Bij het verifieren van de documenten heb ik een beetje gesukkeld, maar uiteindelijk is dit goed meegevallen. Spijtig is dat je slechts 200€ cash per maand kunt afhalen zonder extra kosten. Wat me te... Toon meer
Heel gebruiksvriendelijk en betalingen in seconden gefikst. Wanneer je met vragen zit, wordt je heel snel verder geholpen door chat met medewerker. 👍👍👍
Er was onterecht geld ingehouden via Wolt. Een eetservice die niet gebruikt wordt in Nederland. Kaart geblokkeerd binnen een minuut een nieuwe kunnen regelen. Voortaan bij online aankopen eenmalige ka... Toon meer
Een heel goede bank nooit problemen met betalen of de app die een keer niet werkt mijn loon word ook eerder verwerkt dan bij andere nationale banken
Change the way you money. Revolut is an alternative to the big banks. Think instant spending notifications, built-in budgeting, cryptocurrencies and the ability to spend and transfer money globally with the real exchange rate.
30 S Colonnade, London E14 5HX, Verenigd Koninkrijk
- www.revolut.com
Vraagt klanten om een review
Op 10 juni een top up gedaan via Ideal…
Op 10 juni een top up gedaan via Ideal wero , geweigerd door Revolut .
Wel afgeschreven van mijn rekening vervolgens een melding dat ik mijn eigen bank moest contacteren .
Wat uiteindelijk niet klopt , via Revolut chat robot en uiteindelijk chat contact wat ook op een robot lijkt een ticket ingediend. Daar alleen een melding dat t in behandeling is en dat ze er " serieus " mee bezig zijn .Na 5 dagen opnieuw contact gezocht zelfde afwimoeling dat ze er mee bezig zijn . Tot nu toe een week later nog steeds geen update reactie .
Doe niks met Revolut dan alleen betalen…
Doe niks met Revolut dan alleen betalen in het Buitenland en geld opnemen. Je bent gewaarschuwd! Zeer hoge kosten!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
2000 overgeboekt op woensdag 10 juni
2000 overgeboekt op woensdag 10 juni. De betaling door hun geweigerd. Geld is nog steeds niet terug op onze rekening.we deden dit voor vakantie op een prepaid creditcard maar helaas geen geld op kaart voor vakantie en ze worden er niet anders van. Vandaag maandag en het is nog steeds niet terug. Dus ons advies ga nooit met dit bedrijf in zee want echt waardeloos. Dit is hun verdien model dus. Onze bank ASN heeft dit deze week meerdere malen onderzocht en het staat gewoon bij hun en niet bij ASN wat ze aangeven. Ze houden het 5 werkdagen vast. WAARDELOOS en OPLICHTING!

Antwoord van Revolut
Verschrikkelijke service voor zakelijke…
Verschrikkelijke service voor zakelijke klanten. Opeens blokkeren ze je rekening en daarna duurt het een eeuwigheid tot die vrij wordt gegeven. Ze vragen daarbij om vreemde dingen zoals Facebook en je Instagram? Om je rekening te deblokkeren. Heel vreemde manier van werken

Waardeloos
Waardeloos. Overboeking van ING rekening naar Revolut via iDeal wordt geweigerd. Wel afgeschreven, maar niet bijgeschreven. Wordt al 3 dagen afgescheept, eerst door een chatbot, daarna door medewerker. Al heb ik daar ook mijn twijfels bij. Storing noemen ze het, wordt zo spoedig mogelijk opgelost. Ondertussen kan ik niet over mijn geld beschikken. Klacht via iDeal/ Currence staat klaar
Snel geholpen en overzichtelijk
Snel geholpen en overzichtelijk
Teleurstellende ervaring met Revolut
Teleurstellende ervaring met Revolut
Ik opende een rekening bij Revolut en stortte geld, in de veronderstelling dat ik een gratis account had. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat er twee keer €9,99 van mijn rekening was afgeschreven, zonder dat ik enige betaling had gedaan.
Klantenservice is moeilijk bereikbaar en geeft geen duidelijke uitleg over deze onverwachte kosten. Voor mij voelt dit niet betrouwbaar aan, en ik zou anderen aanraden goed na te denken voordat ze hun geld aan Revolut toevertrouwen.
Ik ben zeer tevreden over de…
Ik ben zeer tevreden over de anonimiteit en veiligheid. In tegenstelling tot andere banken verloopt het altijd soepel en gaat het gewoon goed door. Dus blijf wat je bent💪👍
Uitstekende bankervaring!
Revolut is een fantastische app voor dagelijks bankieren. De gebruiksvriendelijke interface maakt het makkelijk om mijn uitgaven te volgen en te budgetteren.En ook aankopen makkelijk te betalen zonder extra kosten.
Waardeloze bank
Waardeloze bank. Zeggen je rekening op zonder enige vorm van uitleg. Als je erom vraagt krijg je als antwoord dat ze geen verklaring hoeven te geven. Het enige wat ze wel zeggen is dat je niet voldoet aan het beeld van het platform van Revolut

