Scribbr Reviews 15.554

4,4

Dit is echt een fijne tool van Scribbr. Je hoeft zelf niet meer manueel alles in te voeren voor je literatuurlijst. Het kan ook omgezet worden naar een Bib extensie die je weer kan uploaden naar een p... Toon meer

Vanochtend kwam het nagekeken document binnen van 26 pagina’s. En eerst was even de schrik van het aantal verbeterpunten, maar ben ze stap voor stap langsgegaan en ben er zo super blij mee! Ook de bro... Toon meer

Scribbr werkt voor mij goed, omdat het de APA-richtlijnen goed hanteert. Hierbij is gemakkelijk, indien je weet wat je doet, om verschillende soorten bronnen aan te maken. Wanneer je ingelogd bent, cr... Toon meer

Scribbr is een handige website voor hulp bij de studeren. Veel paginas met informatie over onderwerpen die in mijn studie terugkomen zoals hoe je een scriptie of onderzoek schrijft. De bronnen gener... Toon meer

1. Onderwijsinstelling
  2. Vereniging of organisatie

Over Scribbr

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hi we’re Scribbr!

A team of 60 people in Amsterdam and 500+ editors all over the world who are there to help you achieve your academic goals.

We proofread academic documents, detect plagiarism, automatically generate citations and share helpful articles and videos in our Knowledge Base.

Your path to academic success

100% Happiness Guarantee
We’re committed to making all our customers 100% happy! Our philosophy: Your complaint is always justified – no denial, no doubts. We will contact you to find the solution that helps you the most, whether that’s a free new edit or a refund on the service.
Questions?
Our support team is always there for you! You can reach us via email, over the phone or simply start a chat on our website.

4,4

Uitstekend

16K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heel universeel en accuraat

Heel universeel en accuraat, wanneer de site toch de bron niet kan citeren, geeft het een goede hulplijn om je bron zelf te citeren.

9 juli 2025

Beste R,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met medestudenten te delen!

We zijn blij te horen dat je de citatiegenerator nuttig vindt en dat onze citatiegids je ook helpt bij het zelf schrijven van citaten.

We wensen je veel succes met je studie!

Juliette & the Scribbr-team

Het kost veel geld maar je krijgt daar…

Het kost veel geld maar je krijgt daar wel wat voor terug! Heb mijn volledige onderzoek laten bekijken en daar kwamen echt goede punten uit ter verbetering! Naar mijn inziens een aanrader als je zelf niet goed bent in het onder woorden brengen van wat je wilt overbrengen en het nakijken op taal en rode draad!

4 juli 2025

Hoi Cliff,

Bedankt voor je review, superfijn om te horen dat de feedback je echt heeft geholpen en dat je er waardevolle verbeterpunten uit hebt gehaald!

We begrijpen je opmerking over de prijs heel goed. We proberen een goede balans te vinden tussen toegankelijkheid en het eerlijk belonen van onze redacteurs, die veel tijd en zorg besteden aan elke nagekeken document. Kwaliteit vraagt nu eenmaal om aandacht, en we waarderen het dat je dat ook terugzag in het resultaat.

Dank voor je aanbeveling, en veel succes met de laatste stappen van je onderzoek!

Zeer tevreden!

Ik wil graag editor Raymond in de bloemetjes zetten. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dankzij zijn grondige feedback, oog voor detail en suggesties is mijn masterproef op alle vlakken sterk verbeterd. Raymond heeft duidelijk veel tijd en zorg besteed aan de revisie, wat ik enorm waardeer.

Ik ben heel tevreden over de samenwerking en zal bij toekomstige projecten zonder twijfel opnieuw een beroep doen op Raymond!

31 mei 2025

Hoi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het nakijkwerk van Raymond!

We zijn erg blij dat hij je zo goed heeft kunnen helpen en dat je in de toekomst weer gebruik van onze diensten wilt maken. :)

Mochten we in de tussentijd nog iets voor je kunnen doen, laat het dan vooral weten. We helpen graag!

