Scribbr Reviews 15.554

4,4

Dit is echt een fijne tool van Scribbr. Je hoeft zelf niet meer manueel alles in te voeren voor je literatuurlijst. Het kan ook omgezet worden naar een Bib extensie die je weer kan uploaden naar een p... Toon meer

Scribbr werkt voor mij goed, omdat het de APA-richtlijnen goed hanteert. Hierbij is gemakkelijk, indien je weet wat je doet, om verschillende soorten bronnen aan te maken. Wanneer je ingelogd bent, cr... Toon meer

Scribbr is een handige website voor hulp bij de studeren. Veel paginas met informatie over onderwerpen die in mijn studie terugkomen zoals hoe je een scriptie of onderzoek schrijft. De bronnen gener... Toon meer

Ik wil graag editor Raymond in de bloemetjes zetten. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dankzij zijn grondige feedback, oog voor detail en suggesties is mijn masterproef op alle... Toon meer

1. Onderwijsinstelling
  2. Vereniging of organisatie

Over Scribbr

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hi we’re Scribbr!

A team of 60 people in Amsterdam and 500+ editors all over the world who are there to help you achieve your academic goals.

We proofread academic documents, detect plagiarism, automatically generate citations and share helpful articles and videos in our Knowledge Base.

Your path to academic success

100% Happiness Guarantee
We’re committed to making all our customers 100% happy! Our philosophy: Your complaint is always justified – no denial, no doubts. We will contact you to find the solution that helps you the most, whether that’s a free new edit or a refund on the service.
Questions?
Our support team is always there for you! You can reach us via email, over the phone or simply start a chat on our website.

4,4

Uitstekend

16K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisch en gemakkelijk!

Het is fantastisch hoe makkelijk men bronnen kan genereren met Scrbbr.

20 mei 2025

Hi Klodiana,

Bedankt voor het achterlaten van zo'n positieve recensie! We zijn erg blij om te horen dat je door onze site makkelijker je bronnen kan maken!

We wensen je veel succes met jouw schrijf en citeer werk, en mocht je toch nog ergens hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen met ons supportteam!

Tim & het Scribbr-team

Ik ben zeer tevreden over de service en…

Ik ben zeer tevreden over de service en de snelle respons. Het is erg handig dat je op elk moment via de chat vragen kunt stellen en meteen geholpen wordt. De ondersteuning is vriendelijk en behulpzaam. Dankzij de duidelijke tips heb ik meer inzicht gekregen. Ik raad Scribbr zeker aan aan alle studenten!

16 mei 2025

Hoi Hajar,

Bedankt voor je positieve feedback. We waarderen het dat je je ervaring met onze diensten gedeeld hebt.

Het is erg fijn om te horen dat je tevreden bent met het nakijkwerk en onze klantenservice. :)

Mochten we nog iets anders voor je kunnen doen, laat het dan vooral weten. We helpen graag!

Daphne & het Scribbr-team

Leer en ervaar het gebruik van bronvermelding

Voor het schrijven van verslagen is het van belang te weten hoe je gebruik maakt van....lopende tekst verwijzing ( had ik nooit van gehoord). Een hogere score van je verslag kan je bereiken door de juiste toepassing van de bronverwijzing ( APA methode). Via Scibbr heb ik de methode kunnen achterhalen en heb ik deze toegepast in mijn laatste verslag. Nu wachten op het resultaat. Deze deel ik zodra ik mijn cijfer binnen heb.

14 mei 2025

Hoi Bo,

Bedankt voor je review over onze Bronnengenerator!

Fijn om te horen dat het je heeft kunnen helpen bij het maken van je verslag.

Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat het dan vooral weten. We helpen graag!

Daphne & het Scribbr-team

Dit maakt studeren draaglijk!

Dit maakt studeren draaglijk!

15 mei 2025

Hoi Hannah,

Bedankt voor je positieve feedback!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze tools. Daar doen we het voor. :)

Goede ervaring

Goede ervaring, ik ga het zeker opnieuw gebruik.

14 mei 2025

Hi Cindy,

Bedankt voor je positieve feedback, erg fijn om te horen!

Laat het vooral weten als wij je nog ergens mee kunnen helpen, dat doen wij graag. :)

Moos & het Scribbr-team

Vond het fijn handvaten te krijgen bij…

Vond het fijn handvaten te krijgen bij verbeterpunten.
Had meer verwacht dat ik zelf minder hoefde uit te zoeken betreft apa

8 mei 2025

Beste Baukje,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met andere studenten te delen. We zijn blij te horen dat je een prettige ervaring met onze diensten hebt gehad!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op ;)

Handige tool

Handige tool, meteen alles in de juiste volgorde.

9 mei 2025

Hi Nicole,

Bedankt voor je positieve feedback!

Geeft houvast en overzicht

Handig en overzichtelijk

5 mei 2025

Hi Karin,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze site! We waarderen je positieve feedback erg. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met ons supportteam!

Met vriendelijk groet,

Heldere en bruikbare feedback

Ondanks dat ik dacht dat ik de apa onder de knie had zijn er toch veel foutjes ontdekt in mijn bronnenlijst. Naast suggesties voor verbetering ook veel nuttige informatie ontvangen. De feedback was hartstikke helder en erg ondersteunend. Bedankt!

21 april 2025

Hi Wilma,

Bedankt voor je positieve feedback, erg fijn om te horen dat onze editors je goed hebben kunnen helpen!

Laat het vooral weten als wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn. :)

2 kleine zinsdelen ergens ooit op een website gebruikt

Op een stuk van 3000 woorden zeggen dat er een gemiddelde kans op plagiaat is. Na 15 euro te betalen blijken er serieus 2 kleine zinsdelen ergens ooit op een website gebruikt te zijn. Heeft met plagiaat helemaal niks te maken.

Wat een weggegooid geld.

24 april 2025

Hi Jochem,

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent, en wij helpen je graag.

Onze plagiaatchecker gebruikt geavanceerde software voor plagiaatdetectie en vergelijkt jouw document met meer dan 99,3 miljardwebpagina's en 8 miljoen publicaties van meer dan 1.700 uitgevers.

Bij het uploaden van je werk voor een Plagiaat Checker is het normaal om verschillende gemarkeerde overeenkomsten te zien, ook al hebben deze niet per se te maken met de inhoud van jouw tekst. Deze kunnen algemene uitdrukkingen, termen of ideeën zijn die lijken op bestaande bronnen. .

Echter, wij begrijpen dat je ontevreden bent, en zouden graag samen een oplossing met je vinden.

Vandaar vinden wij het fijn dat we dit nu samen met je hebben gevonden! Laat het ons vooral weten als wij je nog ergens anders mee van dienst kunnen zijn. :)

Zeer blij met het werk!

17 april 2025

Hi Ruth,

Bedankt voor je positieve feedback, wij zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent!

Laat het vooral weten als wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, wij helpen je graag. :)

Gemakkelijk en snel.

Gemakkelijke manier om bronvermeldingen te genereren. Soms vindt het wel niet de gepaste auteur en publicatiedatum, als het wel op de site of dergelijke te vinden is.

9 april 2025

Hoi Tibo,

Bedankt voor je review!

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze Bronnengenerator en dat je het gemakkelijk te gebruiken vindt. Dat is wat we hopen!

We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten en jouw feedback helpt ons daarbij. Dankjewel!

Mochten we nog iets voor je kunnen doen, laat het dan vooral weten. We helpen graag. :)

Niet tevreden met plagiaatcheck

Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld in de plagiaatcheck van scribbr. Bij de gratis check gaf de site aan dat mijn document een hoog risico op plagiaat had. Daar van geschrokken te zijn de 15 euro betaald om te kunnen inzien wat ie dan detecteert. Uiteindelijk ging het om een percentage van 7% en was er geen plagiaat aan de orde. Voelt voor mij dan toch een beetje misleidend..

4 april 2025

Hoi Evi,

We vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met de Plagiaat Checker, en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Bij het uploaden van je werk voor een Plagiaat Checker is het normaal om verschillende gemarkeerde overeenkomsten te zien. Dit kunnen algemene uitdrukkingen, termen of ideeën zijn die lijken op bestaande bronnen. Sommige overeenkomsten kunnen komen door algemene kennis (zoals: "Amsterdam is een stad in Nederland") of door goed geciteerde bronnen (zoals citaten of referenties in je literatuurlijst).

Plagiaat betekent dat je het werk van iemand anders gebruikt zonder die persoon te erkennen. Onze Plagiaat Checker helpt je om te zien waar je mogelijk een bron beter moet citeren, zodat je werk origineel is en/of de juiste bron erkent. Plagiaatcontroles vinden alleen overeenkomsten; het is vervolgens aan mensen om te beoordelen of die overeenkomsten echt plagiaat zijn.

We hopen dat dit je meer duidelijkheid geeft over hoe de Plagiaat Checker werkt en waarom bepaalde zinnen in je tekst als overeenkomst gemarkeerd worden.

Bij Scribbr is jouw tevredenheid met onze service prioriteit. Daarom hebben we je een privébericht gestuurd om samen tot een oplossing te komen. We hopen snel van je te horen!

Super handig

Super handig, meteen de juiste bronconfiguratie. Ik gebruikte het op havo en vwo. Nu ik op de universiteit studeer wil ik niet meer anders. toppers!

2 april 2025

Beste Suzanne,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om Scribbr te beoordelen!

Het is geweldig om te horen dat je Scribbr al zo lang gebruikt en dat het nog steeds nuttig is op de universiteit! We vinden het geweldig dat we je tijdens je studie kunnen ondersteunen.

Heel veel succes met je universitaire avontuur!
Als je ooit vragen hebt, staan ​​we voor je klaar ;)

Zonder Scribber kansloos

Zonder scribber was ik waarschijnlijk putjeschepper geweest op de Noordzee. De plug-in in Chrome en Google Docs laten het in APA zetten van bronnen voelen alsof je boter aan het snijden bent met een warm mes. Je hebt de bron open, drukt op de plug in, bam bronvermelding in APA, voegt de bron toe aan de bronnenlijst in scribber met een klik, klikt nog een keer om verwijzing in de tekst direct te koppieren en als je klaarbent kun je de lijst direct transporteren naar de Google Docs, gealfabetiseerd en al woppa er zo in en klaar is Kees.

