Rigtig god service af leveringsmanden som kom med min mad trods jeg oplyste mangelfuld adresse. Manden ville ikke tage ekstra penge trods min fejl & har endvidere leveret maden til tiden (5min. Før... Toon meer

Vi fik en utrolig lækker bruger med masser af smag. Kan helt sikkert anbefales. Pomfritterne må dog godt være mere crispy og tyndere efter min smag. Ellers er der intet at sætte en finger på... Toon meer

Mega god oplevelse søde medarbejdere og ekstremt god mad kæmpe anbefaling her fra!

3,3

Gemiddeld

Kebab-pita uden smag

Kebabpita uden smag. Havde bestilt lam , som endnu engang var slut, fik derfor kebab. Kød uden smag, masser kedelig dressing.
Engang lavede de lækre pita og burgere hos Sam's, men det er vist længe siden.
Ærgerligt.

26 september 2025

Dårlig oplevelse..

Vi har nu altid været tilfredse med maden og servicen, men det var vi bestemt ikke i dag.
Meget små pitaer og en madpandekage som rulle. Jeg bestiller hvidløg i min rulle, men tilmed er der så også kommet chili i - så meget at det rendte ud over det hele. Dertil enormt sur personale, som bare stod med mugfjæs.

10 juli 2025

Virkelig god mad

Virkelig god mad, havde bestilt til et arrangement på 12 mennesker og vi var alle glade og mætte! Det var en god blanding med lidt af det hele.
Sams pita skuffer aldrig og det er klart ikke første eller sidste gang jeg har bestilt hos dem!
Altid glade og smilende medarbejdere og ikke mindst plads til humor👍😍

4 april 2025

De sparer op på kvaliteten

Jeg spiste kylling kebab, men den halvedelen af fyldning var kun salat med meget lidt kød som smagte også anderledes end det var før. Det havde ikke den dejlige grill smag mere desværre. Mandes bøf var meget tynd og ikke 200 gramm som står på menukortet. Samt pomme friter var ikke friske, derfor smidte vi det hele ud.
Samt i sidste måned da vi bestilte før var datters bøf fuldstændig rå.
Vi vil ikke bestille mere derfra i nærmeste fremtid.

4 april 2025

Fik en Rullekebab

Fik en Rullekebab, hvor kødet smagte underligt og var sejt. Jeg er efterfølgende blevet meget syg med en slem maveinfektion. Jeg kommer aldrig forbi jer igen.

25 januari 2025

Godt sted

Et lille sted med stor service.
Perfekt mad hver gang.
Her går jeg aldrig forkert. Anbefales.
Mvh Kim

26 oktober 2024

Der var engang..

Der var engang... Som var i mandags, 11.marts 2024 - der var deres rullekebab fantastisk; stor, god og med rigtigt kød.
I dag, to dage senere, er den, på 'magisk' vis pludselig med standard 'fars-kebab'.
De to stjerner gives for den gode, venlige betjening.

13 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?