Daphne & het Scribbr-team

Het is het geld dubbel en dwars waard

Ontzettend waardevol en veel bruikbare feedback! Ik heb zelfverzekerd mijn scriptie in kunnen leveren!

15 juni 2025

Hoi Fenna,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en het delen van je ervaring met andere studenten.

We zijn erg blij te horen dat je tevreden was met onze diensten en dat we je waardevolle hulp hebben kunnen bieden voordat je je scriptie inleverde.

We wensen je heel veel succes met je verdere studie :)

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Juliette & het Scribbr-team

Prima hulpmiddel voor een correcte…

Prima hulpmiddel voor een correcte bronvermelding

15 juni 2025

Beste Edward,

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je ons hulpmiddel als prima ondersteuning ervaart voor een correcte bronvermelding. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het correct verwijzen naar je bronnen.

Tim & het Scribbr team

gemakkelijke generatie van…

gemakkelijke generatie van bronvermeldingen met alleen het invoeren van een web url

13 juni 2025

Hoi Sietse,

Wat fijn om te horen dat je de Bronnengenerator makkelijk te gebruiken vindt!

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. :)

Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat het dan vooral weten. We helpen graag!

Daphne & het Scribbr-team

Zeer tevreden met duidelijke en bruikbare feedback

Mijn ervaring met Scribbr was uitstekend. De feedback die ik heb ontvangen was erg duidelijk en direct toepasbaar. Het heeft mijn scriptie echt naar een hoger niveau getild.

10 juni 2025

Hoi Cor,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en positieve woorden over onze service! We zijn erg blij om te horen dat de feedback van onze editors duidelijk en direct toepasbaar was, en dat dit jouw scriptie naar een hoger niveau heeft getild.

Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en het motiveert ons om onze dienstverlening elke dag verder te verbeteren.

Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Matteo & het Scribbr-team

Super duidelijk en prettig in gebruik

Het werkt super makkelijk en overzichtelijk. Je weet exact wat de kosten zijn voor het nakijken en je kan alles op maat afstemmen. Het is erg prettig dat je werk zeer snel nagekeken kan worden.

9 juni 2025

Hoi Deiana,

Hartelijk dank voor het achterlaten van de positieve review!

Laat het ons weten als we je nog ergens mee kunnen helpen dat doen we graag :)

Elisabeth & de Scribbr-team

echt top

echt top, dit werk zo goed en makkelijk, helemaal wat ik nodig heb!

9 juni 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dat is geweldig om te horen!

Laat het ons weten als we je nog ergens mee kunnen helpen, dat doen we graag :)

Moos & het Scribbr-team

Doet exact wat je wil en scheelt…

Doet exact wat je wil en scheelt daarmee veel tijd.

6 juni 2025

Hi Mischa,

Bedankt voor het achterlaten van de positieve review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de site en hopen je in het vervolg nog veel te kunnen helpen!

Eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar

Ik gebruik de bronnengenerator regelmatig. Het helpt me een duidelijk overzicht te houden. Vanaf dat ik het begon te gebruiken, heb ik het op geen andere manier nog geprobeerd. Dit is voldoende. Af en toe zijn er nieuwe manieren van bronnen genereren waardoor je ze soms nog even moet nakijken. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met de Bronnengenerator, dit is momenteel de enige tool die ik gebruik van Scribbr.

4 juni 2025

Hi Anne,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Bronnengenerator. We zijn blij dat je zoveel gebruikt maakt van de service. Mocht je daarom vragen hebben of toch niet helemaal tevreden zijn, neem dan vooral contact met ons op!

