Hurtig og god kontakt, som alt sammen forgik over mail, som passede mig rigtig godt med en travl hverdag, hvor man ikke altid kan tale i telefon. Den sammensatte rejse med fly + hostel + foredr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Speedwaytur til Prag! Rejsemægleren arrangerede flytur fra Billund til Prag med transfer til og fra lufthavnen. Alt fungerede og klappede perfekt ned i mindste detalje. Næste gang vi skal på rur... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hjemvendt efter 3 fantastiske dage i Prag. Vi var en gruppe på 8 nordjyder som virkelige har fået en på opleveren. By vandring - Middelalderaften samt sejltur . Takket været Henke s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gruppetur til Prag: (13 personer) Virkelig fin service, alt fungerede, hele turen var en super god oplevelse.
Bedrijf heeft geantwoord
Rejsemægleren tilbyder billige grupperejser og studieture til hele verden. Vi giver prisgaranti samtidig med at vi stadig giver den gode kvalitetsmæssige oplevelse og service. Vi tilbyder 24timers nødtelefon, samme konsulent fra første henvendelse til opfølgning når gruppen kommer hjem og vi kan sammensætte det nødvendige faglige program således at jeres grupperejse eller studietur bliver en succes.
Kongshøjvej 45, 9210, Aalborg SØ, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi fandt jer på vores ferie i Prag i sommeren 2019. Vi var på den lange guidet bytur og bådturen.
Vi mødte en helt fantastisk guide ved navn Henrik. Han viste os rundt selvom vi bookede sent til den første tur. Vi havde en guide med som vidste alt om Prag - lige fra historien, nyttige informationer der er værd at vide når man besøger en storby. Hvordan fungere metroen, hvilke restauranter skal man vælge. Det der ellers kan være et cirkus at finde rundt i.
Vi oplevede en guide der gav sig tid til sine gæster og kunne svare på alt i mellem jord og Himmel.
Vi vil på det varmeste anbefale jer til andre.
Det er en kæmpe forskel, at få alt serveret på dansk istedet for på engelsk. Og noget helt andet med en levende person fremfor at læse det i en bog eller på internettet.
De varmeste anbefalinger
Randi og Mikael

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi har mødt stor hjælpsomhed og imødekommenhed omkring vores rejse til Prag, i en lejlighed lige midt i Prag. Vi rejser gerne med dem igen.

Antwoord van Rejsemaegleren
Anvendt rejsebureau i forbindelse med håndboldstævne i Prag. Altid meget fin service og altid meget hjælpsomme.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi har efterhånden brugt rejsemæglerne en del gange og har kun haft positive oplevelser..
Altid hjælpsomme og rigtige gode til at opfylde vores behov for rejsen, også selv når uheldet er ude, så er de klar til at hjælpe..
Så kan kun anbefale dem på det varmeste.
Gitte Langaa

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi var en familie på 8 personer der var i Prag i en uge over nytåret 2018/19. Vi havde på rejsemægleren.dk bestilt en tur til Theresienstadt søndag den 30/12-18, og et par dage efter blev vi ringet op af Henrik fra Rejsemægleren, der blot ville oplyse om, at da vi var de eneste der var tilmeldt turen, og vi boede midt i Prag i en lejet lejlighed, så ville man da gerne afhente os ved lejligheden, og efter turen sætte os af et selvvalgt sted i Prag. Turen var med minibus, og først var vi i fængslet i Theresienstadt, derefter museet, og til sidst rundt i Ghettoen. Det var en fantastisk tur, og undervejs brillierede Henrik med sit lokale kendskab til Tjekkiet, så vi fik mange fantastiske historier og oplysninger under hele turen. Det var en fantastisk tur, og kan kun anbefale rejsemægleren. Ud over det, så sørgede Henrik også for afhentning i Lufthavnen og igen retur til lufthavnen da vi skulle hjem til en meget favorabel pris. Det er ikke sidste gang vi har brugt rejsemægleren.

