Duurde al erg lang voordat bestelling werd afgeleverd. Totaal niet wat we verwacht hadden en dus retour gestuurd. \zelf de verzendkosten betaald en wat blijkt???????? Pakket kwam ongeopend retour v... Toon meer
Wat een waardeloos bedrijf!! Slechte service. Truien geleverd die van katoen zouden zijn, waren van polyester. Ze kunnen alleen aanbieden dat je het terugstuurt, naar China! Adres is: Conta... Toon meer
Dit is een dropshipper met waardeloze service. Pure oplichters 100% linnen besteld 100% polyester geleverd. Retour beleid ook echt waardeloos want je moet naar China sturen naar een vaag adres dus... Toon meer
retourprocedure......laakbaar! 30 dagen gratis terug.... nee hoor, dat gaat niet door! echt niets deugt aan deze chinese frauduleuze verkoper. na zeker 30 mailtjes hun kant op ontving ik een adres... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Duurde al erg lang voordat bestelling kwam en bij rerourneren komt pakket ongeopend vanuit China weer retour op ons adres.
Pakket kwam ongeopend retour vanuit China. Is dus 2 keer de wereld over gereisd om weer terug te zijn in Nederland. Kosten niet terugbetaald!!!!
Na bericht en verzoek nu echt bedrag te retourneren blijkt dat Mailadres niet meer bestaat.
Oplichters Pur sang. Niet bestellen dus via deze oplichters. Hoe deze site te verbieden>???????
Oplichters
Oplichters! 1 ster is nog teveel.
Schoenen van zeer slecht materiaal ontvangen en een hele heisa om het teruggestuurd te krijgen met allerlei extra voorwaarden (foto's echt van alles). Ik was eigenwijs en ging niet akkoord met 25 euro terug maar heb naar China geretourneerd. En dan is het in China... geen reactie. En dan weer maanden later krijg je het pakket gewoon weer terug omdat het geweigerd is en is teruggestuurd. Heb nu weer mijn betaling teruggeëist met opnieuw maar direct foto's van het pakket.
Hoe kon ik zo dom zijn om hierin te trappen. Bedrijf zit naar mijn idee ook niet in Nederland, maar formeel in Denemarken. Schimmig! Ik zoek nog even door om ze toch aan te kunnen klagen voor fraude en misleidende reclame.
Ondermaats
Ondermaats. De kwaliteit is niet oké.
Dit is zogezegd een familiebedrijf maar retours moeten naar China. Als je de schoenen niet ok vindt, dan krijg je 25% terug als je de retour niet wil doen.
Niets kopen dus!!!!!!
Als ik de reviews had gelezen…
Als ik de reviews had gelezen…. Wat een scam bedrijf. Adverteren met leren schoenen van “familiebedrijf uit Amsterdam” Er zijn kunstleren laarzen gestuurd uit China. mag wat anders uitzoeken tegen bijbetaling. Pfff op de site staat dat retourneren mag. Niet dus, ruim €100,00 tegoed. Hoe stoppen we nu zo’n bedrijf? Maakt me razend! Ik wil mijn geld terug
Waardeloze producten
Waardeloze producten, zeer slechte service. Wilde retourneren direct na ontvangst, maar geen feedback. Na geldige retourperiode zeggen ze dan dat het te laat is.
Waardeloze kwaliteit en 0 service
Leuke schoenen, maat 40 met boogondersteuning. Wat ik kreeg was maat 38, zonder boogondersteunung van flutmateriaal. Bij poging tot ruilen ellenlange mails met allerlei eisen. Tot slot de aanbieding om 20 % van het aankoopbedrag terug te storten??? Ik neem mijn verlies, lesje geleerd, koop hier niet!!!
Oplichters uit Azië
Oplichters uit Azië die doen alsof van Nederland zijn !!!!!
Boven, dieven en oplichters!!!!!!!!!!!!!
Een ster omdat er iets moet staan. Maar ze verdienen geen ster. Dit zijn oplichters, dieven en flessentrekkers. Koop nooit iets van deze boeven. Ik zal absoluut een klacht indienen en onder elke advertentie op sociale media een review plaatsen. En een klacht indienen.
dropshipper pas op.
Dit is een dropshipper met waardeloze service.
Pure oplichters 100% linnen besteld 100% polyester geleverd.