Tim & het Scribbr-team

vervelend dat die zegt dat er kans op…

vervelend dat die zegt dat er kans op plagiaat is ik 25 euro betaal en het dingen zin als inhoudsopgave. ook had ik het voornamelijk gekocht om het heel document te scannen op bijvoorbeeld ai herkenning omdat die hier ook hoog percentage gaf terwijl ik het zelf heb geschreven. er staat voordat je koopt alleen nergens dat het maar tot 80 woorden kan en hij het dan geen eens doet. ik ging er vanuit dat het hele document gemankeerd zou zij waar die dan precies ai zou herkennen

4 juni 2025

Hoi Naomi,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de scan. We willen graag toelichten dat het niet klopt dat de AI-scan slechts tot 80 woorden werkt. De scan is juist bedoeld om volledige documenten te analyseren – inclusief complete scripties – en wordt hier dagelijks succesvol voor gebruikt.

Het klinkt alsof er iets mis is gegaan bij het uploaden of verwerken van je bestand. We komen graag met je in contact om je bestelling samen te bekijken en je hierbij te helpen. Zou je contact met onze support kunnen opnemen? We zorgen er graag voor dat je de scan volledig en correct kunt gebruiken.

Nogmaals dank voor je bericht!

Tim & het Scribbr-team

Ik heb de plagiaat scanner en Ai…

Ik heb de plagiaat scanner en Ai scanner gebruikt en deze gaf aan dat er een mogelijkheid Risco op plagiaat is, nou echter wou ik controleren of dit accuraat was. 14,96 betaald om vervolgens 1% plagiaat wat naar boven is gekomen. Echter is dit raar want ik heb persoonlijke teksten gebruikt en als nog komen die teksten naar boven, ook de data zoals datums en tijdstippen.
Want jullie geven aan dat bij 1% al te hoog is om te slagen. Dit is toch raar ik heb nog nooit van die website gehoord en heb mijn bronnen vermeld.

Een beetje raar dit!

2 juni 2025

Hoi Dagmar,

Bedankt voor je feedback! We verhelpen graag je verwarring.

Onze plagiaatchecker gebruikt geavanceerde software voor plagiaatdetectie en vergelijkt jouw document met meer dan 99,3 miljardwebpagina's en 8 miljoen publicaties van meer dan 1.700 uitgevers.

Het plagiaatpercentage geeft aan welk percentage van jouw document is gevonden in die plagiaatdatabase. Een percentage van 15% betekent, bijvoorbeeld, dat 15% van jouw document overeenkomt met de plagiaatdatabase. Dit betekent nog niet meteen dat je ook plagiaat hebt gepleegd.

Plagiaatcontroles vinden namelijk alleen overeenkomsten; het is vervolgens aan mensen om te beoordelen of die overeenkomsten echt plagiaat zijn. Of je score acceptabel is of niet, hangt dus af van de soorten overeenkomsten die in je document naar voren komen. Zelfs met een score van 1% moet je voor de zekerheid elke gevonden overeenkomst bekijken en herschrijven of verwijzen waar nodig.

Ik hoop dat de werking van onze Plagiaat Checker zo duidelijk(er) is. We hebben privé contact met je opgenomen om te kijken of we je verder nog kunnen helpen. :)

Daphne & het Scribbr-team

Allereerst wil ik genoemd hebben dat ik…

Allereerst wil ik genoemd hebben dat ik heb gemerkt hoe zorgvuldig mijn werk is nagekeken, dit is heel erg fijn! Echter, in de bijgevoegde vragen had ik aangegeven hoeveel woorden het stuk mocht bevatten, deze was met de feed back ruim overschreden, waarna ik uiteindelijk van alles aan moest passen. Daarnaast is het fijn dat wanneer het gaat over een thesis en dit ook is aangegeven de eisen die daarbij horen, jullie ook meedenkt in een academische schrijfstijl, dus bijvoorbeeld bij de resultaten moet een descriptieve schrijfstijl. Maar mijn grootste belemmering zat bij het aantal woorden waartoe de feed back geleid heeft en ik ruim boven het maximale zat, waardoor ik enorm moest herschrijven, terwijl de aanvullingen, zoals dit voor een masterthesis moet, niet allemaal van even toegevoegde waarde waren. Ik heb wel veel geleerd over grammatica, wat ook van toegevoegde waarde is geweest. Dank hiervoor

1 juni 2025

Hi Maaike,

Bedankt voor je feedback, het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent!

