1. Taxibedrijf
  2. Minibus taxiservice
  3. Vervoer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Van en naar Schiphol met onze door-to-door Schipholtaxi service

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Zouden verboden moeten worden

Taxi besteld voor mijn schoonouders. Ophalen op 30 januari, om 04:00, brengen naar Schiphol. Om kwart over vier hebben ze mijn zwager maar gebeld. Probeer ze al de hele dag te bellen. Kansloze missie. Dit soort bedrijven moeten echt aangepakt gaan worden. Mensen komen in de problemen door dit soort praktijken.

30 januari 2026

Slechte dienstverlening

Vanochtend zouden wij worden opgehaald door een van taxichauffeurs van Schiphol Taxi. Helaas is er niemand komen op dagen. Meerdere malen hebben wij gebeld en geappt zonder dat wij een reactie kregen. In verband met onze vlucht hebben wij na 10 minuten een een andere taxi moeten regelen. Kortom de service is erg teleurstellend.

19 december 2025

Niet doen en hier een taxi bestellen.

Niet doen en hier een taxi bestellen.
2 taxi busjes besteld en er kwam er maar 1 aangezien nummer 2 over zijn tijd heen was. De 1e taxi ging maar heen en weer rijden en kwam dan terug om als 2e taxi te fungeren. Niet geaccepteerd en zelf een andere taxi geregeld. Nog steeds geen antwoord op de klacht die bij hun is ingediend.

2 januari 2025

Taxi besteld bij schiphol-taxi.nl voor…

Taxi besteld bij schiphol-taxi.nl voor 04.30, om 04.37 nog niks dus bellen met het 06-nummer, wordt niet opgenomen. Dus bellen met centrale, blijkt dat de chauffeur pech heeft met de auto en dit niet heeft gemeld bij de centrale. Ze sturen een andere taxi, die er natuurlijk even over doet, dus wij zitten ons nu op te vreten en te wachten. Zucht.

10 februari 2025

Taxi niet op komen dagen / chauffeur niet bereikbaar

Taxi geregeld om ons op maandagmorgen 16 september op te komen halen rond 04:00 uur. Helaas op het afgesproken tijdstip geen taxi. Na 15 minuten wachten het 06 nummer gebeld van de betreffende taxichauffeur. Er wordt niet opgenomen. Dan maar contact opnemen met de centrale. De centrale heeft naar de chauffeur gebeld en belde mij terug met de mededeling dat de chauffeur pech had. Vreemd dat de chauffeur dit niet meldt aan de centrale zodat zij snel vervangend vervoer kunnen regelen en ons hiervan op de hoogte kunnen stellen.
Alternatief was: andere taxi, echter dit kon wel een uur duren. Dit aanbod heb ik afgewezen, stel dat er weer geen taxi op komt dagen. Totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf.
Geluk dat ik een auto voor de deur heb staan. Dan maar met de auto en duur parkeren op Lang Parkeren bij Schiphol. Bedrijf is ook niet bereid om een tegemoetkoming aan te bieden in de kosten die ik gemaakt heb voor het Lang Parkeren, benzine etc.
Mijn advies: Ga niet in zee met dit onbetrouwbare bedrijf! Zoek een betrouwbaar taxibedrijf die wel zijn/haar afspraken nakomt.

16 september 2024

Taxi centrale schiphol

Wij hadden een taxi geboekt voor 8 personen dus ook een makkelijk aantal.
Om 0800 uur zou de taxi er zijn om ons weg te brengen voor onze vakantie. Helaas was er om 10 over 8 geen taxichauffeur te bekennen, ook nam hij zijn telefoon niet op. Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice maar zij konden ons helaas niet verder helpen omdat zij de chauffeur ook niet konden bereiken.

Uiteindelijk hebben we gewacht tot kwart voor 9 in de hoop dat de chauffeur zou komen opdagen, maar helaas niemand te bekennen. We hebben toen maar besloten om zelf de auto in de stappen en gelukkig met behulp van buren zijn we op Schiphol aangekomen. Wel veels te laat op Schiphol,
Na veel rennen en vliegen toch de vlucht nog gehaald.

Vanuit de klantenservice kregen we te horen dat zij er ook niks aan konden doen en dat we beter een lokale taxi konden regelen. We hebben daarna ook niks meer gehoord van de klantenservice of chauffeur zelf, waarom er niemand aanwezig was.
Nu de rechtsbijstand ingeschakeld om toch een slordige 400 euro schade vergoed te kunnen krijgen parkeer kosten voor 3 weken en een brandstof vergoeding.
WEES WIJS GA NIET MET TAXI CENTRALE SCHIPHOL OP REIS.

7 juni 2024

Lang moeten wachten in de nacht

De chauffeur zei dat hij het verkeerde vluchtnummer had doorgekregen, de centrale zei dat schiphol de verkeerde aankomsttijd had gemeld (en was totaal niet klantvriendelijk, alsof hij er niets aan kon doen). Ik heb beide gecheckt - en het is niet waar (ik heb er screenshots van). Maar uiteindelijk hebben we wel een uur midden in de nacht met een kind op schiphol op een taxi moeten wachten. Nooit meer schiphol taxi voor ons..

10 mei 2024

Belachelijk hoge prijs

Belachelijk hoge prijs (€2,96/km + 0,49/min + €4 start).
Auto was prima, chauffeur aardig, maar kennelijk al 10 jaar niet buiten regio Amsterdam geweest.
Zo geen lekkere thuiskomst van vakantie

26 april 2024

ONBETROUWBAAR

Geboekte taxirit wordt kort tevoren zonder uitleg geannuleerd. hoop dat ik mijn geld terugkrijg....

7 maart 2024

NIET boeken wat een oplichters

Een uur voor vertrek (dus snachts) ontving ik een mail dat de rit was geannuleerd. Omdat ik niet naar waarheid de informatie had ingevuld, want de rit was geen 96 maar 167€…. Maar dat bedrag kwam natuurlijk uit hun eigen systeem. Wat een klucht. En wat een gedoe heeft het opgeleverd. Nooit meer.

30 juli 2022

Zeer onbetrouwbaar

Zeer onbetrouwbaar. Twee ritten geboekt via de website van Schipholtaxi.nl (naam via mail is anders, namelijk TCS = Taxi Centrale Schiphol). Bevestiging van de prijs per mail was al paar Euro meer, maar okay. De avond voor vertrek werden wij opeens gebeld met de mededeling dat wij nog een paar tientjes extra bovenop de afgesproken ritprijs moesten betalen. De medewerker van de boekingscentrale van Schipholtaxi gooit het erop dat het boekingssysteem niet goed functioneert. Als je het mij vraagt, is het anders, en maakt Schipholtaxi gebruik van Dynamic Pricing. Hierbij wordt op basis van je woongegevens gekeken of er nog wat meer aan je te verdienen valt ( :woon je dus vlakbij een dure buurt, dan heb je pech en mag je meer betalen). Geen leuk begin van de vakantie en onbetrouwbaar om zo met je klanten om te gaan. Grenst aan oplichting.

4 augustus 2019
Toon reviews in alle talen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken