Na verschillende keren naast de prijs te hebben gezeten, eindelijk mijn eerste prijs gewonnen. Heb de cadeaubon snel ontvangen. Alleen jammer dat men nog steeds meer dan twee prijzen per week kan... Toon meer

Vorige week maandag veiling gewonnen "Apple Macbook Air" op bidson.com. Nu 9e werkdag nog steeds niks in huis, geen reactie op mail over track en trace nummer over het product. Gebeld, maar wordt... Toon meer

Je ziet het vooral na een of enkele veilingen die kort liepen. De kort lopende veilingen zijn de lokkertjes om je te stimuleren door te gaan. Uiteindelijk betalen mensen megagrote bedragen voor iets d... Toon meer

Afgelopen zaterdag een cannon ixus 105 gewonnen (digitale camera). Vandaag (dinsdag) kwam hij aan, bon zit er bij voor garantie, nieuw in de verpakking. Slechts 2 credits opgebruikt!! (dat waren grati... Toon meer

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

De beste site Tot nu Toe!!

Ik deed voor het eerst mee en won een Printer met een rookie artikel..
ik had andere wensen,, gelukkig kon ik deze in ruilen en kreeg ik een coolblue cadeaubon van €80,- daarvan heb ik voor de Xbox call of duty black ops gehaald en de nieuwe Senseo Viva Cafe.. ik ik vind het een geweldig systeem samen met fashionbid.nl
mijn Complimenten!

Veel Succes nog iedereen!

Liefs Toppertje

Sarbid

Ik heb recent een samsung corby gewonnen bij sarbid. Dit product was op korte termijn niet leverbaar, dus kreeg ik een cadeaubon van 100 euro. Heel erg tevreden mee! Hiernaast kreeg ik nog eens een cadeabon van 25 euro erbij, omdat de 100 euro niet helemaal klopte! Meer dan redelijk. Bedankt Sarbid.
Groet,
Frank

Gewonnen producten

Ik wil ook nog een opmerking achterlaten over gewonnen veilingen, ze waren niet defect. Hierover heb ik beoordelingen gelezen, dat de geleverde producten ook defect voorkomen, maar bij mij was dat het niet het geval.

Groetjes,
Emine

10 december 2010

gewoon top bedacht niet veel worden nodig

mijn product was netjes binnen een week binnen zat keurig verpackt . vind het aleen jammer dat je niet gelijk een mail krijgt dat je gewonnen hebt . waar door je denkt ik ben toch gefopt maar dat is niet zo .mischien een idee voor in de toekomst ? om de winnars van de veiling gelijk een mail te sturen dat ze het hebben .is denk ik voor de mensen rust gevender . o ja en ook ik heb geen smsje gehad . maar als jullie een programa schrijven . om de veiling winnars gelijk te mailen hoeft dat ook niet meer . maar verder echt top bedacht ga zo door .
MVG DeGaai

9 december 2010

sarbid: wat een lekker tijdverdrijf

ik heb op een rookie veiling een tas gewonnen. snelle levering en geen problemen. alleen dat smsje heb ik nooit gekregen niet dat ik hier nou wakker van lig.

groetjes ivo147

sarbid helemaal top!!

9 december 2010

De beste veilingsite die men zich kan wensen

Hallo beste Sarbidveilingvrienden,

wat een geweldige uitvinding is dit. Ik ben nog niet zo heel lang hier en heb nog niet zo heel veel grote prijzen gewonnen, maar ondanks dat gegeven ben ik een trouwe bezoeker. Het spelelement vind ik geweldig en dat je daarmee ook nog eens de meest fantastische prijzen kan winden, in éé'n woord GEWELDIG!!!!

prima

als beginneling een prijs gewonnen, deze omgeruild voor bonnen.
ben tot nu toe heel blij maar ik weet nog niet of ik er mee doorgaat
want ik moet aardig krap rondkomen. maar miss als ik nog eens een
financiele meevaller heb dat ik weer eens terugkom.

reginav

sarbid

mijn ervaring met sarbid.com zijn over het algemeen positief te noemen
niet verloopt altijd alles goed, en de beantwoording van de mailtjes laat mijn inzien nog steeds te wensen over
en ik vind dat de checking bids wel erg lang blijven hangen nog steeds.
ik heb al redelijk wat prijzen gewonnen
en als sander die op iedereen commentaar heeft ook al een bieder is die al geruime tijd mee doet dan zal hij ook genoeg gewonnen hebben
dus wees een vent en pak je verlies en stop met klagen
want soms zit het mee en soms zit het tegen
thats all in the game en als je klaagt gebruik dan je gebruikersnaam want zo weet niemand wie je bent net als die 1234567890 ik zie weleens iemand met de naam 123456789 maar dat zal wel een andere zijn denk ik dan want die bied nog steeds leuk mee net als de meesten
het enige wat ik vreemd vind is dat er nu weer veilingen per half uur zijn
en die andere site met al die mode en sieraden en parfums is misschien wat voor de toekomst het jammere vind ik dat mijn credits van sarbid.com daar niet geldig zijn want ik heb er nogal wat te besteden daar :xd
maar al met al vind ik sarbid.com een leuke site met leuke prijzen al snap ik al die positieve revieuws niet helemaal van rookies die 1 ding gewonnen hebben en meteen denken dat ze alles onder de knie hebben
nou dit is wel weer genoeg vind ik
ik wacht het commentaar wel af van sander kim en 123456789 lol
owja ik reageer er niet op dus het is vergeefse moeite :P

9 december 2010

Weer een veiling gewonnen!

