Professionails By Nikki Reviews

4,6

Ik gebruik normaal altijd TGB en nooit problemen gehad, wilde een keer wat anders proberen. De kleuren zijn mooi, maar helaas is de kwaliteit erg ondermaats. Er komt direct lucht onder te zitten en ka... Toon meer

Nikki is een hele lieve, gezellige, professionele nagelstyliste die weet waar ze over praat! Ze zorgt ervoor dat je met mooie en verzorgde nagels de deur uit gaat. Ze zal altijd haar uiterste best doe... Toon meer

1. Nagelstudio
  2. Cosmetische producten groothandelaar
  3. Cosmetica groothandelaar

Professionails By Nikki staat voor professionaliteit, service en kwaliteit. Dit is terug te zien in de webshop, en in de nagelsalon. Ik ga door tot alles perfect is, en jij 100% tevreden bent. Ik denk altijd mee met de klant. Heb jij vragen over welke producten in de webshop jij het beste kunt aanschaffen en wat je daar allemaal voor nodig hebt? Stuur mij een berichtje en ik kijk met jou mee en geef jou advies op basis van jouw wensen. Ik probeer altijd net een stapje extra te zetten om mijn klanten van het allerbeste te voorzien.

Uitstekend

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb nu al 2 online cursussen gevolgd…

Ik heb nu al 2 online cursussen gevolgd bij Nikki. De filmpjes die je moet kijken waren duidelijk en zeker leerzaam! Toen ik mijn foto’s had opgestuurd heeft Nikki echt de tijd genomen om mij feedback/tips te geven. Ze heeft me enorm op weg geholpen. 💖

6 april 2026

Top vrouw!

Nikki was precies degene die ik nodig had voor de juiste kennis en fijne producten! Enorm dankbaar

27 maart 2026

online cursus e-manicure

Ik heb de online cursus e-manicure gevolgd. Alles wordt stapsgewijs goed uitgelegd. Ook is het heel fijn dat je contact kan zoeken voor eventuele feedback. Zeker aan te raden! :)

13 februari 2026

Ik heb inmiddels al 2 cursussen gedaan…

Ik heb inmiddels al 2 cursussen gedaan bij nikki. Ze is professioneel, geeft me onwijs veel tips en het allerbeste advies. Kan haar altijd appen met vragen. Ik bestel met regelmaat en het is altijd snel en netjes geleverd. Met alle lessen en producten van Nikki ben ik echt gekomen waar ik nu ben! Heel veel liefde❤️❤️

2 januari 2026

Alle cursussen gevolgd

Ik heb alle 3 cursussen gevolgd en bij allemaal is het super duidelijke info en duidelijke feedback over hoe je het beter kan doen en wat je goed doet. Ik raar het zeker aan on deze cursussen te volgen bij Nikki!!💕

21 december 2025

Cursus zeker aan te raden

Super fijn hoe ik ben geholpen. Heb van de cursus heel veel geleerd. En ook zeker voortgang gemaakt. Je krijgt ook echt feedback op de punten waar jij wat aan hebt. Voor een nailtech met al wat ervaring maar niet afgeleerd kan ik dit zeker aanraden!

27 september 2025

Online Acrylgel Cursus

Online Acrylgel cursus gevolgd bij Nikki, en alles is duidelijk en rustig. Ook als je vragen hebt mag je dr zo appen! Handige tips om je applicatie nog iets strakker te krijgen, en tips en tricks! Toppertje jij! 🫶🏻

1 augustus 2025

Dankjewel lieve Iris!!❤️❤️

Cursus

Ik heb een cursus gevold. Nikki helpt je daar heel goed bij en geeft duidelijke tips en tops. Ik heb er heel veel aan gehad en het fijne is, dat ondanks je je certificaat hebt gehaald kan je de instructies nog altijd weer terug kijken!

15 augustus 2025

Dankjewel Djessey voor je lieve review! Blij dat je er veel aan hebt gehad! 🥰🥰

Online de training e-manicure gevolg …

Online de training e-manicure gevolg van Nikki.
Hele duidelijke uitleg met de daarbij horende plaatjes en film. Via WhatsApp kon ik mijn resultaten sturen en info vragen. Hier word netjes op gereageerd met mooie feedback waar je ook wat aan hebt. Het fijne aan de training is dat je het op eigen tempo kan doen en er geen haast achter zit. Ontzettend tevreden en erg blij met het behalen van de certificaat!
Nogmaals bedankt Nikki. Liefs Veere

5 juni 2025

Antwoord van Professionails By Nikki

Ah wat lief, Veere! 🥰 Super leuk dat je zo tevreden bent en dat je je certificaat hebt gehaald. Heel veel plezier met je nieuwe skills!

1 van de beste merken op de markt

1 van de beste merken op de markt! Ik ben elke keer onwijs tevreden over het resultaat en ben zeker een trotse ambassadeur!❤️

18 maart 2025

Antwoord van Professionails By Nikki

Dankjewel lieve Sabina!! Blij met jou in ons team!

Top ervaring!!

Super producten! Echt hele mooie kleuren en lekker snel verstuurd.

8 maart 2025

Antwoord van Professionails By Nikki

Dankjewel voor je lieve review!!

Geweldig

Super super lief, als ik iets niet begrijp helpt ze me direct. Geeft advies en tips! Heb laatst hun acryl geprobeerd, like butter! Ook hun penselen aanrader. Ga zometeen gelijk de andere formaten bestellen ❤️❤️❤️

17 maart 2025

Antwoord van Professionails By Nikki

Dankjewel voor je lieve en positieve review!

Helemaal top

Super mooie biab en snelle levering!

17 januari 2025

Dankjewel Loïs voor je mooie review! Veel plezier ervan

Alles perfect geregeld…

Wij hebben verschillende producten besteld bij deze webshop, alles altijd keurig geleverd! Producten worden goed en leuk ingepakt en bij vragen staan ze je gelijk te woord.

Een aanrader!

8 juli 2024

Antwoord van Professionails By Nikki

Dankjewel voor de leuke review! Veel plezier ervan!

Mooie en fijne website

Mooie en fijne website, overzichtelijk en een hele lieve meid. Snelle reacties en leuk verpakt. Zeker een aanrader!!

4 juli 2024

Dankjewel Ilse! :)