Det var dags att byta skärm på min iPhone 15 PRO MAX. Bemötandet jag fick var fantastiskt. Personalen var supervänlig och hjälpsam, och han förklarade hela processen för mig på ett sätt som var lät... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köpte en begagnad iPhone och fick en otrolig fin service och bemötande utöver det vanliga! De hjälpte mig med olika saker som egentligen inte ingick i deras arbetsuppgifter. Är mycket tacksam!! Jag... Toon meer
Jag är supernöjd med servicen jag fick! Lämnade in min mobil som hade problem, och den blev fixad snabbt och professionellt. Personalen var trevlig, kunnig och väldigt hjälpsam genom hela processen. D... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I took my iPhone 16 Pro Max to this shop because it was constantly restarting and getting extremely hot. The team quickly diagnosed the issue and explained everything clearly. They repaired it using h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
- Elektronica reparatieservice
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Telefoonmaatschappij
- Videogameverhuurwinkel
Geschreven door het bedrijf
Välkommen till Repair Plus, din pålitliga partner för reparation av elektroniska enheter. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa reparations tjänster för ett brett spektrum av elektroniska enheter, inklusive smartphones, surfplattor, PlayStation-konsoler, elsparkcyklar och mer. Vår mission är att leverera pålitliga, effektiva och prisvärda reparationstjänster för att få dina enheter tillbaka i perfekt skick. På Repair Plus förstår vi den olägenhet och frustration som följer med en trasig enhet. Därför är vårt team av erfarna och certifierade tekniker engagerade i att snabbt och noggrant diagnostisera och åtgärda dina elektroniska problem. Oavsett om det handlar om en sprucken skärm, batteriproblem, mjukvarufel eller någon annan teknisk glitch, har vi expertisen att hantera det hela.
Contactgegevens
Kardanvägen 10, 461 38, Trollhättan, Zweden
- info@repairplus.se
- www.repairplus.se
Very good service and professional 👏
Very good service and professional 👏
Recommended for everyone who wants to repair their iPhone or electronics 👍
Fick igång stendöd iPhone
Fick igång stendöd iPhone.
Suverän service. Mycket proffsigt och trevlig bemötande!!
Bytte batteri på min Macbook pro 15
Bytte batteri på min Macbook pro 15. Gjordes snabbt och blev väldigt bra!
Supernöjd!
SERVICE framför allt
Jag var inne för ett annat ärende. Reparation av motor styrenhet till Volvo. Men behövde en snabb laddare till telefonen och blev rekomenderad en kanon laddare.👍
Jätte bra service
Jätte bra service, fick mobilen jätte snabbt!
BÄSTA!
Jättebra service snabba och riktig bra…
Jättebra service snabba och riktig bra priser.
Rekommenderar starkt👌
Bästa kundbemötande och service
Bästa kundbemötande och service. Rekomenderar starkt.
Köpte en begagnad iPhone och fick en…
Jag kan verkligen rekommendera Repair Plus!
Marita Larsson
Mycket bra servic riktigt nöjd…
Mycket bra servic riktigt nöjd rekommenderar alla att komma hit
Sjukt bra kundservice
Sjukt bra kundservice, min högtalare och skärm funkar som nytt, rekommenderar starkt
Tack for byte av original batteri pa…
Tack for byte av original batteri pa min IPhone 14 pro snabb och profesionel hjalp !
Jätte bra personal och bra jobb
Jätte bra personal och bra jobb. Rekommenderar stort!!!!
Bästa servicen
Bästa servicen ! Snabba pålitliga och oslagbart pris på marknaden. Rekommenderar starkt !
Servicen kunnigheten,och fantastiskt…
Servicen kunnigheten,och fantastiskt bemötande.Thomas o Lisa

Antwoord van RepairPlus.se
Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal. Lagade vår trasiga och vattenskadade Iphone! /Rikard

Antwoord van RepairPlus.se
Bra service jag är nöjd med den servicen
Bra service jag är nöjd med den servicen
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.