Randers Dyrehospital Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er helt overvældet at GLÆDE Du bliver mødt med professionelle ansatte lige når du træder ind af døren Kan kun anbefale dette fantastiske team og selve faciliteterne !!!! Hilsner Coco de 4 små sam... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Henvisning Fantastisk service God behandling af hund og ejer Min lille hvalp skulle opereres for fejl bid og jeg var nervøs og bange og personalet gjorde hvad de kunne for at berolige mig og d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kom med Valde (border collie), der havde det virkelig skidt. Han blev grundigt undersøgt og det viste sig, at han havde en tumor på milten. De sendte han videre, så han kunne blive opereret hurti... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En ok operation af vores hund pris passede bare ikke havede fået tilbud men blev afkrævet 700 kr mere end aftalt det bør kunderne tænke over De har altid været ok men syntes de er gået for vidt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenkliniek

Geschreven door het bedrijf

Randers Dyrehospital - Dyreklinikken på Randers kasserne | info@randersdyrehospital.dk

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tak for Jer ❤️

Jeg stod sidst på en søndag aften med mit dyrebareste eje nemlig min hund på 2 år. Som i ét splitsekund ændrede hun adfær og rystede bare jeg forsøge at nærme mig.

Fuldstændig ude af kontrol med reflekser og hermed reaktioner på helt normale ting. Bagkroppen var næsten helt lammet.

Man når at gøre sig en masse tanker og min første var en hjerneblødning etc.

Ringede derfor til min dyrlæge i Bjerringbro Jacob Dåbsvad som derefter sendte mig direkte til dyrehospitalet i Randers.

Vi fik den flotteste modtagelse af klinikkens ene ejer/dyrlæge.

Undersøgelse med blod og urinprøver gik som smurt.

Der blev behandlet hele natten med væske og kul (bruges ved forgiftning) og her til morgen kunne jeg hente den mest lykkelige hund igen (ejeren var vist ligeså lykkelig som hunden)

Søde veterinær sygeplejersker og dyrlæger.

Jeg sender et stort taknemmeligt ydmygt tak for Jeres professionelle service og behandling. Ikke sidste gang vi kommer her ved evt større ting som vor alm. dyrlæge her på landet ej kan håndtere.

Tak for Jer alle på Randers dyrehospital.

Nala & Thomas

28 februari 2022

Antwoord van Randers Dyrehospital

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er altid glade når vi efter endt behandling, kan udleverer en rask og lykkelig patient. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God modtagelse af vendelige personale.

God modtagelse af vendelige personale.
Og en grundig undersøgelse hvor der blev forklaret samtidig med at vi følte os godt tilpas.
Der var tid til spørgsmål o.s.v man føler sig velkommen.
Undersøgelsen af hunden Louii.
Mvh Henrik

8 februari 2022

Antwoord van Randers Dyrehospital

Tak for stjerne og den pæne anmeldelse. Pt. ligger Louii og nyder opmærksomheden af vores omsorgsfulde veterinærsygeplejersker. Vh. Birte, Randers Dyrehospital.

Super god

De er omsorgs fulde

6 februari 2022

Antwoord van Randers Dyrehospital

Tusind tak for anmeldelsen. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital.

De bedste

De bedste, sødeste og mest kompetente dyrlæger findes ikke! Selvom jeg er bosat i Århus, vil jeg til enhver tid tage til Randers Dyrehospital med min hund!

24 januari 2022

Antwoord van Randers Dyrehospital

Tusind tak for anmeldelsen. Håber det går godt med Alfred. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Julianne er utrolig uprofessionel og…

Julianne er utrolig uprofessionel og nedgørende. Kan ikke anbefale dette sted. Hold jer væk. Der er LANGT bedre alternativer i Randers omegn.

Klamme sæk. 🖕🏻

22 januari 2022

Antwoord van Randers Dyrehospital

Kære Anders. Jeg er utrolig ked af, at du har opfattet mig sådan. Du er meget velkommen til at kontakte mig på klinikken, så vi kan finde ud af, hvad der er gået galt, da jeg ikke kan erindre nogen situation, hvor kommunikationen er gået skævt. Mvh Julianne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er man uvenner med sine penge er…

Er man uvenner med sine penge er Randers dyrehospital det helt rigtige sted at henvende sig. Det fandt jeg ud af det jeg fik en pris på 3.000 kr for tandrensning på min 4 kg store dværgpincher. Ikke nok med det vurderede dyrlægen at der samtidig skulle opereres tænder ud, hvor mange kunne hun ikke sige. Men den samlede pris ville realistisk set nok være omkring 10.000 kr.
Den her konsultation varede ca. 20 min og kostede 770 kr.
da jeg kom hjem ringede jeg rundt og fik fat i en anden dyrlæge som herefter foretog en tandrensning, fjernede 5-6 dårlige tænder, klippede neglene og gav en vaccination for 1.130 kr. og så var første konsultation gratis. Hun var fuldt ud professionel og nu har jeg en glad hund med tandpastasmil.

10 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her bliver vi altid mødt af et venligt…

Her bliver vi altid mødt af et venligt og faglig stærkt personale. Giver god rådgivning

2 december 2021

Antwoord van Randers Dyrehospital

Mange tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for stjernerne. Vh. Birte, Randers Dyrehospital

God oplevelse 😊👍

18 november 2021

Tusind tak for din anmeldelse. Vh. Birte, Randers Dyrehospital

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God behandling af imødekommende personale

giver så mange stjerner fordi jeg som ny katte ejer føler mig godt behandlet af læge og personale.
De er utrolig imødekommende og ser frem til at jeg og mille skal der hen 2 december :) 2021

4 november 2021

Antwoord van Randers Dyrehospital

Mange tak for stjernerne og de pæne ord. Vi glæder os til at se Mille igen til december. Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service hvor i kommer ud til bilen…

God service hvor i kommer ud til bilen og giver Pippi bedøvelsen så hun falder i søvn det kalder jeg god Service
Sendt fra min tlf

21 oktober 2021

Antwoord van Randers Dyrehospital

Tak for stjernerne. Tryghed for både patienterne og deres ejer er meget vigtig for os. Håber Pippi har det godt.
Vh. Birte Gundersen, Randers Dyrehospital

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt sted at komme

Super godt sted at komme, med dyrlæger med stor kompetence og venlighed.

13 oktober 2021

Antwoord van Randers Dyrehospital

Tak for de flotte stjerner. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.
Vh. Birte Gundersen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fantastisk sted og yderst god…

Virkelig fantastisk sted og yderst god service. Jeg fik en “akut” tid til min hund med det samme (til trods for at vi ikke har brugt dyrlægen før), og der blev virkelig taget hånd om ham. Jeg er i dag (dagen efter) blevet ringet op, fordi de vil høre hvordan det går med ham. Altså den service oplever man ikke ret mange andre steder. De fortjener langt flere end 5 stjerne fra mig 😁😁

10 augustus 2021

Hej Kia,
Wow, tusinde tak! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :-)
Mvh Julianne Nielsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I er super søde og giver jer tid til…

I er super søde og giver jer tid til dyr og spørgsmål hver gang, man få altid et smil og føler sig helt tryg ved jer. God vejledning og rådgivning. Har alle mine 3 dyr ved jer selvom vi skal køre lidt for jer.

27 juli 2021

Tusind tak for de søde ord. Vh. Birte, Randers Dyrehospital