Ik ben al een tijdje actief op sarbid en heb al een aantal veilingen gewonnen. Onlangs weer een printer gewonnen en deze ingeruild voor CoolBlue bonnen.

Het is erg leuk om mee te doen. En het is altijd spannend want je weet natuurlijk nooit of je gaat winnen. Pas wel op dat je er niet te veel geld in stopt want het moet natuurlijk wel leuk blijven. Maar winnen is zeer zeker mogelijk als je het een beetje slim speelt!

Sarbid, bedankt maar weer!

Arkhan_Soul

netjes afgehandeld

Goed afgehandeld.
Voor de kerstdagen leek het me fijn om een nieuw geurtje te winnen en na een aantal biedingen was het zover. Het geurtje was in the pocket. Het moest alleen nog geleverd worden.
Na een weekje wachten, liet Sarbid weten dat het niet meer geleverd kan worden, wegens omstandigheden met de leverancier.
Mijn teleurstelling was aardig, maar ik heb dan wel waardebonnen voor Coolblue toegestuurd gekregen, zodat ik een ander ding kan uit gaan kiezen. Toch nog geregeld.
Groetjes, Goudsmid

prima afhandeling via helpdesk

een veiling gewonnen op sarbid.com, snelle levering. in vergelijking met andere veilingsite zijn mijn ervaringen met sarbid het beste. men heeft een helpdesk die snel en adequaat reageert op mailtjes, erg prettig als je ervaring hebt met andere sites waar dit niet het geval is. zeker een aanrader, zee divers aanbod van producten. een absolute aanrader!

support

ben ik de enige of hebben meer mensen dit.
Als je een mail stuurt met vragen dan krijg je geen antwoord, maar als je een mail stuurd met de vraag voor een tweede account op het zelfde adres dan krijg je gelijk antwoord met even naam doorgeven en niet op het zelfde item bieden.
Aan de rechtse kant staat het support telefoonnummer dus ik dacht ik bel wel voor mijn vragen, blijkt het nummer niet te bestaan.
Beetje vreemd dit, waar is de support dan gebleven?

Prima service

Een artikel gewonnen. Helaas ging het mis met levering ivm een verkeerde postcode. Vervolgens heeft Sarbid dit keurig opgelost en ik heb een vervangend artikel ontvangen. Zeer tevreden over de correspondentie en de service.

3 december 2010

Fantastie's

Het verzenden van mijn gewonnen artikel ging wat traag maar ik geef de schuld aan de stakende postbodes verleden week .
Voor de rest vond ik het toppie en ben zeer tevreden over alles.
DUS TOPPIE

1 december 2010

Helemaal top!

Sarbid is helemaal top wat mij betreft! De leveringen vinden snel plaats en je krijgt ook netjes de originele factuur van het product. Zodoende kun je dus gewoon gebruik maken van de garantie. Het enige nadeel: Het is zooo verslavend om eventjes te kijken of er nog leuke veilingen lopen, want er zit altijd wel iets bij dat ik graag zou willen winnen! Ik vind het zelf ook prettig dat er ook steeds meer kleinere veilingen bij komen, zo zit er altijd wel iets van mijn gading bij. TOP!

1 december 2010

Niet geheel eerlijk

Het is niet echt de site dat het probleem is.
Hij ziet er netjes uit, zend uw gewonne item binnen 48 uur op, en bieden gaat reuze simpel.

Het probleem ligt een beetje aan het systeem, het is een vorm van gokken. En ik vind ook dat je alleen een acount mag aanmaken als je boven de 18 ben. De rede dat je aan het gokken bent is hierom:
- Je weet nooit hoever je tegenstander(s) gaan.
- Hierbij is dus altijd 1 of meerdere personen de klos

Dit gaat vaak om grote bedragen zoals computers en laptops. Ik heb hier vaak genoeg gezien dat computers pas weg gaan voor 2 a 3 keer de echte waarde. Dus 50-67% van het ingezette geld van de tegenstander(s) is inprinciepe verloren.
Dit vind ik het grote nadeel, het is meer een mentaal spelletje.

Verder had ik zelf wat probleempjes met de autobieder, maar hier heb ik netjes mijn credits van terug gekregen, plus puntje dus voor Sarbid.

29 november 2010

keurig

ik had een veilig gewonnen maar na 2 weken nog niets ontvangen.
Na een mailtje naar sarbid keurig een mailtje retour er was iets mis gegaan, kreeg een vervanging, heel netjes

28 november 2010

Is dit jouw bedrijf?