Dit is echt een fijne tool van Scribbr. Je hoeft zelf niet meer manueel alles in te voeren voor je literatuurlijst. Het kan ook omgezet worden naar een Bib extensie die je weer kan uploaden naar een p... Toon meer
Scribbr werkt voor mij goed, omdat het de APA-richtlijnen goed hanteert. Hierbij is gemakkelijk, indien je weet wat je doet, om verschillende soorten bronnen aan te maken. Wanneer je ingelogd bent, cr... Toon meer
Scribbr is een handige website voor hulp bij de studeren. Veel paginas met informatie over onderwerpen die in mijn studie terugkomen zoals hoe je een scriptie of onderzoek schrijft. De bronnen gener... Toon meer
Ik wil graag editor Raymond in de bloemetjes zetten. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dankzij zijn grondige feedback, oog voor detail en suggesties is mijn masterproef op alle... Toon meer
Over Scribbr
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hi we’re Scribbr!
A team of 60 people in Amsterdam and 500+ editors all over the world who are there to help you achieve your academic goals.
We proofread academic documents, detect plagiarism, automatically generate citations and share helpful articles and videos in our Knowledge Base.
Your path to academic success
- 100% Happiness Guarantee
- We’re committed to making all our customers 100% happy! Our philosophy: Your complaint is always justified – no denial, no doubts. We will contact you to find the solution that helps you the most, whether that’s a free new edit or a refund on the service.
- Questions?
- Our support team is always there for you! You can reach us via email, over the phone or simply start a chat on our website.
Singel 542, 1017AZ, Amsterdam, Nederland
- +1 (510) 822-8066
- info@scribbr.com
- www.scribbr.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super blij met de aanpassingen en…
Super blij met de aanpassingen en feedback.
Dit is mijn eerste verslag op het HBO
Heel fijn voor mijn verdere studie 📖 m inzicht te krijg in studeren in het HBO.
Geeft enorm veel stress vermindering.

Antwoord van Scribbr
Het bespaar me veel tijd
Het bespaar me veel tijd voor mijn Master scripties. Ik hoef niet te denken over de juiste vorm van de APA literatuurlijst. Het is voor mij gemaakt

Antwoord van Scribbr
Scribbr is erg handig voor heel veel…
Scribbr is erg handig voor heel veel dingen die te maken hebben met onderzoeken en scripties. Scribbr site niet gebruiken zou niet slim zijn. De scribbr site was erg handig voor mijn bachelor studie.

Misleidend
Ik wilde mijn verslag waar ik veel tijd aan heb besteed doorplagiaat controle halen, hij gaf hier aan dat er groot risico is op plagiaat. Ik was erg geschrokken want wist eigelijk wel dat ik alles zelf had verzonnen. Ik heb laat in de avond dus een de premium versie gekocht ; blijkt er maar 6% plagiaat te zijn. Dit was zeer misleidend en heeft me geld gekost terwijl het niet nodig was. Nu wil ik mijn document controleren op spelling fouten dat ga ik hier ook niet op dan. Dat gaat je gewoon 29,95 euro kosten

Scribbr is life
Vooral de APA generator is echt een life saver. Fantastische site met geweldige tools voor elke student die tijd wilt besparen.

Misleidende plagiaat controle
Hallo,
Ik heb mijn verslag waar ik hard aan gewerkt heb door de plagiaat controle gedaan, hij gaf hier aan dat er groot risico is op plagiaat. Ik begon te stressen want de deadline was er bijna. Dus ik heb de premium versie gekocht ; blijkt er maar 6% plagiaat te zijn. Dit was zeer misleidend en heeft me geld gekost terwijl het niet nodig was. Als jullie zien dat er een groot risico is op plagiaat. Probeer dan andere sites op te zoeken die gratis het percentage aantal geven van plagiaat met samenwerking van turnitin. Groet aaryen

verkeerde verwachting gewekt die verleid tot aankoop, uiteindelijk 0% plagiaat
IN het afgeschermde beeld stonden ontzettend veel overeenkomsten met bestaande bronnen die verleiden tot aankoop. Vervolgens blijkt er 2 % kans op plagiaat en wel in de bronvermelding te zitten niet in de geschreven tekst. Spijt van deze aankoop en voel me echt een beetje dom.

Antwoord van Scribbr
Heel erg handig alles bij de hand
Heel erg handig alles bij de hand.
Helpt mij op weg met mijn studie.

