van de grens oversteken. Heb je al gebruikgemaakt van onze service? Laat een review achter en help andere shoppers!

Gemiddeld

1 review

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Poysdon

Vandaag succesvol een pakket via Posydon ontvangen! Hoewel ik in eerste instantie behoorlijk sceptisch was vanwege het vrijwel ontbreken van online reviews, vroeg ik me zelfs af of het bedrijf wel legitiem was en of ik niet met oplichting te maken had. Toch besloot ik het erop te wagen, en achteraf ben ik erg blij dat ik dat heb gedaan.

Direct na het aanmaken van een account bij Posydon kreeg ik een adres toegewezen waar ik mijn pakket vanuit Duitsland naartoe kon laten sturen. Dit adres heb ik vervolgens eenvoudig ingevuld bij de betreffende webshop. Dat was eigenlijk alles wat ik zelf hoefde te regelen, waardoor het hele proces verrassend gemakkelijk verliep.

Zodra mijn pakket bij Posydon was aangekomen, nam Andreas contact met mij op om de betaling te regelen. Nadat ik het verschuldigde bedrag had overgemaakt, werd mijn pakket al binnen één werkdag verzonden. Hierdoor had ik het de volgende werkdag al in huis!

Ook over de staat waarin het pakket aankwam, ben ik zeer tevreden. Alle items waren in uitstekende conditie en er was geen sprake van beschadigingen tijdens het transport. Daarnaast verliep de communicatie met Andreas prettig en werd alles snel en soepel afgehandeld.

Al met al ben ik erg positief over mijn ervaring met Posydon. Waar ik aanvankelijk zelfs twijfelde of het geen oplichting was, bleek mijn ervaring uiteindelijk juist zeer positief. Het proces was eenvoudig, de communicatie was prettig, de verzending was snel en mijn bestelling kwam netjes en onbeschadigd aan.

Op basis van mijn eigen ervaring kan ik Posydon dan ook zeker aanbevelen als doorstuurservice voor pakketten uit Duitsland!

24 september 2026