Mega gebruikers onvriendelijk Kaart activeren kost veel tijd. Allerlei witwas zaken in moeten vullen. Vervolgens heel onpraktisch in gebruik. Wordt weinig geaccepteerd.

Voorlopig deze rating aangezien ik er niet wegwijs uit raak ! Zou er iemand mij hier weg wijs kunnen maken aub II heb deze moeten kiezen bij het invullen van een enquête en geraak niet verder d... Toon meer

1,3

Zeer slecht

2K reviews

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Waardeloos want niet op te waarderen

De card à €10 verdiend via Ipsos enquetes. Maar waardeloos want geen enkele webshop levert onder de €25,-. Andere virtuele cards kan je opwaarderen via een fysieke Mastercard. Deze dus niet. Die mensen worden slapend rijk als ik het hier zo lees

17 juli 2024

Hallo Peter Juda,

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt bij het gebruik van uw kaart. We hebben uw account gevonden en werken er actief aan om uw probleem op te lossen.

Er is een Customer Success Agent aan uw probleem toegewezen en deze heeft via e-mail contact met u opgenomen.
Om privacyredenen verzoeken wij u geen contact- of accountgegevens op dit platform te verstrekken.

Bedankt,
Klantenondersteuning

Je moet niet slim zijn om te kunnen klagen

Mensen met al die negatieve reviews zouden beter eerst goed de FAQ moeten lezen of gewoon geen toegang mogen hebben tot internet of technologie.
En ja er word gevraagd voor verificatie en naam voor beveileging en fraude, zonder dit is je vers bestelde MC op 3 sec geplunderd!... Wat zeggen jullie tegen jullie bank of krediet kantoor dan? 😅

👉 En nu de review
Ik heb mijn Crypto omgezet in 2 virtuele MC zonder probleem, direct mail ontvangen met de key die je doorverwijst naar de site WAAR JE EEN ACCOUNT KAN AANMAKEN ! ook zonder enige probleem eens dat aangemaakt heb je je wallet met je Virt MC en betalingen online kunnen maken ook zonder probleem,

Alles staat duidelijk op hun site wat je wel en niet kan!
👍 perfect voor een snel crediet oplossing. Keep it up

27 februari 2024

Mega gebruikers onvriendelijk

Mega gebruikers onvriendelijk

7 november 2023

Goede oplossing met wat beperkingen

Ik ontvang deze kaarten al geruime tijd. Ze werken in veel webshops (maar niet alle).
Er kleven ook wat nadelen aan:
- Ze zijn maar 1 x per dag te gebruiken
- ze zijn niet overal bruikbaar
- Het saldo van meerdere kaarten of tokens samenvoegen gaat niet.
- het is moeilijk ze volledig 'op' te maken
- ze werken niet met Apple Pay.
- validatie kan soms omslachtig zijn.
- er moet nogal wat aan gegevens worden overlegd voordat ze te gebruiken zijn.
Ik heb nu 18 kaartnummers in mijn wallet staan, dat kan wel gebruikersvriendelijker wat mij betreft. Als je weet wat de beperkingen zijn, werkt het op zich prima.

7 juni 2023

Help !!

Voorlopig deze rating aangezien ik er niet wegwijs uit raak !

Zou er iemand mij hier weg wijs kunnen maken aub II heb deze moeten kiezen bij het invullen van een enquête en geraak niet verder dan gewoon mijn profiel en kaartgegevens maar wat ik er nu met doen met zo'n virtuele mastercard ? Kan ik dit overzetten naar mijn rekening ?
Kan ik hier iets mee kopen ?
Zijn er mensen die mij hierbij kunnen helpen aub ??
Mvg
Melissa Lehmann

19 mei 2022

Hallo Melissa Lehmann,

Het spijt ons te horen dat u een moeilijke ervaring heeft. We willen graag alle problemen die u ondervindt, aanpakken. Neem contact met ons op via service@prepaiddigitalsolutions.com en typ 'Customer Success Agent' in de onderwerpregel. U moet de naam of het e-mailadres opgeven dat aan uw account is gekoppeld, zodat we u kunnen helpen en het exacte account waarnaar u verwijst kunnen vinden.

- Klantenservice

wat gebeurt er met de optie "opslaan voor later"?

Ik geef het 5 sterren wanneer ze de optie "opslaan voor later" opnieuw activeren, voordat ik me bij de tokens kon voegen, nu zijn de tokens die ik in enquêtes heb gewonnen bijna ongebruikt.

Heren van prepaiddigitalsolutions wat gebeurt er met de optie "opslaan voor later"???

6 mei 2022

HELP!!! Waar is mijn geld

Beste klanten'service',
Heel leuk hoor om contact op te nemen met
service prepaiddigitalsolutions com, maar als er, als ik email met alle info heb verstuurd (diverse malen reeds), niets gebeurd schiet ik daar helemaal niets mee op.
Het enige wat bereikt wordt is dat ik nog pissiger wordt. Ik hoor dus niets van jullie én ik zit nog steeds met hetzelfde probleem.
Jullie dwingen mij om e.e.a. nu via Tros Radar te spelen.
Toch heb ik nog hoop dat het opgelost wordt en ik die € 140,= (safe for later) weer in mijn wallet zie verschijnen en mijn tokens hieraan kan toevoegen of dat ik de tokens eenmalig kan toevoegen.
Beiden lukt dus nog steeds niet!