1 april 2025

Beste Bert,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring op Scribbr te delen met andere studenten!

Het is geweldig om te horen dat onze Chrome- en Google Docs-plug-in voor jou voelt als een warm mes door boter – precies wat we bedoelden! Ons doel is om het refereren zo eenvoudig mogelijk te maken, dus het is geweldig om te weten dat het proces soepel voor je verloopt.

Als je ooit vragen hebt of in de toekomst hulp nodig hebt, helpen we je graag. We wensen je veel succes met je studie!

Dikke tip!

Super handige site voor het schrijven van scripties, verslagen ect.! Ik maak veel gebruik van de brongenerator in APA-stijl. Dit kan je makkelijk aanpassen naar je gewenste stijl. Ook veel handige tips over hoe je bepaalde onderdelen (inleiding, methode, resultaten en discussie) moet schrijven. Ik zal binnenkort misschien ook gebruik maken van hun plagiaatchecker of persoonlijke nakijkservice.

Hoi Julia,

Bedankt voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat je de site zo handig vindt voor je scripties en verslagen. Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam!

Heel tevreden!

Ik heb meerdere studies gedaan en al vaker gebruik gemaakt van de nakijkservice van Scribbr en iedere keer ben ik zeer tevreden en ik leer er zelf ook veel van dat mij dagelijks helpt in verslaglegging en e-mail verkeer bijvoorbeeld

Hoi Nicole,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat de nakijkservice je helpt en dat je er zoveel aan hebt gehad. Als je ooit weer iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Tot in de puntjes

Ik wilde mijn manuscript taalkundig corrigeren en testte deze site/app.
Mijn eerste reactie was: waar zitten er hier correcties in mijn geüploade manuscript, nadat ik voor deze service had betaald, omdat ik geen correcties zag.
Nu merk ik hoe het is aangeduid en het is letterlijk tot in de puntjes verbeterd.
Nee, ik ben hier tevreden over.

Hoi Martine,

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de taalkundige correcties en verbeteringen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Geen aanrader

Helemaal niet tevreden ! Ik had mijn document laten checken op plagiaat, er stond na de gratis check “hoog risico op plagiaat”. Vervolgens betaal ik 14,95 euro om te kijken waar de plagiaat zit, aangezien er werd aangegeven dat er een 'hoge' kans op plagiaat was . Het ging uiteindelijk om 25% plagiaat, waarvan 20% rechtstreek uit mijn bronvermelding kwam en de andere algemene zinnen en termen waren die door iedereen wel eens worden gebruikt. Erg jammer dus van de betaalde prijs, aangezien ik het document ook maar 1 maal kon raadplegen.

23 maart 2025

Hoi Maur,

De software die we gebruiken voor onze Plagiaat Checker detecteert overeenkomsten die mogelijk plagiaat zijn. Dit omvat ook algemene uitdrukkingen, correct geciteerde tekstpassages en in-tekst bronnen. Je risiconiveau is slechts een eerste indicatie of de controle (meerdere) overeenkomsten heeft gevonden die jouw aandacht vereisen. De drempels zijn in lijn met de standaarden van de meeste universiteiten. We hebben een handleiding (https://www.scribbr.nl/plagiaat-checker/handleiding/) gemaakt om je te helpen je resultaten te begrijpen en ervoor te zorgen dat je document vrij is van plagiaat.

Ik ben blij dat we je privé een oplossing konden bieden. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt!

Mirko & het Scribbr team

Heel veel uitleg en tips

Ik vond het fijn dat aan de zei kant uitleg werd gegeven, daarnaast was op alles gelet taalkundig. Hopen dat de docent dat nu ook ziet. De persoonlijke mail met feedback geeft het ook een persoonlijk gevoel.
Ook was het sneller dan verwacht; een dag eerder.
Alleen een vraag: waarom werden alle uitgetypte cijfers (<20) naar cijfers verwisseld?

20 maart 2025

Hallo Diana,

Bedankt voor je positieve feedback! Het is goed om te horen dat je tevreden bent met het werk van de redacteur, met de manier waarop de suggesties zijn gepresenteerd en met de persoonlijke feedbackbrief die je hebt ontvangen. We zijn ook blij om te horen dat u uw bestelling vóór de oorspronkelijke deadline hebt ontvangen.

Uw volledige tevredenheid is onze prioriteit en we willen graag weten of we nog iets anders voor u kunnen doen om uw 4 sterren beoordeling te veranderen in een 5 sterren beoordeling. Daarom hebben we je via e-mail benaderd.

In een academische tekst moeten getallen normaal gesproken worden gespeld. Dit betekent dat je meestal liever vierentwintig dan 24 schrijft, volgens de academische schrijfconventies en richtlijnen.

Bedankt voor je begrip en medewerking. We helpen je graag!

Groeten,
Atlas & het Scribbr team