Ik heb zelf nooit een account bij raboom aangemaakt en zal hier ook nooit zelf een account bij willen maken, toch krijg ik een email over hoe de algemene voorwaarden zijn gewijzigd.
Ik kan al maanden geen cashback laten uitbetalen. Ik heb hierover meermaals contact opgenomen met support. Reactie blijft vaak weken lang uit en komt vervolgens met loze beloftes. Inmiddels staat er e... Toon meer
Leuk concept, werkt alleen niet. Hun link gevolgd, nooit cashback gekregen. Vervolgens een claim ingediend, maar nooit reactie ontvangen. De aankoop was wel geregistreerd bij Raboom want ik kon hem... Toon meer
Ongeveer een jaar geleden een verzoek gedaan voor uitbetaling. Het geld is wel weg uit mijn ‘portemonnee’ maar ik heb niks ontvangen. Al tig keer het contactformulier ingevuld waarna staat dat je een... Toon meer
Cashback: met één extra klik tot 50% terug van al je online aankopen. RABOOM is jong, slim en exclusief!
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Nederland
- raboom@amg.nl
- www.raboom.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Werkt altijd.
Altijd netjes mijn cashback!
Altijd netjes mijn cashback!!
Tot nu toe al 90€ ontvangen
Leuke kortingen!
Super fijne site voor cashback
Super fijne site met een groot aanbod van sites waar je cashback van kunt krijgen! Duurt soms wel een beetje lang voordat de cashback goedgekeurd wordt, maar gewoon altijd mijn geld gekregen. Werkt dus heel fijn :)
Fijn om wat geld te besparen
Altijd fijn om geld te besparen
Altijd fijn om geld te besparen als student!
Heel fijn dat je een deel van je geld…
Heel fijn dat je een deel van je geld terug krijgt! Ik moest eerst even zoeken hoe het moest, maar eigenlijk gaat alles automatisch. Heel fijn!
makkelijk en duidelijk
het was makkelijk en duidelijk en het is ideaal voor korting.
Leuke kortingen, maar niet altijd correct
Leuke kortingen. De percentages cashback liggen niet erg hoog, maar iets extra's is altijd leuk.
Er gaat wel vaak wat mis met het registreren van je aankopen. Ik heb al meerdere malen claims in moeten dienen voor mijn cashback, waar helaas niet altijd wat mee gedaan wordt.
topppppppp echt top
Duidelijke uitleg
Krijg echt geld terug over aankopen
Krijg echt geld terug over aankopen. Is zonde als ik het niet doe. Het is wel vaak minder dan gedacht, omdat het over het bedrag exclusief btw gaat.
Helemaal goed
Werkt echt goed! Daarnaast een goede service bij vragen.
Zeer snelle reactie over de status van…
Zeer snelle reactie over de status van mijm bestellingen! Ik vind het erg gemakkelijk en heb meerdere malen via RABOOM besteld wat dan ook meteen geregisteerd word!
Heel cool concept!
Simpel en handig
Alles is duidelijk en goed te vinden. Duurt wel lang voor je je geld hebt maar dat is logisch. Werkt goed!
Casback is fijn
Casback is fijn, maar je moet heel goed lezen welke cashback je op welke producten krijgt. Bij de shop staan de hoogste kortingen in de titel, maar in de tekst (kleinere letters) staat wat je per productgroep krijgt. Daarnaast duurt het lang om de cashback te verwerken, maar het gebeurd wel.