Scribbr werkt voor mij goed, omdat het de APA-richtlijnen goed hanteert. Hierbij is gemakkelijk, indien je weet wat je doet, om verschillende soorten bronnen aan te maken. Wanneer je ingelogd bent, cr... Toon meer
Scribbr is een handige website voor hulp bij de studeren. Veel paginas met informatie over onderwerpen die in mijn studie terugkomen zoals hoe je een scriptie of onderzoek schrijft. De bronnen gener... Toon meer
Prachtige tool om een goede literatuurverwijzing op een eenvoudige manier samen te stellen. Veel artikelen en boeken zijn snel te vinden en te citeren dankzij deze bronnengenerator. De optie om PDF's... Toon meer
Handig in gebruik. Goede literatuurlijst. Voor HBO verslagen tot nu toe nooit problemen gehad. Minpuntje, wanneer scribbr open staat uit een vorige sessie en je opnieuw in zou moeten loggen kun je we... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
A team of 60 people in Amsterdam and 500+ editors all over the world who are there to help you achieve your academic goals.
We proofread academic documents, detect plagiarism, automatically generate citations and share helpful articles and videos in our Knowledge Base.
Singel 542, 1017AZ, Amsterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Scribbr werkt lekker makkelijk en snel, soms moet je een publicatie datum opzoeken. (of verzinnen als school hierom vraagt)

Antwoord van Scribbr
Waardeloze service en weggegooid geld voor de AI-Nakijkservice van Scribbr. Minimale verbeteringen en feedback. Na de controle door echte editor (bij een ander bedrijf), zijn alle taalfouten nu wel verbeterd, heeft het een academische schrijfstijl en heb ik gerichte feedback om de inhoud te verbeteren.
Het liefst wil ik gewoon mijn geld terug.

Antwoord van Scribbr
De service voor proofreading en editing is echt top. Alles verloopt correct en overzichtelijk. De editors weten heel goed waar ze mee bezig zijn, waardoor de kwaliteit van de review heel hoog is. Het hele proces verloopt ook zeer snel, wat mooi meegenomen is als je je als doctoraatsstudent in een stressvolle periode bevindt.

Antwoord van Scribbr
De bronnen zijn goed opgebouwd. Ik gebruik dit al echt jaren en krijg vaak de opmerking dat mijn bibliografie goed is. Er zijn super veel opties; lettertypen, bronsoorten, systemen.

Antwoord van Scribbr
Het is eenvoudig om bronnen toe te voegen, deze direct in het juiste format terug te krijgen. Het maakt niet uit of het gaat om een URL of een boek. De bronnen worden voldoende lang bewaard om een thesis/eindwerk te maken. Daarnaast heeft Scribbr de nodige blogs over het maken van een goede thesis...

Antwoord van Scribbr
Zeer deskundige en waardevolle hulp (zelfs nog een compliment gekregen)! Ik ben er zelfs van geschrokken hoeveel verbeteringen Scribbr ontdekt heeft dus ik ben erg blij met de geleverde service!

Antwoord van Scribbr
Super handige bronnengenerator. Je moet je bronnenlijst wel altijd nog even nalopen want soms maakt hij nog weleens fouten, maar verder is het ideaal!

Antwoord van Scribbr
Prima commentaar op de grammatica en taalfouten. Het was fijn het gesprek over verwachtingen en diensten te kunnen voeren; we zijn er gezamenlijk goed uitgekomen.

Antwoord van Scribbr
Het is echt vreselijk, ik heb alleen maar slechte ervaringen hiermee gehad. Als je deel uitmaakt van het scribbr team moet je je schamen. Mijn dochter is nog nooit zo verdrietig geweest. Heel erg bedankt scribbr….

Antwoord van Scribbr
Zet alle bronnen gelijk om, en je kan je lijsten bewaren zodat je ze in de cloud hebt

Antwoord van Scribbr
Ik vind de website gebruiksvriendelijk. Het is echt een uitkomst voor mij om op deze manier de bronnen via de juiste richtlijn te verwerken.

Antwoord van Scribbr
Ik heb een groepsopdracht en moest hierbij voor het eerst een paper schrijven. Ik zag tijdens het genereren van mijn literatuurlijst dat jullie een APA AI Bronnenchecker aanbieden. Ik betaalde en was geschrokken van het grote aantal fouten. Ik keek de fouten na en controlleerde op basis van jullie APA handleiding. DE APA checker had overal gelijk en ik kon dus idd veel fouten uit onze paper halen.
Wat ik echter spijtig vind is dat er tijdens het bestelproces niet verwezen werd naar het feit dat jullie ook een AI nakijkservice hebben, waar deze bronnencheker onderdeel van is. Helaas zag ik nu pas dat deze bestaat. Op zich heb ik hier wel interesse in, maar ik heb al €10 betaald. Nog eens €30 is een brug te ver voor in hoeverre deze opdracht slechts meetelt.
Ik had gehoopt op een eventuele meegaandheid van de klantendienst i.f.v. een soort van upgrade naar deze volledige dienst, maar dit is blijkbaar in geen geval mogelijk. Ik sta aan het begin van een masterstudie en zal de komende jaren nog veel dergelijke tools kunnen gebruiken. Op dit moment weet ik niet of ik opnieuw die van jullie zal gebruiken.
Dus:
AI APA Checker: Zeer goed, vlotte feedback en veel uit geleerd.
Klantendienst: Minder
Edit na antwoord: Ik betaalde €10 voor "de APA-Checker", wat dus exact is wat ook vermeld wordt als inbegrepen bij de AI nakijkservice. Het antwoord hieronder bewijst mijn punt: jullie antwoorden naast de kwestie en konden hierin misschien iets klantvriendelijker zijn. Verder prima tool.

Antwoord van Scribbr
Heeft mij altijd goed geholpen bij het schrijven van scripties!

Antwoord van Scribbr
Hele fijne manier om je bronnen bij te houden als je bijvoorbeeld werkt in google drive. Staat gelijk in de goede APA notatie en je krijgt ook gelijk hoe je de verwijzing moet verwerken in de tekst. Top!

Antwoord van Scribbr
Het is fijn om te gebruiken! simpel, overzichtelijk en handig.

Antwoord van Scribbr
Super blij met de aanpassingen en feedback.
Dit is mijn eerste verslag op het HBO
Heel fijn voor mijn verdere studie 📖 m inzicht te krijg in studeren in het HBO.
Geeft enorm veel stress vermindering.