Fremragende :-)
Vi var 21 personer i Prag på en firmatur. Vi brugte Rejsemæglerne til to guidede ture gennem byen - den ene var en seværdighedstur, og guiden (der var dansker) vidste alt, hvad der var at vide om Prag. Den anden tur var specialfremstillet til os og var en tur rundt i byen med fokus på byudvikling og spændende nyere og gamle bygninger. Guiden her var tjekkisk men talte perfekt dansk, og han var fremragende til at fortælle.
Derudover hjalp Rejsemæglerne os med at finde en god restaurant efter vores smag og bookede bord til os. Vi var også på en tur til Theresianstadt med dansk guide, og Rejsemæglerne havde arrangeret bus til Theresianstadt (vi fik leveret sandwich til bussen - også arrangeret af Rejsemæglerne), en rigtig fin guided tur rundt på stedet og efterfølgende bustur til lufthavnen, så vi kunne komme hjem.
Alt klappede, og vi har kun rosende ord tilovers for Rejsemæglerne. Vi vil bruge dem igen en anden gang til vores firmaudflugter, og jeg vil bestemt bruge dem i privat regí :-)

Antwoord van Rejsemaegleren
Fantastisk - Personligt - Engageret.. Intet mindre kan gøre det !!.
Netop hjemkommet fra 1 uge i Prag. Rejsemægleren sørgede for alt.. Fra flybilletter, til ophold på Botel Albatros, og billetter til div oplevelser, som f.eks bådtur, byrundfart og teatertur.. De er super søde, og altid klar med gode råd til turen. Dertil kommer jokeren.... guiden Henrik. Han er et MUST for alle, der ønsker at møde Prag på en personlig måde. Aldrig har vi mødt en guide med et sådant engagement, historisk viden, og en egenskab til, at få os til at føle os godt tilpas, som Henrik.. han er en éner. ALLE der vil besøge Prag, bør vælge Rejsemægleren,,og Henrik.. 😊👍.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk storby ferie i Prag.
Vi anvendte Rejsemægleren til byrundtur – Bådtur – Kulturaften (teater) – Theresienstadt.
Vores tur blev lige 50% bedre med så engageret guide, der virkeligt brænder for sit arbejde, og besidder stor viden omkring Prag og dens historie.
Vi fik set områder af Prag som udelukkende kan tilskrives Henriks fortjeneste, og vores gruppe vender alle hjem med stor tilfredshed.
Rejsemægleren er ligeledes meget fleksible med hensyn til dit ophold, således finplanlægningen med mødetidspunkt og mødesteder koordineres, og evt. tilbud eller forslag til hvad en weekend kan bruges til i Prag.
De varmeste anbefalinger:
Helene-Henrik, April 2018

Antwoord van Rejsemaegleren
Vores håndboldhold skulle for første gang til stævne i udlandet, og det blev Prague Handball Cup.
Vi valgte at arrangere turen sammen med Rejsemægleren, og det var det helt rigtige.
Vi spurgte en del, og fik hurtigt svar. Udfordringer blev løst med løsninger ud over det vi kunne forvente.
Er ikke i tvivl om at det er Rejsemægleren vi vælger hvis dette er niveauet, og hvis vi skal afsted igen.
Turen var helt i top!

Antwoord van Rejsemaegleren
Har stået for skolerejse via rejsemægleren. Al kommunikation er forgået problemfrit via mail. Rejsemægleren har været behjælpelig med ture mm. og besvaret spørgsmål meget hurtigt.

Antwoord van Rejsemaegleren
Var i prag hvor vi var på en guidet tur under jorden hvor vi så det gamle Prag.
Vores guide hed Henke og var fantastisk.

Antwoord van Rejsemaegleren
Helt fint. Eneste problem var udskrivning af boardingpas på Hotellet, og det fremgik af følgebrev, at det var nødvendigt.

Antwoord van Rejsemaegleren
Pæne historiske bygninger og god service men tænk og pas på hvor man færdes og hold værdigenstande tæt på kroppen hørte og var vidne til flere eksempler på trick og tyveri desværre.

Antwoord van Rejsemaegleren
Jeg kan kun anbefale , hvis i er i Prag at bestille en dansk guidede tur rundt i byen , det var en god og meget informativ rundtur . Guiden kunne mange historier og kunne formidle det super godt.