Antwoord van Revolut
Teleurstellende ervaring met business account.
Ik moet netjes blijven want ik heb de rekening nog enkele maanden nodig, maar kan mij volledig vinden in alle 1 sterren reviews hier. Ik ben 60 jr en al >30 jr expat, heb in veel landen een rekening gehad, maar dit nog nooit meegemaakt. Voor opdracht in België min of meer gedwongen een Revolut business account genomen, die dus nodig is voor ontvangen van salaris en betalen van belastingen en premies. Als je dan dagelijks zoveel problemen ondervindt met niet geaccepteerde transacties, dreigingen dat je rekening geblokkeerd wordt omdat je salaris erop wordt gestort ?!, veificaties die niet of nauwelijks werken, en nou ja, zoals gezegd alle opmerkingen die hier reeds geplaatst zijn. Gisteren weer uren bezig geweest en zitten zweten om een rekeningnr toe te voegen om een bedragje van 200 euro te betalen..(en bijna echtscheiding door deze onzin)
Het is gewoon vreselijk irritant en iets waar je niet op zit te wachten. Ik ben dankbaar dat Revolut een oplossing biedt waar lokale banken dit vertikken, maar gebruikersvriendelijk is het zeker niet.
Het zal echt een opluchting zijn als deze opdracht voorbij is.

Vriendenlink lachwekkend
Vriend link gegeven, maar is helaas onhaalbaar, fysieke kaart duurt erg lang, geld overmaken accepteert hij niet. Dus 3 x €5 met kaart betalen is niet haalbaar. Dus trap er niet in. Gratis maar er wordt gepusht om een maandelijks abo. Neem gewoon maar een normale bank.

Slechte bank
Slechte bank, deactiveren je toegang voor 2 maanden zonder uit te leggen waarom. Rare onderzoeken. Geen fijne ervaring

Frauduleuze praktijken
Heb deze week te maken gehad met frauduleuze praktijken. Heb hier een trauma aan overgehouden, met alle gevolgen van dien. Rechtsbijstand ingeschakeld, morgen aangifte doen bij de politie. En uiteraard een melding gemaakt bij Revolut. Revolut neemt dit zeer hoog op en doen hun best om het geld terug te vorderen. Heb dagelijks contact met hun, omdat de fraudeurs door blijven gaan. Hopelijk zal Revolut me uiteindelijk te gemoed in een coulance oid. Aangifte afwachten en het contact met rechtsbijstand. Maar wil nogmaals benadrukken dat ik erg tevreden ben over Revolut hoe ze dit aanpakken. Denk dat het bij een andere bank, het anders zal gaan.
Super gemakkelijk
Super gemakkelijk, wisselen in valuta is geen probleem overal kan met de kaart betalen, kan de kaart aan iedereen aanbevelen
Verzendtijd kaart duurt lang - TOP service en app
De levering van mijn kaart duurde wat lang, maar daarna was alles super gestroomlijnd en snel. De app-koppeling met de pas voor veiligheid: overal lijkt over te zijn nagedacht. Heel fijn om met de app je uitgaven te kunnen checken en opsommen. Bij vragen kun je de helpdesk erg goed bereiken met duidelijke antwoorden.
ik wacht al 3 weken tot ik weer Silver…
ik wacht al 3 weken tot ik weer Silver WisomTree 3x kan verhandelen.
Bij andere brokers kon dit al een week en bij Revolut weten ze nog steeds niet hoe ze het moeten oplossen...

Antwoord van Revolut
Zeer slechte aankoopbescherming bij…
Zeer slechte aankoopbescherming bij Revolut Metal. Op 28 maart bestelde ik via Tradera.com drie Delfts blauwe borden. Bij ontvangst bleken twee van de drie borden volledig gebroken te zijn. Omdat ik een Revolut Metal-abonnement had! (€18,99 per maand), ging ik ervan uit dat ik kon rekenen op de aankoopbescherming. Via de chat heb ik netjes alle gevraagde bewijsstukken aangeleverd: foto’s van de beschadigde borden, bewijs van contact met de verkoper en een screenshot van de bestelling. Desondanks werd mijn claim van €14,56 afgewezen. Revolut zei letterlijk dat de verkoper verantwoordelijk is en dat Revolut zelf niet aansprakelijk is. Dit is bijzonder teleurstellend en misleidend. Voor €18,99 per maand mag je toch verwachten dat de aankoopbescherming ook écht iets beschermt, zeker bij een klein schadebedrag van €14,56. In plaats daarvan past Revolut de voorwaarden zo streng toe dat de bescherming in de praktijk vrijwel nutteloos blijkt te zijn. Revolut komt telkens terug met: “De verkoper is verantwoordelijk, Revolut niet.” Dit is overigens niet de eerste keer. Onlangs hield Revolut ruim een maand lang € 19.300 vast, door telkens de schuld bij de andere partij te leggen.
de bevestigging app is totaal…ruk
de bevestigging app paspoort/rijbewijs? is totaal waardeloos na 10x {ga gewoon weer terug naar ING ongelooflijk zo slecht

Mijn paspoort scannen? DRAMATISCH
Mijn paspoort, waarvan de chip prima werkt, wordt niet gescand. 100 keer op diverse manieren geprobeerd. Handmatige controle is ook een drama. Ik haak af.