Beställde min andra fotobok, en 30 x 30 layflat professional line fotobok med akryl och konstläder. Väldigt proffsigt intryck. Älskar utsidan, och insidan gav en lyxig känsla med siden. Det var enkelt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag beställde en professional line XT fotobok 30 x 30 med akryl- och läderomslag. Sidorna som valdes var i sidenkvalitet. Hela boken var rejäl och snygg. Hög kvalitet på både omslag som innehåll, och... Toon meer
När man får hem sin bok blir man väldigt nöjd, optimal kvalitet med mycket fint tryck och så bra med dom tjocka sidorna som gör att man upplever en känsla av lyx. Programmet man skapar sin bok i har... Toon meer
Det är alltid lite frustrerande när man börjar skapa en produkt, sen när man är mitt i det märker att jag inte hinner klart och vill spara det. Då ska jag skapa ett konto och registrera mig, när det v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi är ett professionellt fotolabb med stor entusiasm för fotografering. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla våra produkter för att uppnå högre standarder och möta våra kunders behov. Som en modern leverantör av onlinetjänster är vi specialiserade på högkvalitativa fotoprodukter, inklusive fotoböcker, fotoutskrifter, affischer, kalendrar, gratulationskort, väggdekoration (metalltryck, akrylglas, PVC-skumpapp, GalleryPrint) samt fotopresenter.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bästa fotoboken jag köpt
Bästa fotoboken jag köpt. Högsta kvalitet.

Antwoord van Saal Digital Sverige
Bra kvalitet och snabb leverans.

Nära 5 stjärnor
Bra service och kvalitet på slutprodukten.
Hade en del problem med användarupplevelsen av mjukvaran, oavsett appen eller hemsidan. Kändes buggig och frustrerande att använda.

Super nöjd
Super nöjd . Beställde en foto kudde. . Kudden var jätte fin. Bra kvalitet och jätte snabb leverans. Rekommenderas verkligen. Än en gång tack

Mycket bra
Mycket bra designverktyg, lätt att använda och riktigt bra kvalitet fär pengarna.

Fem stjärnor från mig
Lätt att använda tjänsten, snabb leverans, bra kvalité på produkten.

Kvalitet
Mycket fin, högkvalitativ fotobok och snabb leverans.

Rekommenderar
Jag har beställt från Saal Digital två gånger nu och de har överträffat mina förväntningar båda gånger! Första gången blev jag missnöjd då texten på omslaget till fotoboken var alldeles för ljus och knappt syntes, då skickade de en kupong så att jag utan extra kostnad kunde göra en ny beställning med annan färg på texten. Produkterna levereras snabbt - min senaste beställning la jag en fredagskväll och på tisdagen levererades det hem till mig. Dessutom blir alla produkter superfina! Har både beställt fotoböcker och framkallade bilder. Rekommenderar verkligen att beställa härifrån. Det enda jag skulle önska mig är fler möjligheter till att designa omslaget - främst fler typsnitt. Skulle möjligheten att prägla texten på omslaget finnas skulle allt vara perfekt!

Antwoord van Saal Digital Sverige
Jättefina bilder i fotoböckerna och…
Jättefina bilder i fotoböckerna och bra, enkelt program att designa i!

Bra kvalitet
Bra kvalitet, superfin färgåtergivning och mycketsnabb leverens!

Antwoord van Saal Digital Sverige
Genomtänkt och bra layout när man…
Genomtänkt och bra layout när man skapar en bok, trevligt att jobba med. Jag hoppas att resultatet på boken kommer att bli lika bra som mina tidigare böcker som jag gjort, och varit väldigt nöjd med.

Antwoord van Saal Digital Sverige
Bästa kvalitén av de fotoböcker jag…
Bästa kvalitén av de fotoböcker jag gjort. Perfekta att kunna göra från tom sida utan mallar

Antwoord van Saal Digital Sverige
Super kvalité för bra pris

Lojal och nöjd kund!
Jag har använt mig av Saal digital i många år till mina kunder. (Jag jobbar som fotograf) Det har varit få problem genom åren och då har jag alltid blivit bemött fint och snabbt. Fotoböckerna är alltid fina och känns lyxigare än det man betalar. Jag kan varmt rekommendera Saal.

Antwoord van Saal Digital Sverige
Jag fick just min fotobok från SAAL-digital.se levererad…
Jag fick just min fotobok levererad från SAAL-digital.se och jag är så nöjd.
Den här gången försökte jag göra allt med kalibrering och softproofing med de profiler SAAL gör tillgängliga, för att ta det till nästa nivå. Det blev så bra.
Att SAAL erbjuder den här professionella nivån av fotoböcker, Fine Art etc. uppskattar jag verkligen. Snabb leverans dessutom.

Antwoord van Saal Digital Sverige
Riktigt fin b&w bok i hög kvalite
Riktigt fin b&w bok i hög kvalite! Vann en bok för 1200 på insta. Riktigt nöjd. Lägg in bilder som mjukvaran säger är av högsta kvalite så blir det skarpt.

Antwoord van Saal Digital Sverige
Jag tyckte att gränssnittet var lite…
Produkten blev väldigt snygg! Jag tyckte att gränssnittet var lite bökigt. Jag hade velat kunna ladda upp alla bilder och sedan flytta runt dem i layouten. Det kanske gick, men jag hittade inte den möjligheten. När jag hade kommit på hur jag skulle komma runt det gick det smidigt att skapa fotoboken.

Jag skickade ett mejl
Jag skickade ett mejl, gäller en skada på ramen och att bilderna ser för ljusa ut.

Dit is Trustpilot