Groet,
Rob Taal

Al een aantal weken kan ik mijn Virtual Mastercard kaarten niet toevoegen aan mijn account. De "save for later" is ook niet meer zichtbaar en 1 malig de kaart toevoegen geeft ook een foutmelding dat ik contact met jullie moet opnemen. Ik ben al die tijd bezig met mailen naar jullie, maar ik krijg geen antwoord. Ook zie ik dat mijn 140 euro aan toegevoegde virtual kaarten (save for later) zijn verdwenen. Ik ontvang de virtual kaarten omdat ik meedoe aan enquetes invullen bij Waardevolle Mening en deze zijn 3 maanden geldig. Straks verloopt deze termijn en zijn mijn kaarten niets meer waard. Dringend het verzoek om uit te zoeken wat er aan de hand is met het toevoegen.

7 april 2022

Hallo Rob,

- Klantenservice

Waardeloos bedrijf, oplichters zijn het

Waardeloos bedrijf ben nu al. Meer dan een maand bezig om toegang te krijgen tot me kaarten steeds weer een mail. Je moet gegevens sturen van je ID en van je energie rekening kijken of je er wel woont, nu.al.meerdere.keren me ID gestuurd en van me huur contract want ik heb geen energie met me naam want bewindvoerder heeft dit geregeld. Maar nu nog steeds me kaarten niet dit is gewoon pure oplichterij, ze zeggen moet ivm wit wassen ja me hoela, had gespaard via waardevolle mening, denk je even wat leuks te bestellen voor kerst omdat ik het anders niet kan en nu dit

6 december 2021

Ik vraag me af of de site ooit nog gaat…

Ik vraag me af of de site ooit nog gaat werken...

26 augustus 2021

Hallo LOIN FAN hehe,

Saldo verdwenen

Al mijn saldo van diverse kaarten is verdwenen. Kreeg diverse keren een standaard reactie terug. Nooit meer prepaiddigitalsolutions!

16 augustus 2021

hallo Cees,

-Klantenservice

Ik heb een kaart gekocht maar op de…

Ik heb een kaart gekocht maar op de site krijg ik steeds de melding dat die niet werkt. Te laat deze site gezien…

5 augustus 2021

Hoi Daphne Knol,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het verkrijgen van toegang tot uw kaart. We willen je graag verder helpen, maar we kunnen je account niet vinden in onze database met de opgegeven gebruikersnaam. Neem contact met ons op via service@prepaiddigitalsolutions.com en typ 'Customer Success Agent' in de onderwerpregel. We helpen je graag verder!

100% scam

100% scam, niet doen!!

28 juli 2021

Hello Michael Schaaf,

We would like to further assist you, but we are unable to locate your account in our database with the username provided. Please contact us at service@prepaiddigitalsolutions.com and enter ‘Customer Success Agent’ in the subject line. We would be more than happy to further assist you!

-Customer Support

Een ramp!

Ik kom veel te laat op deze trustpilot. Na een 5 tal succes betalingen. Weigert nu elke kaart, op elke webwinkel. Overal dus! Uw geld is waardeloos, en wat ik hieronder lees, er komt elke keer een standaard mail bijna een robot. Om waarschijnlijk te rekenen of mensen die het opgeven omdat het geld terug te incasseren.

10 mei 2021

Hallo Prob,

Het spijt ons te horen over de problemen die u heeft ondervonden bij het gebruiken van uw beloning. We willen u graag verder helpen, maar we kunnen uw account niet vinden in onze database met de opgegeven gebruikersnaam. Neem contact met ons op via service@prepaiddigitalsolutions.com en voer ‘Customer Success Agent’ in de onderwerpregel in. Wij helpen u graag verder!

Diefstal met prepaid mastercard

Aangekochte prepaid mastercard via dundle die onmogelijk inwisselbaar bleek binnen de vooropgestelde termijn via prepaid digital sollutions.

Na meer dan 8 mails een standard antwoord terug te krijgen blijkt dat dit bedrijf pure fraude is.

Ze zeggen dat ze willen verder gehelpen maar doen op geen enkele manier een antwoord om ook maar iets op te lossen!

Vermijd deze fraudeur die u op geen enkel manier zal helpen..

Hierbij een antwoord van de laatste zovele mails die altijd hetzelfde zal zijn zonder u ook maar in gelijke welke degelijke vorm te woord te staan!

Hi, and thanks for getting in touch with us about your prepaid card.

Unfortunately, we did not receive enough information when you filled out the Contact Us form. Please reply to this email with detail on how we can assist, and we will be happy to follow up with you directly. If you no longer need assistance, you may disregard this email.

Take care,
Customer Support

Tuurlijk kunnen niets terug vinden van inwisseling maar wel via mail met de vraag om dit op te helderen hebben terwijl ze alle informatie al vele keren hebben gehad zonder enige vorm van hulp!

