Duurde al erg lang voordat bestelling werd afgeleverd. Totaal niet wat we verwacht hadden en dus retour gestuurd. \zelf de verzendkosten betaald en wat blijkt???????? Pakket kwam ongeopend retour v... Toon meer
Wat een waardeloos bedrijf!! Slechte service. Truien geleverd die van katoen zouden zijn, waren van polyester. Ze kunnen alleen aanbieden dat je het terugstuurt, naar China! Adres is: Conta... Toon meer
Dit is een dropshipper met waardeloze service. Pure oplichters 100% linnen besteld 100% polyester geleverd. Retour beleid ook echt waardeloos want je moet naar China sturen naar een vaag adres dus... Toon meer
retourprocedure......laakbaar! 30 dagen gratis terug.... nee hoor, dat gaat niet door! echt niets deugt aan deze chinese frauduleuze verkoper. na zeker 30 mailtjes hun kant op ontving ik een adres... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Waardeloos
Waardeloos, Oplichters . Ik heb heel lang moet wachten voor mijn bestelling. Het bedrijf is helemaal niet Amsterdams maar Chinees. Ik had schoenen besteld. Ze zijn lelijk en van slecht kwaliteit. Ik wil ze Retour sturen. Maar ik kreeg geen antwoord op mijn bericht. Waardeloos al 2x een mail gestuurd. Het zijn echt oplichters
Waardeloos het is een scam…
Net zoals alle andere reviews die je kunt lezen, bestel hier niet het is een scam. Je krijgt echt goedkope troep die niet een beetje lijken op het produkt wat je hebt besteld naar 3 weken, dus komt idd uit China. En het is onmogelijk om terug te sturen. Echt waardeloos.
Waardeloos
Waardeloos, na lang wachten eindelijk mijn bestelling. Het bedrijf is helemaal niet Amsterdams maar Chinees. Ik had schoenen. besteld, die waren zowiezo al heel lelijk omdat al het materiaal op plastic leek. Maar door een fabrieks fout kom ik er helemaal niet in. Omdat het karton tussen de voering en de buitenlaag is dubbel geklapt, zo werd het geleverd. Retour dacht is dus. Maar daar komt het probleem niemand antwoord al staat er 24/7. Waardeloos al 2x een mail gestuurd. Dit is natuurlijk ook de manier om retouren binnen 30 dagen te torpederen. Opgepast dus het lijkt leuk wat op de foto staat maar het is een oplichters. bende en i ben mijn geld kwijt
Kompleet bedrog
Kompleet bedrog. Helemaal niet wat ik besteld heb, lijkt helemaal niet op de foto, slecht materiaal, schoenen uit plastiek, ondraagbaar, retourbeleid uiterst ingewikkeld, met verzendingskosten terug naar Azië op eigen kosten. Wetende dat de slecht gekopieerde goederen terug zullen worden aangeboden. Schandalig.
Wat een misleidende bende zeg
Wat een misleidende bende zeg. Had ik nu maar eerst deze reviews gelezen...ben nu € 55.00 armer. Door een paar plastieke schoenen te kopen...ben echt zó boos !!!
En het ergste is dat je het niet kan retouren, er word niet gereageerd op mijn mailtjes.
Terugsturen bijna onmogelijk, beter niet bestellen.
Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een product terugsturen omdat je niet tevreden bent, binnen de wettelijke termijn, zo complex maakt. Dit lijkt op welbewust ontmoedigen, bloody shame.
Dit zijn oplichters!
Verschrikkelijke broek
Broek besteld met stretch voor mijn man in marineblauw, 2 weken gewacht maar de broek lijkt echt ergens op!! Geen stretch en lijkt wel een vuilniszak
Oplichters
Helaas sneakers besteld. Van dun plastik en stof. Ook maat was verkeerd. Te klein. Schoenen zagen er anders uit dan op de site. Retour aangevraagd. Helaas geen reactie. Terugsturen is duurder dan dan schoenen zelf. Wat een oplichters. Meteen in de vuilnisbak gegooid.
Kat in een zak gekocht
Wat ging er mis? Mmmm.... nooit geleverd, ze zeggen van wel. Ik ben de hele buurt afgeweest.... wat een k.. bedrijf. Daar ben ik mooi ingestonken en als ik de review zo lees, ben ik niet de enige.
Compleet bedrog
Compleet bedrog, niet bestellen, ikheb zelf schoenen besteld en deze lijken in de verste verten niet op wat ik bestelde: andere zool, ander materiaal, ruikt naar pure plastic, slecht afgewerkt en compleet ondraagbaar.
Ze doen zich voor als Nederlandse winkel, .... maar retourneren moet naar 'centraal magazijn' in Azië en kost bijna evenveel als de schoenen zelf.
Wat slechte bedrijft
Wat slechte bedrijft. De product op de website zit heel goed uit maar dat is gewoon een product vanuit china. 65e, 10 dagen wachten. En nu, ik zie hieronder dat ik de kost voor terugsturen naar Azie moet betalen. 20e kwijft. Please don't buy anything from them
Nog erger dan erg…
Al vaker in de val getrapt van niet bestaande mooie namen. Dus begrijp niet dat ik hier nu weer ingetrapt ben.
Enkellaarsjes voor de winter, superleuk op de foto.
MAAR het is plastic rotzooi en je kan er niet in, want tot de enkel dicht genaaid. En ik heb kleine voeten, maat 35. Voor de voorzichtigheid maat 37 besteld. En ik kan er niet in!!. Gewoon rotzooi!
Misleidende dropshipper
Misleidende dropshipper ! Mooie foto’s voor goedkope troep en in de sale zogenaamd.
Retourneren krijg je via de mail pas de ongeveer kosten van 20-35 euro . Dit gaat ook via een ander bedrijf . En veel zal niet retour worden genomen ivm zeer strenge en onduidelijke voorwaarden . Klopt niks van volgens het consumentenrecht! Ik ga melding doen !
Dropshipper, slecht verhaal, niet doen!
Domme ik met mijn 20 jaar marketingervaring in een dropship aankoop getrapt..
Te mooi plaatje waar je voor valt, vervolgens ontvang je troep uit China die je voor 3 euro op Temu kunt kopen.. de rest van het geld steken ze in hun zak, want ze zullen je nooit vergoeden... slechts wijzen op alle disclaimers en retourbeleidjes die ze geschreven hebben die het onmogelijk voor je maken.. je geld ben je kwijt.. leuk dit..
Natuurlijk haken de klanten na het ontvangen van de bestelling meteen af en kunnen ze 1 x met de pet rond.. dus het houdt een keer op, maar jammer dat ze op deze manier doen.. oplichterij, je krijgt geen waar voor je geld.. zonde dat dit toegestaan wordt.. zal een melding bij de ombudsman maken..
Shit
Shit, tweede keer dat ik erin trap!!! Gewoon shit spul uit Azië. Voldoet totaal niet aan wat je gekocht hebt. Retour sturen kan niet, kost 30 euro. Of je krijgt 10% van je aankoop bedrag terug. Zeggen dat ze in Amsterdam zitten, maar pakket wat binnen kwam in verscheept.
Rommel uit China
Rommel uit China ! Met hetzelfde plastic zakje als Shein, Temu etc.
Chinese rommel zonder retour mogelijkheid
Slechte producten rechtstreeks uit China en het retourbeleid stelt dat ze niet retourneren in geval van korting. Ze verkopen doelbewust altijd met korting.
Pas op: dit bedrijf is een dropshipper!
Dit bedrijf Quartier Amsterdam doet voorkomen of ze in Amsterdam zitten, maar pas op: het is een dropshipper. Als je het retourbeleid leest, staat er dat ze alles verschepen vanuit een magazijn in Azie.
Ik vroeg via hun online formulier (telefoonnummer of adres stonden er niet) of ze misschien ook een winkel hebben in Amsterdam waar ik de kleding kon passen, en toen kreeg ik onderstaande vreemde en uiterst defensieve mail van hen terug:
"Wij zijn uitsluitend een online winkel zonder fysieke winkel, locatie of eigen opslag. Dit staat ook duidelijk aangegeven in ons verzend- en retourbeleid. Wij beweren nergens dat wij een fysieke locatie hebben in Amsterdam, dus er is zeker geen sprake van misleiding.
Ik begrijp dat dit frustrerend kan zijn, maar we hebben dit duidelijk vermeld in onze beleidsregels en je gaat hiermee akkoord bij het plaatsen van een bestelling."
Het kan natuurlijk best zijn dat ze netjes je bestelde goederen leveren (ik heb verder niets besteld), maar wees je er wel van bewust dat het een dropshipper is.