Hei, Jeg handlet på nettet og det har vært en veldig positiv og behagelig opplevelse! Gode priser og god kvalitet, enkel bestilling og rask levering, god og rask hjelp og kundevennlig veiledning d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte opskrift og garn hos Salkavalka og modtog hurtigt min bestilling som var præcis så skøn som jeg havde håbet🌸 Jeg kan godt lide at opskriften, af hensyn til ophavsretten, kun kan købes som u... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en strikkeopskrift. Fint nok. Men i vores digitale tid burde det være unødvendigt at man skal betale 39 kr ekstra for at få den tilsendt med gammeldags post, som jeg tilmed skulle i postbutikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har flere gange handlet hos salkavalka. Har altid oplevet god service og hurtig levering. Rigtig god vejledning ved tvivl om størrelser. Har modtaget flere lækre uld sweatre derfra og anbefaler d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Islandske naturprodukter og lækkert håndværk Hos Salkavalka.dk finder du stort udvalg af ægte Islandske lammeskind, lækre uldtrøjer, historiske smykker & brugskunst, håndplukket fra det nordiske lande og øvrige samfunde over hele verden.
algade 35, 4500, nykøbing sj, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Venlig og hjælpsom medarbejder
modtog varen allerede dagen efter

Antwoord van Salkavalka
Jeg ledte efter en specifik vare og fandt den hos SV. Nemt at bestille og god opdatering på pakke og levering. Den var også pakket fint ind.

Antwoord van Salkavalka
Butik fuld af kvalitetsvarer, i strik, konfektion og gaver.
Indehaveren var nærværende og personlig i sin service, en meget positiv oplevelse som jeg gerne igen kører 70 km efter😊
Var på ferie og kom forbi, jeres utrolig lækre og inspirerende butik. Købte en vidunderlig sweater som gave, og en skjorte som jeg elsker at ha på. Nu har jeg fået sokker med posten, som jeg glæder mig til at gi i fødselsdagsgave. Så tak for jer🌹🥰❤️
Hurtig leverans og flot trøje som var pakket ind med smukt gavepapir da de var en gave til min mand! Tak!

Antwoord van Salkavalka
Hurtig og korrekt levering . Masser af kvalitet i deres produkter.

Antwoord van Salkavalka
Lækre specialiteter og super serviceminded. Det gjorde det til en god oplevelse, at handle hos Salkavalka - og så kom varerne hurtigt.

Antwoord van Salkavalka
God telefonisk rådgivning ved køb. Fine kvalitetsvarer, bredt sortiment. Vender bestemt tilbage.

Antwoord van Salkavalka
Jeg skal ikke selv handle hos jer, men har købt gavekortet som en fødselsdagsgave til en kollega som er vild med jeres shop.

Antwoord van Salkavalka
Ombytning af trøje i forkert størrelse uden problemer.
Hurtig ekspedition og gratis forsendelse at den nye trøje, selv om jeg var indstillet på at skulle betale for den nye forsendelse. Meget fin service og tak for det!

Antwoord van Salkavalka
Salkavalka giver fantastisk personlig betjening via telefon og varen kommer lynhurtigt.
Jeg kan kun anbefale Salkavalka og jeg er vild med min norske sweater.
Tak.

Antwoord van Salkavalka
Jeg meget tilfreds med mine 2trøjer og tak for jeres opringning ang størrelser håber at jeg får brug for jer en anden gang mvh lissen
Hurtig levering, fin varer og en lille sød overraskelse i pakken :-)
Jeg er meget tilfreds med mit køb
Heg glæder mig til at tage trøjen i brug
Hurtig levering
Super god service og hurtig levering
Jeg var på udkig efter en specifik varer og skrev via Messenger til Salka Valka, selvom det var udenfor butikkens lukketid fik jeg meget hurtigt personligt svar
Super lækker kvalitets sweater.
Hurtig ekspedition.

Antwoord van Salkavalka
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.