Dit is zeer duidelijke vorm van fraude!

Vermijd dit geld stelend bedrijf zonder enige vorm van fantsoen!

Wat helpen ze jullie toch graag verder je geld te stelen door nooit de zaak te onderzoeken en u betaalkaarten te laten verlopen dan komt het geld zo binnen!

Walgelijke fraudeurs daar is geen twijfel over mogelijk!

UPDATE: People don't believe this!!

Ik heb 1 malig via de website het contactformulier moeten invullen door het ontbreken van een mailadres(service@ prepaiddigitalsolutions .com)

Alle zovele mails zijn via het mailadres gegaan waar ze hiernaar verwijzen service @ prepaiddigitalsolutions.com waar ze steeds een standard antwoord voorzien zonder ook maar op 1 vraag te antwoorden.

Het minste wat je voor hebt antwoorden ze gewoon niet op u vragen!

Letterlijk dieven van de 1ste klas!!!

Wie wil bestolen worden is dit het geknipte bedrijf!

Zelfs niet mogelijk u geld te zetten op de wallet door vervalling die nog steeds binnen datum is.

Maffiabedrijf

30 maart 2021

Hallo Koper,

We willen u graag verder helpen met uw vraag over uw Corporate Funded Prepaid-kaart, maar we kunnen uw account niet vinden in onze database met de opgegeven gebruikersnaam. Neem contact met ons op via service@prepaiddigitalsolutions.com en voer ‘Customer Success Agent’ in de onderwerpregel in. Wij helpen u graag verder!

Wat een drama

Wat een drama. Probeer via de apple store wat te kopen, maar na 20 pogingen nog steeds geen success. Morgen maar weer bellen. Koop alleen zo'n ding als je de dag niet door komt en je jezelf stierlijk verveelt.

11 februari 2021

Hallo Jackie Team,

Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt bij het besteden van uw kaart. We willen u graag verder helpen, maar we kunnen uw account niet vinden in onze database met de opgegeven gebruikersnaam. Neem contact met ons op via service@prepaiddigitalsolutions.com en typ ‘Customer Success Agent’ in de onderwerpregel. Wij helpen u graag verder!

Totaal bedrog!

Bedrog!
2 kaarten aangevraagd via jouw-mening.be, Account kunnen aanmaken en beide kaarten met het geld 'ontvangen'.
Zijn totaal waardeloos! Geen enkele webwinkel met ondersteuning van creditcard aanvaard deze kaarten!
Mailing met klantendienst gaat vlot maar bieden totaal geen oplossing!
Ik heb mijn geld teruggevraagd, ik ben benieuwd of ik deze, zonder kosten (eis gesteld) zal krijgen
Update: mail gekregen, moet contact opnemen met Jouw Mening, maw: los het zelf op, wij houden je geld...
Update: kaarten werden gereinitialiseerd maar bracht geen verandering bij de grote internetwinkels.

Ik kon ze na heel lang zoeken gebruiken bij 1 winkel.

9 februari 2021

Hallo Kurt,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. We willen eventuele problemen oplossen die u mogelijk ondervindt. Neem contact met ons op via service@prepaiddigitalsolutions.com en typ ‘Customer Success Agent’ in de onderwerpregel. Als u de naam die aan uw account is gekoppeld, beschikbaar heeft, kunnen we u helpen en het exacte account vinden waarnaar u verwijst.

- Klantenservice

De kaart werkt niet deze bedrijf heeft…

De kaart werkt niet deze bedrijf heeft me opgelicht met 25€. Ik raad deze bedrijf niet aan. Als ik kon had ik 0 ster gegeven.

30 januari 2021

Hallo Xone Trends,

Werkt niet

Onlangs een prepaid creditcard gekocht. Bij vele websites geprobeerd maar werkt allemaal niet. Betalingen worden geannuleerd of gegevens komen niet overeen met de gegevens op de creditcard. Op mail word ook niet gereageerd. Trap hier niet in.

25 januari 2021

Hoi Timothy,

-Klantenservice

Je kan er nergens mee betalen

Je kan er nergens mee betalen. Als je er overnadenkt om hier een prepaid kaart aan te schaffen niet doen. Kon er nergens mee betalen of uberhaupt gebruiken. Alles werd geweigerd

23 januari 2021

Hoi Patrick Vooijs,

werkt voor geen meter

werkt voor geen meter. probeer te betalen via bol.com weigerd. bericht gestuurt en daarna kon het wel. nu weer geprobeerd iets te bestellen wiegerd weer. en kwa omgang is niet mee te werken. de waarde klopt ook niet als je het omrekend. zo jammer om dit als kerstkado te ontvangen als je juist weinig uit te geven heb. me baas had me beter het geld contant kunne geven. bedankt online gebeuren voor een kerst te verpesten.. hoop dat ze snel van internet afgehaald worden

22 december 2020

Hallo Mariska Vd Zande,

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt bij het besteden van uw kaart. Neem contact met ons op via service@prepaiddigitalsolutions.com en typ ‘Customer Success Agent’ in de onderwerpregel. Wij helpen u graag verder!