Hurtig og god kontakt, som alt sammen forgik over mail, som passede mig rigtig godt med en travl hverdag, hvor man ikke altid kan tale i telefon. Den sammensatte rejse med fly + hostel + foredr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Speedwaytur til Prag! Rejsemægleren arrangerede flytur fra Billund til Prag med transfer til og fra lufthavnen. Alt fungerede og klappede perfekt ned i mindste detalje. Næste gang vi skal på rur... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hjemvendt efter 3 fantastiske dage i Prag. Vi var en gruppe på 8 nordjyder som virkelige har fået en på opleveren. By vandring - Middelalderaften samt sejltur . Takket været Henke s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gruppetur til Prag: (13 personer) Virkelig fin service, alt fungerede, hele turen var en super god oplevelse.
Bedrijf heeft geantwoord
Rejsemægleren tilbyder billige grupperejser og studieture til hele verden. Vi giver prisgaranti samtidig med at vi stadig giver den gode kvalitetsmæssige oplevelse og service. Vi tilbyder 24timers nødtelefon, samme konsulent fra første henvendelse til opfølgning når gruppen kommer hjem og vi kan sammensætte det nødvendige faglige program således at jeres grupperejse eller studietur bliver en succes.
Kongshøjvej 45, 9210, Aalborg SØ, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Gruppetur til Prag: (13 personer)
Virkelig fin service, alt fungerede, hele turen var en super god oplevelse.

Antwoord van Rejsemaegleren
Hurtigt svar og udførlig beskrivelse. Turen passede ifølge det vi havde ønsket os.
Desværre endte vi med ikke at foretage turen, men det var bestemt ikke rejsemæglerens skyld, men os selv der ikke kunne få koordineret deltagerene.

Antwoord van Rejsemaegleren
Professionel og venlig hjælp hele vejen igennem processen.

Antwoord van Rejsemaegleren
Fin service, professionel samarbejde med Rejsemægleren.
Også på denne tur til Gdansk, Super hotel med mega morgen complet, alt fungerede 100 %
Vi var 16 personer og alle var ovenud tilfredse.
( Har anvendt firmaet mange gange tidligere til Speedway rejser også her har det været til UG.)

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi var et håndboldhold på tur til Prag i påsken og alting fungerede bare helt perfekt. Søde mennesker der havde styr på tingene så der var ingen bekymringer👍 Kan klart anbefales

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi var et håndboldhold der skulle til Prag, og der var godt styr på alt

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi har været en større gruppe på 31 personer, som deltog i et håndboldstævne i Prag – for alle var det deres første rejse i denne sammenhæng. I den forbindelse har vi haft et rigtig godt samarbejde med arrangørerne, og vi har været meget tilfredse med deres planlægning og kommunikation hele vejen igennem.
Fra start har dialogen været både åben og konstruktiv, og vi har fået god hjælp til alt fra forslag til udflugter og restauranter til frokostordninger. Der har været styr på alle praktiske forhold såsom indtjekning til stævnet, indkvartering på hotel og den løbende kommunikation.
Ved turneringens afslutning var det via de fremsendte rejsedokumenter aftalt, at hjemrejsen ville finde sted, når alle deltagende hold i bussen havde afsluttet deres kampe. Denne del blev håndteret i tæt samarbejde mellem buschaufføren og de involverede hold, og vi oplevede en tydelig og velfungerende kommunikation omkring hjemrejseplanlægningen.
Alt i alt har vi været meget tilfredse med deres indsats og støtte under hele forløbet og kan kun anbefale samarbejdet.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi har anvendt rejsemægleren i forbindelse med et håndboldstævne og har været yders tilfredse.
Der har været en god og tydelig kommunikation fra start til slut. Som planlægger og førstegangsrejsende til dette stævne kan jeg kun sige at vi har værdsat den service som kontinuerligt har været tilstede.
Jeg syntes at der er ydet en service ud over hvad man kan forvente, både i forhold til ture, forslag på resturanter, tilbud om frokostordning, registreringe mm.
Af vores tilsendt rejsedokumenter fremgår det tydeligt hvordan rejsen forløber.
Jeg vil anbefale rejsemægleren til enhver anden forening der ønsker en top professionel rejesearrangør.

Fantastisk rejseoplevelse!
Jeg har netop haft en fantastisk tur til Paris med 30 danse studerende, arrangeret af Kirsten. Hele oplevelsen var en succes fra start til slut. Vi boede tæt på offentlig transport, hvilket gjorde det nemt at komme rundt i byen, og ikke mindst var vi tæt på dansestudiet, som var omdrejningspunktet for turen. Alt fungerede perfekt, og alt blev planlagt til punkt og prikke, så vi kunne fokusere på at nyde vores tid i Paris. Jeg kan varmt anbefale rejsemægleren til alle, der ønsker en skræddersyet og problemfri rejseoplevelse!
Rejsemaegleren har igen hjulpet os med en fantastisk skolerejse (lejrskole). Denne gang gik turen til Prag. Fra første til sidste henvendelse har kommunikationen været super god, venlig og utroligt serviceminded. Alle aftaler er blevet overholdt, og vi fik præcis det produkt, vi betalte for/der var aftalen.
Inden vi bestilte rejsen, kendte vi budget og destination. Ud fra vores sammenligningsgrundlag fik vi klart mest for pengene ved at bruge Rejsemaegleren.
Klar anbefaling herfra.

Antwoord van Rejsemaegleren
very god for the smallbisnis
Det har taget næsten 1 år trods gentagne henvendelser, da vores datter ikke kunne komme med på en skolerejse.
Får hele tiden besked på at sende en mail så tager deres bookingafdeling sig af det, det er så ikke sket endnu 1 år efter.

Antwoord van Rejsemaegleren
Havde 50 gæster med i PARIS. Alt var bare perfekt. God kommunikation mellem Rejsemægleren og os. Kan anbefales.

Antwoord van Rejsemaegleren
Fremragende, personlig og fleksibel service til en yderst fornuftig pris. Kan varmt anbefales til studietur på ungdomsuddannelser

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi har benyttet Rejsemægleren gennem flere år, og til flere forskellige studieture, bl.a. til Bruxelles og Barcelona. Der har altid været fuldstændig styr på alt omkring fly, bus, indkvartering osv. og altid venlig og imødekommende service fra Rejsemægleren. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi har fået fantastisk service hele vejen igennem. Lige fra bestilling til hjemrejse, har der været stor hjælpsomhed. Helt klart ikke sidste gang vi bruger dem til at arrangere grupperejse.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi havde en fantastisk byrundtur i Prag med Henrik, der har givet os en rigtig god oplevelse. Rundturen gav os et godt overblik over byen, hvilket var rart til at starte med. Så var vi meget imponerede over at kunne booke med så kort varsel.

Antwoord van Rejsemaegleren
Super god og præcis service - gode priser - alt er godt

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi brugte rejsemægleren til en skoletur til Napoli. gennem hele processen var vores agent Kirsten både informativ og nærværende, så man følte sig godt tilpas og tryg. Der var ingen problemer med billetter, hotel eller lignende.