Antwoord van Rejsemaegleren
I en travl periode op til ferien fik vi pludselig lyst til at supplere sommerhusferie i DK med en lille storbyferie i Prag. Med tog. I stedet for at bøvle med DSB billetter og hotel booking skrev jeg en mail til Rejsemægleren, som ordnede alt mht. hotel og transport. Søndag til fredag på centralt beliggende hotel inklusiv morgenmad: 8300 kroner for 3 voksne. Ekstra opredning på dobbeltværelse. Det fungerede fint, og jeg tror ikke vi kunne have gjort det billigere selv. Hold da op, hvor var det nemt. Rejsemægleren har også tilbud om ture. Vi valgte en 2 timers byrundtur med dansk guide. Det var super spændende.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi har nu rejst 5 gange med Rejsemæglerne, og det er hver gang en fornøjelse, da der altid er styr på rejsen ned til mindste detalje.
Vi vender tilbage til Rejsemægleren igen og igen, som vi varmt kan anbefale.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi var et større selskab på knap 50 personer, der skulle til London - billigst muligt.
Der har været mange ændringer undervejs - forårsaget af os selv - med både nye deltagere og andre ændringer.
Alt er foregået med fin kommunikation og i en meget fin tone. Hvis det fx tog mere end et par dage at få et svar, blev jeg informeret herom.
Vi har været meget tilfredse og vil bestemt henvende os igen, næste gang vi skal på tur.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi var 6 kollegaer, der selv havde arrangeret en tur til Prag, for at få noget indhold på turen bestilte vi 2 guidede ture ved rejsemægleren.
Prags undergrund og middelalderaften.
Jeg blev ringet op kort inde vi skulle afsted, og alt blev gennemgået og bekræftet.
Det blev 2 rigtig gode ture, med mange gode fortællinger hen ad vejen, ligeledes fik vi nogen fif til hvad vi skulle besøge, der vare ramte plet.
Da vi nævnte at vi nok en anden gang skulle afsted hele virksomheden, fik et forslag til en tur til Skoda's sporvognsfabrik, som vi ikke selv havde tænkt på.
Kæmpe ros til Henrik (Henke), for nogle gode ture, vi vil helt sikkert benytte Rejsemægleren igen.

Antwoord van Rejsemaegleren
Vi bestilte en tur til Prags undergrund i uge 7. Der var lidt problem med at udsprinte bestillingen, så jeg ringede til firmaet og fik en fin betjening, alt var OK. Et par dage før vores afrejse blev vi ringet op af vores guide, der lige ville præsentere sig og bekræfte alt var OK. Efterfølgenge fik vi mail med hans navn og telefonnr. Vi fik en helt fantastisk oplevelse, trods vi er godt kendt i Prag fik vi mange nye oplysninger om byen. Vores guide Henrik (Henke) var rigtig god til at inddrage vores 14 årige barnebarn, så hun følte sig set og hørt. Henrik fortalte mange ting om de gamle huse og højdepunktet en tur i undergrunden, er ubeskriveligt. Der var god tid til at vi kunne tage billeder og vi fik svar på alle vores spørgsmål. Vi vil helt sikkert tage med på andre af Rejsemægleren ture. Det kan varmt anbefales.
Vh. Birgith

Antwoord van Rejsemaegleren
Har lige været på grupperejse til London, og alt har fungeret rigtig fint. Kommunikationen med Kirsten har været god, og man har fået svar meget hurtigt efter, man har sendt en e-mail.
Eneste lille irritation er, at jeg ikke har kunnet komme igennem til Kirsten på telefonen et par gange, hvor jeg har haft et par spørgsmål. Når jeg har ringet, har jeg fået fat på en mand, som har oplyst mig om, at det er meget bedre, at jeg sender en e-mail. Nogle ting er dog bare lettere at forklare hurtigt pr. telefon end på skrift.
Såvel fly som hotel klappede bare - og jeg synes, vi fik meget for pengene. Vil ikke tøve med at kontakte Rejsemægleren en anden gang.

Antwoord van Rejsemaegleren
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.