Dit is echt een fijne tool van Scribbr. Je hoeft zelf niet meer manueel alles in te voeren voor je literatuurlijst. Het kan ook omgezet worden naar een Bib extensie die je weer kan uploaden naar een p... Toon meer
Scribbr werkt voor mij goed, omdat het de APA-richtlijnen goed hanteert. Hierbij is gemakkelijk, indien je weet wat je doet, om verschillende soorten bronnen aan te maken. Wanneer je ingelogd bent, cr... Toon meer
Scribbr is een handige website voor hulp bij de studeren. Veel paginas met informatie over onderwerpen die in mijn studie terugkomen zoals hoe je een scriptie of onderzoek schrijft. De bronnen gener... Toon meer
Ik wil graag editor Raymond in de bloemetjes zetten. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dankzij zijn grondige feedback, oog voor detail en suggesties is mijn masterproef op alle... Toon meer
Over Scribbr
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hi we’re Scribbr!
A team of 60 people in Amsterdam and 500+ editors all over the world who are there to help you achieve your academic goals.
We proofread academic documents, detect plagiarism, automatically generate citations and share helpful articles and videos in our Knowledge Base.
Your path to academic success
- 100% Happiness Guarantee
- We’re committed to making all our customers 100% happy! Our philosophy: Your complaint is always justified – no denial, no doubts. We will contact you to find the solution that helps you the most, whether that’s a free new edit or a refund on the service.
- Questions?
- Our support team is always there for you! You can reach us via email, over the phone or simply start a chat on our website.
Singel 542, 1017AZ, Amsterdam, Nederland
- +1 (510) 822-8066
- info@scribbr.com
- www.scribbr.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
goed
het geeft heel duidelijk aan wat je bron is en je kan het in apa vorm doen wat goed is verder merk ik dat je het makkelijk kan opslaan en hij werkt goed.

Blij met Scribbr!
Ik vind het heel fijn dat ik via Scribbr in een keer mijn bronnen in APA heb staan. Zelf maak ik er altijd fouten in, dus dit helpt enorm! Gebruik het al mijn gehele studie en zal het ook zeker weer raadplegen voor mijn scriptie.

Antwoord van Scribbr
Ik ben erg blij met mijn reviewster…
Ik ben erg blij met mijn reviewster Anouck, topper!

Echt heel zinvol
Echt heel zinvol, vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Genereren van bronnen
De apa verwijzing komt professioneel over in het word bestand, alleen jammer van de weinig diversiteit in tekstsoorten. Alleen Calibri, Arial, Times en Verdana zijn nu beschikbaar. Op word worden Aptos en Helvetica steeds meer aanbevolen.

Antwoord van Scribbr
Goede adviezen en voorstel qua…
Goede adviezen en voorstel qua correcties

Antwoord van Scribbr
Duidelijke feedback en grondig…
Duidelijke feedback en grondig gecorrigeerd

Lifesaver!
Ik gebruik SCRIBBR al sinds 2015 en deze generator heeft mij door 3 studies heen geholpen. Ik begrijp niks van APA en besteed de tijd liever aan de inhoud van mijn documenten dan aan het genereren van een bronvermelding.

Antwoord van Scribbr
super makkelijke om je apa bronnen te…
super makkelijke om je apa bronnen te krijgen

Antwoord van Scribbr
De literatuur werd precies omschreven…
De literatuur werd precies omschreven via de apa en geeft ook een een duidelijker overzicht

Antwoord van Scribbr
Wanneer je uren en uren en uren hebt…
Wanneer je uren en uren en uren hebt lopen turen op je verslag, zie je het niet meer zuiver. Ik had moeite met de lay-out en Juliet heeft me super geholpen. Waarom langer blijven prutsen, zeuren en frustraties de overhand laten nemen wanneer er binnen een paar uur een super verslag gestuurd wordt!!!!

Heel er leerzaam
Ik ben blij met de correcties, veel geleerd!

Antwoord van Scribbr
Bronnengenerator werkt niet optimaal meer
Voorgaande jaren veel gebruik gemaakt van Scribbr, maar het afgelopen jaar werkt de generator niet goed meer. Wanneer er via isbn nummers word gezocht worden boeken of helemaal niet gevonden of de bronvermelding zeer beperkt aangemaakt. Ook wanneer je op titels zoekt worden boeken gewoon niet gevonden.
Alle instellingen al enkele keren nagekeken, maar die staat netjes ingesteld op APA7. De opmaak word bij kopiëren en plakken ook vaak niet meer overgenomen. Dat is makkelijk op te lossen in de instellingen van Word, maar het zorgt wel constant voor ergernis. Voorheen werd de bron volledig gegenereerd en was het kopiëren/plakken en klaar, dat is helaas niet meer.

Nakijkservice aan te raden
De nakijkservice heeft me heel goed geholpen met mijn bachelorproef (taal, structuur en rode draad). Ik raad het zeker aan. Wel jammer dat het zo prijzig is. Ik heb daardoor niet alles ingegeven.