Gisteren gedownload en direct mijn schema gemaakt. Vandaag gelijk toegepast. Revaliderend van een heup operatie en de 16 jaar dat ik mijn spieren rond de heup, het bekken en daarmee de rest van mijn b... Toon meer
Schemaatje.nl is een top site voor beginnende en gevorderde fitnessers. Schema's helemaal afgestemd naar jou behoefte en gratis te downloaden. Het voedingsadvies is perfect. Passend te zoeken w... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op Schemaatje.nl willen we jou motiveren om te gaan fitnessen en gezonder leven te gaan leven. De basis van een gezonde levensstijl is gezonde en gevarieerde voeding. Dit gecombineerd met fitness kan al snel geweldige resultaten opleveren. Doorgaans is de beste manier om te beginnen met sporten of gezond eten om een schema te volgen. Op Schemaatje.nl vind je een hoop gratis schema's die jou op weg kunnen helpen je doelen te bereiken!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Hele fijne schema!!
Nu de sportscholen gedeeltelijk open…
Nu de sportscholen gedeeltelijk open zijn (buiten) waag ik mij aan het twee daagse full body schema.Ik heb het schema gedownload van Schemaatje.nl en binnen een minuut uitgeprint.Heel fijn schema wat je zelf kunt uit breiden , helemaal top.
Fijne schema's
Fijne schema's, werkt doeltreffend en behaal mijn doelen.
Schema's zijn duidelijk en goed toe te…
Schema's zijn duidelijk en goed toe te passen en genoeg variatie in je wensen.
Laagdrempelig
Laagdrempelig, goed in te passen in het 'normale' leven. Veel bruikbare tips!
Heb op jullie site regelmatig schema,s…
Heb op jullie site regelmatig schema,s weg gehaald waar ik veel aan heb gehad.
Ga zo door :D
Tot nu toe erg tevreden
Tot nu toe erg tevreden. Heb er ak heel wat schema's vandaag. Misschien ook nog eens een voedingsschema.
Ik heb het voedingsschema afvallen…
Ik heb het voedingsschema afvallen besteld via de site. De E-book versie. Dat ging super makkelijk. Betalen ging snel en na ongeveer 5 minuten was het boek binnen. Ik ben er pas 2 dagen mee bezig maar het gaat heel makkelijk dus het gaat me zeker bevallen voor langere tijd.
Wellicht binnenkort eens informeren voor een fitness-schema. Komt zeker in orde.
Zeer goede en duidelijke site
Zeer goede en duidelijke site.
Bij de oefeningen ook meteen een link naar een duidelijke video+uitleg.
Wat eet ik veeeeel!!
Ik ben blij met het schema, maar ik vind het jammer dat het avondeten geen Recept is maar losse ingrediënten. Dus bv 150 gr rundergehakt, zoveel gram hak's worteltjes en erwtjes en dan iets erbij. Ook heb ik gemaild met een aantal vragen maar ik wacht nog steeds op antwoord..
Ook heb ik het idee dat ik vreselijk veel eet. S avonds nog 500gr kwark met fruit bijvoorbeeld. Ik krijg het amper weg!
sterker en meer massa
Goed schema om meer spiermassa te ontwikkelen en sterker te worden.
Verplichte aankoop supplementen
Het schema op zich zal niet slecht zijn, maar ik wist vantevoren niet dat ik er verplicht allerlei supplementen etc voor moest aanschaffen. Ik heb hen gelijk gemaild dat ik daar niet blij mee was, maar heb hier geen enkele reactie op gehad.
Perfect als je afwisseling wilt.
Ontzettend veel goede schema's en voor ieder wat wils. Perfect als je afwisseling wil tijdens het trainen. Ook heel handig dat er adviezen bij staan voor voeding. Al met al een perfecte site voor de sporter die voor dat beetje extra wilt gaan.
Top schema's voor iedere wens
Ik heb al meerdere malen een schema geprobeerd van Schemaatje.nl. Het zijn uiterst zorgvuldig samengestelde schema's die makkelijk te volgen zijn en voor meerdere doeleinden. Wanneer je een vraag hebt én die ook daadwerkelijk stelt, komt er altijd al snel een helder en oplossend antwoord. Ik zal zeker vaker gebruik blijven maken van de verschillende schema's!
Bodybuilding
Hallo,ik ben Lorenzo ,heb juist jullie site ontdekt ,zeer interessant voor alles wat je moet weten van bodybuilding.van voeding tot kracht en ook zeer interessante schema’s ,gewoon top,grts
Terug trainen na lange tijd
Het is meer dan een jaar geleden dat ik nog een gewicht heb getild (dumbbell dan toch). Het voorgestelde schema leek me interessant en dat is het ook effectief. Tijdens de uitvoering van de eerste workout voelde ik al dat dit een leuk en motiverend schema is.
Een dag na de workout heb ik spierpijn net op de juiste plaatsen. Ik ben in ieder geval van plan om verder te trainen met dit schema en kan het iedereen met veel enthousiasme aanraden.
Bedankt
Fantastische website
Fantastische website, makkelijk alle informatie te vinden en zeer goede aanvullende informatie. Ik ben een vrouw van 48 jaar en ik zocht een site die mij kon helpen om weer te beginnen met krachttraining. Schemaatje heeft mij weer op de rails geholpen, door de zeer uitgebreide informatie en specifieke informatie. Ook door het voedingsboekje. Fantastisch!!!!! Ga zo door....
slimme strategie
Traininschema uitdagend en slimme strategie. Ik ga het zeker proberen.
Eet schema karig en eenzijdig. Kan er zelf wel wat smakelijkers van maken.
Ik ben zeer te spreken over de variatie …
Ik ben zeer te spreken over de variatie in de oefeningen. Ook zijn de reacties op andere sporters leerzaam. Top!
Mijn gezondheid terug
Eindelijk na jaren zoeken de trainingscen voedingsschema's gevonden die ontzettend duidelijk waren uitgewerkt maar bovenal een geweldig effect hebben op mijn lichaam. Ik moet nog de nodige kilo's kwijt, maar heb nu al een geweldige start gemaakt. Dank je wel dat jullie mij op een geweldige manier mijn gezondheid weer teruggeven, als het zo doorgaat komtvde vraag voor een schema droogtrainen vanzelf.
Hartelijke groeten
Paul Scholten