Lees wat reviewers zeggen
OTROLIGT BRA SERVICE OCH FANTASTISK ENGAGERAD PERSONAL! Jag hade tur med att få Neo Lindberg som kontakt och det underlättade för mig att få en tydlig bild på min ekonomi genom att var tålmodig... Toon meer
Fick rådgivning av Jonatan Brolin. Väldigt kunnig, professionell,lyssnade och hade ett väldigt trevligt bemötande. Han hjälpte oss att samla alla små lån på ett lån,vilket känns som en stor lättnad... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Autofinanciering en -lening bedrijf
- Financieringsmakelaar
- Verzekeringsmakelaar
- Leningbureau
- Niet-bancaire financiële diensten
Geschreven door het bedrijf
Med Reducero jämför du lån från olika långivare och hittar det lån med lägst ränta och bäst villkor, helt kostnadsfritt.
Contactgegevens
Vädursgatan 5, 41250, Göteborg, Zweden
- 020-11 33 41
- kundservice@reducero.se
- www.reducero.se
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra hjälp från rådgivare Elliot som…
Bra hjälp från rådgivare Elliot som följde upp hela ärendet från varje punkt.
Kändes tryggt och väldigt smidigt
Kändes tryggt och väldigt smidigt, vill rikta ett stort tack till Elliot som fick mig att ta steget mot en förhoppningsvis bättre ekonomi.
Rekommenderar inte eftersom en kille…
Rekommenderar inte eftersom en kille som heter Carlos gjorde en kredit upplysning på mig och min fru utan att vi ska veta om detta och utan att vi ska acceptera detta sedan ringer jag och talar om detta säger de ska tabort från min UC efter det gjorde de inte när jag ringer de svarar inte någon av de här är bara lurar akta er. Andra kille som ringde mig hette Anton lovade han skulle tabort upplysningen på mig det ljug han efteråt svarade han inte mer telefon på mig samma kundservice. Detta hände 26-02-16. Akta er.
Hjälpsamma och kunniga
Hjälpsamma och kunniga. Återkommer och ser till att man känner sig trygg i processen.
Bra rådgivare
Bra rådgivare, professionell. Tog tid, stor tålamod.
Väldigt väldigt trevligt bemötande på telefon. Klar, tydlig information.
Mycket mycket nöjd ☺️
Fick rådgivning av Jonatan Brolin
Fick rådgivning av Jonatan Brolin.
Väldigt kunnig, professionell,lyssnade och hade ett väldigt trevligt bemötande. Han hjälpte oss att samla alla små lån på ett lån,vilket känns som en stor lättnad för oss. Kan varmt rekommendera honom som rådgivare!
Snabbt och smidigt och jättebra…
Snabbt och smidigt och jättebra personal🤗
Tack till Arvid som hjälpte mig samla…
Tack till Arvid som hjälpte mig samla ihop mina lån.
Jonatan Brolin pratade jag med som gav…
Jonatan Brolin pratade jag med som gav ett lugnt och tryggt intryck på mig. Han lyssnade in vad jag ville och höll samtalet på en bekväm nivå. Det gjorde att jag vågade testa och det gick vägen! Mycket nöjd.
Johan är en bra lyssnare och fixade…
Johan är en bra lyssnare och fixade ihop mina lån och en trygghetsförsäkring
Tusen tack Christina
Super nöjd med den fina och goda…
Super nöjd med den fina och goda hjälpen till att kunna ta ett lån.
Liam är en väldigt hjälpsam och tillmötesgående person som vill och gör sitt bästa för att ge den hjälpen som behövs.
5 stjärnor av 5 möjliga!
Tack för hjälpen Arvid
Avråder er från reducero örebro
Pratade med en säljare som sa han hette Anton från reducero örebro. Var okunnig och sa att jag skulle få billigare lån. Men det jag sedan blev presenterad av en rådgivare vid namn daniel var sämre lånevilkor än jag hade sedan tidigare. Sen var han väldigt mycket på och försökte att sälja in allt lurar fast han visste det var sämre lånevilkor än jag hade tidigare. Kunder undvik företaget gå via ett annat företag inte reducero ÖREBRO!!!
Hej jag ärr nöjd och tacksam för den…
Hej jag ärr nöjd och tacksam för den handläggare som hjälpte mig han är väldigt trevlig och hjälpsam.
OTROLIGT BRA SERVICE OCH FANTASTISK…
OTROLIGT BRA SERVICE OCH FANTASTISK ENGAGERAD PERSONAL!
Jag hade tur med att få Neo Lindberg som kontakt och det underlättade för mig att få en tydlig bild på min ekonomi genom att var tålmodig och pedagogisk på en otroligt bra sätt.
Flera anställda som honom och ni får the dream team
Omdöme- Denniz
Jag är verkligen supernöjd. Denniz hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gav tydliga, ärliga och väldigt hjälpsamma råd. Han gick över förväntan och jag kände verkligen att han brydde sig om att jag skulle få det bästa möjliga alternativet.
Professionell, snabb med svar och förklarar allt på ett lugnt och tydligt sätt.
Stort tack för en riktigt grym service.
Rekommenderas varmt!
Professionell, engagerad, hjälpsam
Jag vill gärna lyfta fram Daniel Ralston och tacka honom för hans utmärkta arbete.
Han är mycket hjälpsam, professionell och engagerad, och jag uppskattar verkligen hans stöd och insats. Tack Daniel!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.