Dit is echt een fijne tool van Scribbr. Je hoeft zelf niet meer manueel alles in te voeren voor je literatuurlijst. Het kan ook omgezet worden naar een Bib extensie die je weer kan uploaden naar een p... Toon meer
Scribbr werkt voor mij goed, omdat het de APA-richtlijnen goed hanteert. Hierbij is gemakkelijk, indien je weet wat je doet, om verschillende soorten bronnen aan te maken. Wanneer je ingelogd bent, cr... Toon meer
Scribbr is een handige website voor hulp bij de studeren. Veel paginas met informatie over onderwerpen die in mijn studie terugkomen zoals hoe je een scriptie of onderzoek schrijft. De bronnen gener... Toon meer
Ik wil graag editor Raymond in de bloemetjes zetten. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dankzij zijn grondige feedback, oog voor detail en suggesties is mijn masterproef op alle... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
A team of 60 people in Amsterdam and 500+ editors all over the world who are there to help you achieve your academic goals.
We proofread academic documents, detect plagiarism, automatically generate citations and share helpful articles and videos in our Knowledge Base.
Singel 542, 1017AZ, Amsterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het is fantastisch hoe makkelijk men bronnen kan genereren met Scrbbr.

Antwoord van Scribbr
Ik ben zeer tevreden over de service en de snelle respons. Het is erg handig dat je op elk moment via de chat vragen kunt stellen en meteen geholpen wordt. De ondersteuning is vriendelijk en behulpzaam. Dankzij de duidelijke tips heb ik meer inzicht gekregen. Ik raad Scribbr zeker aan aan alle studenten!

Antwoord van Scribbr
Voor het schrijven van verslagen is het van belang te weten hoe je gebruik maakt van....lopende tekst verwijzing ( had ik nooit van gehoord). Een hogere score van je verslag kan je bereiken door de juiste toepassing van de bronverwijzing ( APA methode). Via Scibbr heb ik de methode kunnen achterhalen en heb ik deze toegepast in mijn laatste verslag. Nu wachten op het resultaat. Deze deel ik zodra ik mijn cijfer binnen heb.

Antwoord van Scribbr
Vond het fijn handvaten te krijgen bij verbeterpunten.
Had meer verwacht dat ik zelf minder hoefde uit te zoeken betreft apa

Antwoord van Scribbr
Ondanks dat ik dacht dat ik de apa onder de knie had zijn er toch veel foutjes ontdekt in mijn bronnenlijst. Naast suggesties voor verbetering ook veel nuttige informatie ontvangen. De feedback was hartstikke helder en erg ondersteunend. Bedankt!

Antwoord van Scribbr
Op een stuk van 3000 woorden zeggen dat er een gemiddelde kans op plagiaat is. Na 15 euro te betalen blijken er serieus 2 kleine zinsdelen ergens ooit op een website gebruikt te zijn. Heeft met plagiaat helemaal niks te maken.
Wat een weggegooid geld.

Antwoord van Scribbr
Gemakkelijke manier om bronvermeldingen te genereren. Soms vindt het wel niet de gepaste auteur en publicatiedatum, als het wel op de site of dergelijke te vinden is.

Antwoord van Scribbr
Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld in de plagiaatcheck van scribbr. Bij de gratis check gaf de site aan dat mijn document een hoog risico op plagiaat had. Daar van geschrokken te zijn de 15 euro betaald om te kunnen inzien wat ie dan detecteert. Uiteindelijk ging het om een percentage van 7% en was er geen plagiaat aan de orde. Voelt voor mij dan toch een beetje misleidend..

Antwoord van Scribbr
Super handig, meteen de juiste bronconfiguratie. Ik gebruikte het op havo en vwo. Nu ik op de universiteit studeer wil ik niet meer anders. toppers!

Antwoord van Scribbr
Zonder scribber was ik waarschijnlijk putjeschepper geweest op de Noordzee. De plug-in in Chrome en Google Docs laten het in APA zetten van bronnen voelen alsof je boter aan het snijden bent met een warm mes. Je hebt de bron open, drukt op de plug in, bam bronvermelding in APA, voegt de bron toe aan de bronnenlijst in scribber met een klik, klikt nog een keer om verwijzing in de tekst direct te koppieren en als je klaarbent kun je de lijst direct transporteren naar de Google Docs, gealfabetiseerd en al woppa er zo in en klaar is Kees.

Antwoord van Scribbr
Super handige site voor het schrijven van scripties, verslagen ect.! Ik maak veel gebruik van de brongenerator in APA-stijl. Dit kan je makkelijk aanpassen naar je gewenste stijl. Ook veel handige tips over hoe je bepaalde onderdelen (inleiding, methode, resultaten en discussie) moet schrijven. Ik zal binnenkort misschien ook gebruik maken van hun plagiaatchecker of persoonlijke nakijkservice.

Antwoord van Scribbr
Ik heb meerdere studies gedaan en al vaker gebruik gemaakt van de nakijkservice van Scribbr en iedere keer ben ik zeer tevreden en ik leer er zelf ook veel van dat mij dagelijks helpt in verslaglegging en e-mail verkeer bijvoorbeeld

Antwoord van Scribbr
Ik wilde mijn manuscript taalkundig corrigeren en testte deze site/app.
Mijn eerste reactie was: waar zitten er hier correcties in mijn geüploade manuscript, nadat ik voor deze service had betaald, omdat ik geen correcties zag.
Nu merk ik hoe het is aangeduid en het is letterlijk tot in de puntjes verbeterd.
Nee, ik ben hier tevreden over.

Antwoord van Scribbr
Helemaal niet tevreden ! Ik had mijn document laten checken op plagiaat, er stond na de gratis check “hoog risico op plagiaat”. Vervolgens betaal ik 14,95 euro om te kijken waar de plagiaat zit, aangezien er werd aangegeven dat er een 'hoge' kans op plagiaat was . Het ging uiteindelijk om 25% plagiaat, waarvan 20% rechtstreek uit mijn bronvermelding kwam en de andere algemene zinnen en termen waren die door iedereen wel eens worden gebruikt. Erg jammer dus van de betaalde prijs, aangezien ik het document ook maar 1 maal kon raadplegen.

Antwoord van Scribbr
Ik vond het fijn dat aan de zei kant uitleg werd gegeven, daarnaast was op alles gelet taalkundig. Hopen dat de docent dat nu ook ziet. De persoonlijke mail met feedback geeft het ook een persoonlijk gevoel.
Ook was het sneller dan verwacht; een dag eerder.
Alleen een vraag: waarom werden alle uitgetypte cijfers (<20) naar cijfers verwisseld?