Gisteren gedownload en direct mijn schema gemaakt. Vandaag gelijk toegepast. Revaliderend van een heup operatie en de 16 jaar dat ik mijn spieren rond de heup, het bekken en daarmee de rest van mijn b... Toon meer
Ik heb al meerdere malen een schema geprobeerd van Schemaatje.nl. Het zijn uiterst zorgvuldig samengestelde schema's die makkelijk te volgen zijn en voor meerdere doeleinden. Wanneer je een vraag hebt... Toon meer
Schemaatje.nl is een top site voor beginnende en gevorderde fitnessers. Schema's helemaal afgestemd naar jou behoefte en gratis te downloaden. Het voedingsadvies is perfect. Passend te zoeken w... Toon meer
Eindelijk na jaren zoeken de trainingscen voedingsschema's gevonden die ontzettend duidelijk waren uitgewerkt maar bovenal een geweldig effect hebben op mijn lichaam. Ik moet nog de nodige kilo's kw... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op Schemaatje.nl willen we jou motiveren om te gaan fitnessen en gezonder leven te gaan leven. De basis van een gezonde levensstijl is gezonde en gevarieerde voeding. Dit gecombineerd met fitness kan al snel geweldige resultaten opleveren. Doorgaans is de beste manier om te beginnen met sporten of gezond eten om een schema te volgen. Op Schemaatje.nl vind je een hoop gratis schema's die jou op weg kunnen helpen je doelen te bereiken!
Topsite
Ik heb al een aantal schema's gevolgd en ben heel tevreden. Vragen worden supersnel beantwoord! Echt een aanrader
Top site met persoonlijke aandacht
Ik train al jaren, en liep wat vast. Na het bezoeken vande site en het raadplegen vande de gratis schema's daar heb ik de stoute schoenen aangetrokken, en een vraag gesteld. Want er zijn veel schema's en welke is voor mij het beste. Ik heb mijn situatie voorgelegd en binnen een paar uur een goed gefundeerd en persoonlijk antwoord. Blij dat ik de site heb gevonden
Top service
Voedingsschema afvallen voor vrouwen was erg duidelijk en wat ik verwachtte. Er werd altijd snel gereageerd op mijn vragen. Ik beveel het iedereen aan die meer wil weren over hoe je een voedingsschema opstelt.
Duidelijk en helder schema waarmee ik geweldige resultaten heb behaald
Het schema heeft mij enorm geholpen om vet te verliezen. De combinatie van het lower upper body schema met een juist voedigsschema hebben er voor gezorgd dat ik in 10 weken 4 kg ben afgevallen en mijn kracht vooral bij de compound oefeningen is toegenomen! Na wat vragen via de e-mail heb ik wat aanpassingen kunnen doorvoeren in mijn voedingsschema. Justin van Schemaatje reageerde erg snel en kwam met een passende oplossing. Ik ben erg tevreden over het schema en ben nu opnieuw met de cyclus bezig!
Uitstekende site
Ik vind het een geweldige site. Het is erg duidelijk en je vind alles wat je wil dus heel makkelijk. Ook is de service heel goed, ik had een vraag en die vrijwel direct beantwoordt door één van de bezitters van de site. Ik raad u aan om deze site te gebruiken.
Vriendelijke, behulpzame onderneming!
Na emailcontact te hebben opgenomen kreeg ik vrijwel direct antwoord. Niet standaard zinnen, maar echt mijn vragen concreet uitgelegd. Dit komt niet vaak voor en vind dit toch wel bijzonder. Heel klantvriendelijk en Justin denkt echt met je mee. Ik ben positief gesteld over schemaatje.nl
Ik raad het iedereen aan
Goed, duidelijk schema. Bij vragen of hulp word ik op een aardige manier uitgebreid geholpen. Een aanrader!
Direct doen!
Heb dit schema nu een week in gebruik en de voedingschema en training schema zijn duidelijk. Er word altijd goed gereageerd op vragen en er word zelfs mee gedacht.
Ik heb hier voor schema gehad bij andere maar ik merkte niks dankzij dit schema weet ik nu hoeveel tijd en energie ik erin moet steken om mijn doel te halen.
Helemaal top!
Super handige schema's en overzichtelijke site.
De gratis fitness schema's op deze website gebruik ik nu al een tijdje. Alles staat goed en helder uitgelegd en als je een vraag hebt over de schema's kan je die altijd stellen. Top website.
Toffe site voor sportfanaten
Leuke website met goeie informatie. Ik gebruik standaard het gevorderde schema. Productreviews zijn ook relaxed.