Ons doel is altijd studenten zo goed mogelijk te helpen, daarom hebben wij nu geprobeerd contact met je op te nemen. Wij zoeken graag samen met jou een oplossing. :)

Daarom zijn wij blij te melden dat wij nu een oplossing met je hebben gevonden, laat het vooral weten als wij je nog ergens anders mee kunnen helpen!

Top!

Het was duidelijk te zien dat de editor de tijd had genomen om mijn stuk goed door te lezen. Taalfouten zijn gecorrigeerd met de functie 'wijzigingen bijhouden' in Word, wat het heel overzichtelijk maakte. Daarnaast kreeg ik inhoudelijk sterke en concrete feedback waar ik echt iets aan had. Van tevoren kon ik mijn wensen, vragen én de eisen van de opleiding doorgeven. Ook ontving ik het document ruim vóór de deadline terug.

30 mei 2025

Hoi,

Bedankt voor je positieve feedback! Het is goed om te horen dat je blij bent met het resultaat van de nakijkservice.

We hopen dat de nakijkdienst je heeft geholpen om de laatste puntjes op de i te zetten, en dat je je scriptie met een gerust hart hebt kunnen inleveren.

Mocht er nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag!

Groeten,
Farah & het Scribbr-team

Plagiaatcontrole op scriptie

Bij de gratis plagiaatcheck gaf de site aan dat mijn document een hoog risico had op het bevatten van plagiaat. Hierom heb ik de 25 euro betaald om het rapport in te kunnen zien. Het ging om een percentage van maar 6% en hier rekende die mijn inhoudsopgave en standaard woorden dus was er eigenlijk geen plagiaat aanwezig. Dit vind ik erg jammer want voor het geld dat ik nu heb betaald is het gewoon zonde.

29 mei 2025

Hi Esmeralda,

Bedankt voor je feedback, en jammer om te horen dat je niet tevreden bent.

De gratis check is bedoeld om een inschatting te geven van mogelijk risico op plagiaat. De volledige Plagiaatcheck geeft vervolgens een gedetailleerde analyse met de overeenkomsten. Deze overeenkomsten zijn gevonden in de database en dus potentieel plagiaat en belangrijk om hier nog eens naar te kijken. Dit kan ook gemarkeerd worden door andere instanties en dus is het belangrijk hier naar te kijken.

We begrijpen dat het teleurstellend is als het resultaat niet aan je verwachtingen voldoet, en we zijn daarom blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

Heel handig

Fijn om bronnen te formuleren en bewaren. Ook veel duidelijke informatie te vinden die je goed op weg kan helpen bij verslagen en onderzoek

24 mei 2025

Hi,

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je het handig vindt om bronnen te formuleren en bewaren, en dat de extra informatie je goed op weg helpt bij je verslagen en onderzoek.

Laat het gerust weten als we je ergens mee kunnen helpen!

Jenny & het Scribbr-team

Scribbr is altijd snel in het genereren…

Scribbr is altijd snel in het genereren van bronnen en zorgt ook voor een mooie opmaak qua format

17 mei 2025

Hi Bram,

Bedankt voor je positieve feedback omtrent onze Bronnengenerator, dat is erg fijn om te horen!

Laat het vooral weten als wij je ergens mee kunnen helpen, dat doen wij graag. :)

Toegankelijk

Toegankelijk, snel, goede kwaliteit.

23 mei 2025

Hi Maarten,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze site!

Mocht je toch in de toekomst ergens vragen over hebben, neem dan vooral contact op met ons supportteam.

Tim & het Scribbr-team

Super website met steeds meer relevante…

Super website met steeds meer relevante tools!

21 mei 2025

Hi Jayden,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website!

We waarderen het erg dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons en met anderen te delen. Dankjewel!

Mocht er iets zijn wat we voor je kunnen doen, laat het dan vooral weten. We helpen graag. :)