Ik heb een NFC-visitekaartje besteld en het werkt uitstekend. De klantenservice reageert snel en biedt zeer goede service. Zeker een aanrader!

Een standaard kaart besteld bij de webshop omdat mijn ontwerp niet af was, en wou die graag met spoed hebben. Contact opgenomen met Sammy om het met spoed te krijgen en werd zeer vriendelijk en goed g... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Met Sammy deel jij je gegevens waar en wanneer je maar wil. Sammy, the digital business card of tomorrow.

4,7

Uitstekend

4,7

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeker aan te raden! Duurzaam en kwaliteit

Erg tevreden met de Sammy cards welke wij vorige maand bestelden. Wij hebben ze eerst voor een afdeling van ons bedrijf besteld om uit te proberen en dit is erg goed bevallen waarna wij besloten hebben ze voor alle afdelingen te bestellen. Kaarten zijn van goede kwaliteit en zijn daarnaast ook een stuk duurzamer dan ´´normale´´ business kaartjes. Conclusie: zeker aan te raden! :)

5 oktober 2022

Kaart werkt prima

Kaart werkt prima, bespaart weer hoop geld voor nieuwe kartonnen die ik niet meer nodig heb. Ondanks dat ik een verkeerd adres had opgegeven kon ik dat alsnog aanpassen na bestelling door de snelle service die Sammy mij gaf

12 oktober 2022

Een aanrader

Door Sammy.nl kan ik eindelijk afscheid nemen van traditionele kartonnen visitekaarten. Sammy levert goede kwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Kwam alvast zeer professioneel over toen ik ze laatst gebruikte op enkele netwerkevenementen. Een aanrader!

12 oktober 2022

Top product!

Ik heb kaart gehaald bij sammy en ben super tevreden! Ik kon mijn eigen design kiezen en de kaart maakt netwerken makkelijker en sneller! Ik raad dit iedereen aan!

17 oktober 2022

Zeker de aankoop waard!

Heb de sammycard nu sinds een paar maanden. Ik vind het echt een vooruit gang op de ouderwetse bedrijfskaartjes. Makkelijk en snel je gegevens delen zonder dat je altijd een stapel bedrijfskaartjes op zak te moeten hebben.

5 oktober 2022

Top product

Goede ervaringen met dit bedrijf.
Duidelijke en snelle communicatie!
Het visitekaartje werkt eenvoudig en is makkelijk in gebruik.
Een echte aanrader!

9 oktober 2022
Reviews in alle talen tonen. (36 reviews)