Retour beleid ook echt waardeloos want je moet naar China sturen naar een vaag adres dus pakketje weg of retour afzender dus geen retournering geld.
Grootste probleem juridisch niet aan te pakken want ze hebben geen NAW (en geen NL bankrekening) anders was het wel gebeurt.
ACM maar ingelicht over deze oplichters.
Goedkope meuk uit China, trap er niet in
Goedkope meuk uit China, slechte kwaliteit. Gratis terugsturen lukt niet. Retouradres die je krijgt is in China, kosten zelf te maken.
Je krijgt aanbod om zonder retourneren 25% van je aankoopbedrag terug te krijgen, veel te weinig!
Website is misleidend.
Ook ik ben er ingetrapt en heb me laten…
Ook ik ben er ingetrapt en heb me laten vangen door deze dievenbende. Troep uit China en alles wat in de reviews staat klopt! Dus NIET kopen hier!
retourprocedure......laakbaar!
na zeker 30 mailtjes hun kant op ontving ik een adres in China, kosten retournering zijn extreem hoog. pas op, koop hier niets! waarom wordt deze site niet verwijderd op social media?
Koop hier nooit iets
Koop hier nooit iets! Je kan niet eens normaal retourneren en is rommel uit China voor een veel te hoge prijs. Als je wilt retourneren dan moet je het naar China sturen. Ik bestel bij Quartier AMSTERDAM, niet Quartier China! Oplichters.
Niet eens 1 ster waard!!!
Niet eens 1 ster waard!!!
Oplichters!
Wat een waardeloos bedrijf!
Adres is:
Contactpersoon Naam: Wei Xinhong
Adres: Lane 1177, Jianlan Road, schuin tegenover de zuidelijke poort van Lubao Technology, Yinzhou District
Stad: Ningbo
Provincie: Zhejiang
Postcode: 315100
Land: China
Tel: 15314562067
Ik zou nooit bestellen bij dit waardeloze bedrijf!!!
Slechtste webshop ooit
Heel lange levertijd. Slechte produkt kwaliteit. Slechte bezorging (schoenen waren op balkon gegooid, waar ik ze per toeval vond). Maar 20% van het betaalde bedrag retour terug terwijl de maat van de schoenen niet goed is. Slecht retourbeleid dus. Bovendien hebben ze het steeds over een jurk die ik zou hebben besteld, terwijl het een paar schoenen betreft.
Slechte kwaliteit voor veel geld!
1. Niet de kwaliteit ontvangen die ik besteld had.
2. Levering duurt meer dan twee weken.
3. Kwaliteit is ronduit slecht en niet wat men beloofd
4. Ik schaam mij dat ik eringetrapt ben en mij schuldig heb gemaakt aan het laten transporteren van goedkope rommel uit China.
Verbeterpunten:
Eerlijk zijn over product, levertijd en kwaliteit.
Fake webshop
Fake webshop, ook ik dacht dat het een winkel uit Amsterdam was.
Ik had al mijn vraagtekens toen het per vliegtuig moest komen. De laarzen die ik had besteld waren niet van leer en goede kwaliteit
Nepleer en zo goedkoop als bij een chinese webwinkel.
Retour hebben ze nog niet op gereageerd.
Ik ben mijn 50 euro kwijt .
Niet bij bestellen. Het is oplichterij !
Dit is een oplichtersbende
Dit is een oplichtersbende, tot de levering kreeg ik nog een antwoord ( 5 weken moeten wachten) levering rechtstreeks uit china....... waardeloze kwaliteit en na 17 verzoeken tot retourneren geen enkele reactie meer ontvangen. Ik ga er alles aan doen de mensen achter Quartier te vinden en mijn recht te halen.
Ik zou hier niets kopen…
Toen ik de bestelling deed half september was er nog niet 1 review te vinden. Een vriendelijke Hannah gemaild met mijn zorg dat dit misschien niet een Nederlands bedrijf zou zijn en dat ik geen spullen uit Azië wenste. Er werd mij beloofd dat alles goed was en retourneren geen enkel probleem zou opleveren. Ik dacht ik waag de gok. Helaas zijn er bedrijven die er alles aan doen zsm rijk te worden. Mijn jasje is niet van leder, zoals benoemd op de site, is niet getailleerd zoals de foto’s doen denken. Mijn retour aangemeld zoals beschreven via de mail. Op deze mail krijg ik geen antwoord.