Perfect voor school!
Fijne site! Plagiaat check, APA, AI detector, Nakijken. Jij noemt het maar! Gebruik het oprecht voor elke schoolopdracht.

Antwoord van Scribbr
Een gemakkelijk hulpmiddel om je…
Een gemakkelijk hulpmiddel om je bronnen te ordenen bij meerdere werkstukken/documenten.

diploma door Scribbr
Scribbr is een fijne APA-bronnengenerator. Je kan je bronnen ook gemakkelijk aanpassen en veel bronnen staan er al automatisch in. Een fijne website om te gebruiken want zonde als je wat punten misloopt in je verslagen doordat je geen goede APA-bronvermelding hebt gebruikt!

Antwoord van Scribbr
Misleidende plagiaatcheck en onnodige…
Misleidende plagiaatcheck en onnodige kosten voor studenten
Ik ben teleurgesteld in mijn ervaring met Scribbr's plagiaatcheck. Toen ik mijn document via de gratis versie controleerde, kreeg ik de melding dat er een groot risico op plagiaat was. Dit baarde me zorgen, en ik besloot daarom de premium versie aan te schaffen voor €25, in de hoop een nauwkeurigere analyse te krijgen.
Tot mijn verrassing gaf de premium check aan dat er slechts 7% plagiaat was, en dit percentage kwam uitsluitend uit mijn bronvermeldingen. Bovendien bevatte elke bron minder dan 1% overeenkomsten. De waarschuwing van de gratis versie bleek achteraf dus onnodig en veel te overdreven, wat het gevoel geeft dat je wordt aangemoedigd om de betaalde versie te kopen.
Daarnaast wil ik benadrukken dat €25 voor een student een behoorlijk bedrag is. Ik had verwacht dat de premium check, gezien de kosten, veel meer waarde zou bieden, maar dat bleek helaas niet het geval. Voor studenten die zorgvuldig met hun budget om moeten gaan, voelt dit extra teleurstellend.
Al met al zou ik Scribbr niet aanraden als je op zoek bent naar een betrouwbare en transparante plagiaatcontrole. Het voelt misleidend en ik zou andere diensten overwegen.
Groeten,
Bram Stelling

Antwoord van Scribbr
'gratis' plagiaat scanner laat weten…
'gratis' plagiaat scanner laat weten dat er hoog risico is op plagiaat met rode uitroeptekens, maar niet hoeveel procent laten weten vervolgens 25 euro betaald is plagiaat 5% en zijn het vooral losse worden zoals "inleiding"en'het doel van dit onderzoek is'. dus ze proberen je zonder goederreden te laten betalen, verspiling van mijn geld geweest.

Antwoord van Scribbr
Zeer makkelijk om bronnen te citeren
Zeer makkelijk om bronnen te citeren, echter staan er soms nog wel bronnen al in het systeem (bekende literatuur) die foutief worden geciteerd of weergeven. Dus bijvoorbeeld zonder auteur waar deze wel echt bekend van is.

ai scanner is onzin
betaald voor plagiaat scanner en 5% is je bronnen lijst en ai detector is onzin. bij alles komt te staan dat er kans is dat het door ai is geschreven. en je kan maximaal 5000 tekens per keer
Aangepast:
Ze hebben me snel geholpen en terug betaald!

Antwoord van Scribbr
Waarom zou je geld vragen voor een…
Waarom zou je geld vragen voor een spellchecker, terwijl er LETTERLIJK gratis spellcheckers zijn. De prijs is te hoog.

positieve feedback over scribbr
Toen ik mijn afstudeerverslag in Scribbr zette kreeg ik duidelijk te weten welke stappen zijn ondernomen en op welke manier ik het beste geholpen kan worden.
Toen ik eenmaal het verslag terugkreeg, werd het duidelijk gemaakt op welke manier ik hulp kreeg. De feedback in het verslag was helder en duidelijk. Duidelijk wat ik zelf moest verbeteren. Tussendoor had Annemarie ook postieve punten benoemd. Dat is ook prettig om te zien.
Achteraf ben ik zeker blij geweest om Scribbr in te schakelen in mijn verslag. Zeker een aanrader voor studenten!

Snel, goed en betrouwbaar
Dankzij Scribbr heb ik altijd snel een correcte bronvermelding bij mijn dossiers.