Na 6 weken wachten was op de site te zien dat de bestelde condensator 2100VAC 1.15MFD weer op voorraad was. Na een paar dagen wachten was er door Quickspot geen actie ondernomen. Nadat ik een mail h... Toon meer

Lang gewacht op het product omdat oud en nieuw er tussen zat. Gebeld met quickspot dat het product kapot is. medewerkster kon niet veel voor mij doen, ik moest een email sturen. Zo gezegd... Toon meer

Flutbedrijf. Hanteren hogere prijzen die ze pas aanpassen als je dit aangeeft. Dan sturen ze kapotte spullen die je met veel moeite geruild krijgt. Als het dan nog niet goed blijkt te zijn mag je het... Toon meer

Ik heb op woensdag 31 juli een headset voor de XBOX 360 besteld maar geen enkele reactie gekregen. Het geld is wel van de creditcard afgeschreven maar verder heb ik nog niets van QuickSpot mogen verne... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

prima service

ik had een probleem met de installatie en mijn vraag werd doorgestuurd naar de leverancier. Probleem perfect opgelost

3 september 2014

CORRECT GELEVERD, NA BIJNA 3 WEKEN.....

18 jul : bestelling geplaatst, betaald via overschrijving (Belgie)
23 jul : bevestiging ontvangst betaling
1 aug : mail gestuurd met vraag waar mijn bestelling blijft, direct antwoord
dat er een voorraadverschil is en dat levering zal plaatsvinden
binnen 2 à 3 dagen
6 aug : bestelling geleverd

6 augustus 2014

Toch OK

Na de bestelling en de bevestiging daarvan volgde er niets meer. Één mailtje en het kwam allemaal goed. Kleine hapering in een geoliede machine.

25 juli 2014

uiterst tevreden!

Overzichtelijke website, nette service, mooie prijzen en snelle afhandeling van bestelling/order.

6 juli 2014

De levertijd viel tegen

Ik moest er zelf achter aanbellen om daarna de bestelling in 2 gedeeltes op toch nog redelijke termijn te ontvangen. Oorzaak: een gedeelte van de bestelling lag niet in het hoofdmagazijn maar op een andere locatie. Dit hoeft n.m.m. geen 5 dagen te duren voordat de eerste zending verstuurd werd.

3 juli 2014

Super voordelig en snel ontvangen

Ricatech RTT33 besteld donderdag/hemelvaart en zaterdag ontvangen.
Dus in principe binnen 1 dag verwerkt. Franco besteld. Eerst even gebeld ivm voorraad bleek dat ze de laatste exemplaren hebben liggen en ergens in juli komen ze opnieuw binnen. Leuk team daar en lekker spontaan en enthousiast, dat mag ik wel.

Tot een volgende keer,
Mevr. Sneijder
Barendrecht

2 juni 2014

goede prijs kwaliteit verhouding

Hoewel de site wat onrustig is naar mijn smaak, is het overzicht goed en de prijs kwaliteit verhouding perfect. Ik heb mijn levering maandag besteld en donderdag gekregen. Een tip voor de organisatie van Quickspot, wat meer mailing mbt status zou niet verkeerd zijn.

8 mei 2014

Zeer klantvriendelijk bedrijf? Kies voor QuickSpot

We hebben voor onze zoon een set walkie-talkies besteld bij dit bedrijf. We bestelden het op woensdagavond, voor Pasen. Dinsdag na Pasen zou hij jarig zijn. Dat hadden we ook in de bestelmail vermeldt. Helaas was de bestelling niet op tijd binnen. Wel kregen we, na zijn verjaardag, een mail dat de bestelling eraan kwam. We kregen ook een mail waarin het bedrijf excuses aanbood voor de te late verzending en om het goed te maken alvast vermeldde dat er een gratis head-set bijzat. Heel leuk en hij was er heel blij mee!

30 april 2014

Duurde bijna 1 week voordat pakje binnen was

Vrijdag middag besteld. Geld direct afgeboekt.
Dinsdag pas eerst zicht op afhandeling
Woensdag verzonden
Donderdag pakje ontvangen.

15 april 2014

Vrij 04/04/2014 13:25:43 betaalbevestiging
Di 08/04/2014 15:43:02 Verstuurd/verzendbevestiging

Goedemiddag meneer van Heertum, wij hebben uw beoordeling ontvangen waarvoor dank. Zoals u kunt zien hebben wij de status even doorgelopen en blijkt dat dit netjes binnen, zoals getoond op de website en welkomstbericht wordt vermeld, is verwerkt en verstuurd. U heeft waarschijnlijk de foutsortering gezien bij GLS ( via tracktrace verzenddetails) waardoor u de bestelling niet op Wo 9/04/2014 maar op Do 10/04/2014 heeft ontvangen. Dit spijt ons uiteraard ondanks dat dit buiten onze verantwoording gaat. QuickSpot hoopt dat dit u er niet van weerhoudt nogmaals terug te komen bij QuickSpot. Heel graag tot een volgende keer, mvt QuickSpot team

Er werd een goed product geleverd maar de beloofde snelheid werd niet waar gemaakt!

Ondanks telefonisch overleg kon het bedrijf de gewenste én beloofde snelheid helaas niet waar maken.
De megafoon voldoet goed maar er werden niet passende batterijen bijgeleverd.

4 april 2014

24/03/2014 16:47:34 betaalbevestiging/order pendelt in magazijn ter verwerking
26/03/2014 14:20:15 Verzendbevestiging

Goedemiddag meneer Meijer, QuickSpot heeft u onlangs toch nieuwe batterijen toegestuurd even nadat u daarvoor kontakt opgenomen had? Is dat niet goed verwerkt wellicht? mvg QuickSpot team

Goede levering. Mag sneller

Goede overzichtelijke site. Kon het gewenste product snel vinden. Voor een site met de naam "Quickspot" had ik mijn bestelling van universele energieregelaars eigenlijk de volgende dag in huis verwacht. Verder geen klagen.

30 maart 2014

19/03/2014 10:13:55 Betaalbevestiging/order pendelt in magazijn ter verwerking
21/03/2014 13:04:55 Verzendbevestiging

Goedemiddag meneer Sijo, wij danken u voor uw review. QuickSpot doet zijn best orders te verwerken binnen 1-3 werkdagen. Uw order is op dag 2 verstuurd en hierdoor netjes binnen onze voorwaarden verwerkt. wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Mvg QuickSpot team

na 10 dagen nog geen levering

Vandaag maar eens gemaild. 12 maart besteld en bestelbevestiging gehad, maar nog steeds niet thuis ontvangen. Verder ook geen bericht meer gehad.

22 maart 2014

Betrouwbaar

Ik had nog nooit van Quickspot gehoord,vaak ook als je op internet iets bestelt dan staat het op voorraad en zodra je betaald hebt kom je er achter dat ze het nog niet hebben,dus ik was ietwat wantrouwig, maar ik had de spullen in 3 dagen thuis,netjes met een track and trace code.
Aangenaam verrast.

12 maart 2014

Snelle zorgzame service

Quickspot handeld orders snel en correct af. Van mogelijke problemen of fouten word u direct op de hoogte gesteld en word er gezorgt dat de bestelling alsnog op tijd verzonden wordt.

3 maart 2014