Purevo Reviews 42

4,5

Eindelijk geen zweetplekken en geur meer!! Ik heb de shirts van Purevo gekocht, omdat ze anti-zweet werking hebben. Het shirt voelt de hele dag fris en comfortabel aan, waarbij ik met normale s... Toon meer

Diepe v hals, waardoor niet zichtbaar onder overhemd. Geen transpiratie zichtbaar. Hoeft niet naar iedere draagbeurt te wassen. Draagt lekker, fijne stretch stof

vlot geleverd, goed verpakt. alleen jammer dat de informatie aan binnenzijde van de onderbroek snel verdwijnt

Teleurstellend. Slechte pasvorm. Te strak aan de pijpen en te los aan de taille. Geen goed zittende short.

1. Herenmode

PUREVO is ontstaan vanuit een persoonlijk probleem: zweetplekken onder nette kleding. Ongemak, onzekerheid – dat moest anders. Daarom ontwikkelen wij premium anti-zweet ondershirts die écht het verschil maken. PUREVO kleding is Zweet-blokkerend en geur-afstotend. Al onze kleding wordt handgemaakt in Portugal. PUREVO helpt je om zonder zorgen de dag door te komen, of het nu op kantoor, onderweg of in een spannende situatie is. Geen zweetvlekken en geen ongemakkelijke situaties.

4,5

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Teleurstellend

Geen goed zittende short.

17 april 2026

vlot geleverd

vlot geleverd, goed verpakt.

20 maart 2026

Snelle verzending en prima product

Snelle verzending en prima product

17 december 2025

Antwoord van Purevo

Bedankt voor je positieve review Willy. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. Veel draagplezier.

Fijne shirts en pasvorm is prima

Fijne shirts en pasvorm is prima. Hopelijk rekken ze niet te veel uit na verloop van tijd, dat zal de toekomst uitwijzen.

8 december 2025

Antwoord van Purevo

Hi Ronald. Dank voor je review. Fijn dat je tevreden bent. Hopelijk bevalt PUREVO goed in de toekomst.

Top!

Top!!
Geen onzekere momenten meer!

25 november 2025

Antwoord van Purevo

HI. Wat goed om te horen zeg! Bedankt voor je positieve review.

Diepe v-hals

Diepe v hals, waardoor niet zichtbaar onder overhemd.
Geen transpiratie zichtbaar.
Hoeft niet naar iedere draagbeurt te wassen.
Draagt lekker, fijne stretch stof

22 november 2025

Antwoord van Purevo

HI, Dank voor je positieve review. Veel draagplezier gewenst.

Fijne shirts

Fijne shirts, en ze doen wat ze moeten doen!

17 november 2025

Antwoord van Purevo

Hi Wander. Goed om te horen dat ze doen wat ze moeten doen. Veel draagplezier gewenst.

Top kleding

Erg blij met de producten en werkt zelfs nog beter dan verwacht. Zal zo weer bestellen.

13 november 2025

Antwoord van Purevo

Beste Thijs, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de PUREVO producten. Veel draagplezier gewenst!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, vlotte levering.

1 september 2025

Antwoord van Purevo

Dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je product.

Eerst was een deel niet geleverd

Eerst was een deel niet geleverd, bewijs doorgestuurd van te kort geleverde producten en onmiddellijk antwoord gekregen. Binnen de 48u was alles rechtgezet.

8 september 2025

Antwoord van Purevo

Dank voor je positieve review! Klanttevredenheid is bij ons prio nummer 1. Veel draagplezier!

Purévo: de perfecte oplossing voor zweetvlekken

Purévo: de perfecte oplossing voor zweetvlekken

Als je op zoek bent naar het perfecte ondershirt dat je helpt om fris en zelfverzekerd te blijven, dan is Purévo het merk dat je moet proberen. Dit bedrijf heeft een innovatieve oplossing gevonden voor een probleem waar velen van ons mee worstelen: zweetvlekken.

Effectieve bescherming

Purévo biedt ondershirts die speciaal zijn ontworpen om zweetvlekken te voorkomen. Deze shirts zijn niet zomaar kledingstukken; ze zijn een essentiële toevoeging aan je garderobe als je er altijd op je best uit wilt zien. De ondershirts houden je witte overhemden schoon en vrij van die vervelende vlekken, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je uiterlijk, zelfs niet tijdens de warmste dagen.

Uitstekende klantenservice

Daarnaast is de klantenservice van Purévo een groot pluspunt. Sam van de Broek, de eigenaar van het merk, staat bekend om zijn snelle en effectieve communicatie. Of je nu een vraag hebt of een bestelling wilt plaatsen, je kunt rekenen op een uitstekende service die al je verwachtingen overtreft.

Persoonlijke ervaring

Na het aanschaffen van vier ondershirts voor mijn man, kan ik met zekerheid zeggen dat de producten van Purévo hun belofte waarmaken. Zijn witte overhemden zien er nog steeds uit als nieuw, en dat zonder de gebruikelijke zweetvlekken. Purévo heeft zijn leven een stuk gemakkelijker en comfortabeler gemaakt. Volgens mijn man zit het ook nog heel lekker, als een tweede huid.
Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor zweetvlekken, dan is Purévo zeker de moeite waard om te proberen. Het is een merk dat zijn belofte waarmaakt, met uitstekende producten en een klantenservice die je niet teleurstelt.

23 augustus 2025

Antwoord van Purevo

Beste, Dank voor de positieve en uitgebreide review. Dit waarderen wij enorm. Fijn dat het zo positief bevalt. Veel draagplezier gewenst.