Dit is echt een fijne tool van Scribbr. Je hoeft zelf niet meer manueel alles in te voeren voor je literatuurlijst. Het kan ook omgezet worden naar een Bib extensie die je weer kan uploaden naar een p... Toon meer
Scribbr werkt voor mij goed, omdat het de APA-richtlijnen goed hanteert. Hierbij is gemakkelijk, indien je weet wat je doet, om verschillende soorten bronnen aan te maken. Wanneer je ingelogd bent, cr... Toon meer
Scribbr is een handige website voor hulp bij de studeren. Veel paginas met informatie over onderwerpen die in mijn studie terugkomen zoals hoe je een scriptie of onderzoek schrijft. De bronnen gener... Toon meer
Ik wil graag editor Raymond in de bloemetjes zetten. Hij heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dankzij zijn grondige feedback, oog voor detail en suggesties is mijn masterproef op alle... Toon meer
Over Scribbr
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hi we’re Scribbr!
A team of 60 people in Amsterdam and 500+ editors all over the world who are there to help you achieve your academic goals.
We proofread academic documents, detect plagiarism, automatically generate citations and share helpful articles and videos in our Knowledge Base.
Your path to academic success
- 100% Happiness Guarantee
- We’re committed to making all our customers 100% happy! Our philosophy: Your complaint is always justified – no denial, no doubts. We will contact you to find the solution that helps you the most, whether that’s a free new edit or a refund on the service.
- Questions?
- Our support team is always there for you! You can reach us via email, over the phone or simply start a chat on our website.
Singel 542, 1017AZ, Amsterdam, Nederland
- +1 (510) 822-8066
- info@scribbr.com
- www.scribbr.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
duidelijke feedback
De feedback is helder uiteen gezet en komt terug binnen de afgesproken periode

Antwoord van Scribbr
goede website maar betaal nooit voor iets
Op zich een fijne website, ideaal voor bronvermelding.
Alleen de gratis plagiaat controle gebruikt waar uit kwam "Hoog risico op plagiaat". Uiteindelijk 24,95 euro betaald om erachter te komen dat er minder dan 1% kans op plagiaat is. Weggegooid geld dus.

De 'Gratis' plagiaatchecker gebruikt
De 'Gratis' plagiaatchecker gebruikt, waar uitkwam dat er plagiaat zat in de paper. 14,95 verspild om er alleen achter te komen dat dat ging over standaard zinnen, of subscales van de vragenlijsten die ik had gebruikt in mijn onderzoek. Totaal niet waard dus

14,95 verspild
14,95 verspild, er werd aangegeven dat er sprake was van plagiaat, dus ik wilde het controleren blijkt het uiteindelijk om een zin te gaan en dan wordt er gelijk aangegeven 'gemiddeld risico, veel gebruik ' Ook is de ai tool niet betrouwbaar. Een volledig zelfgeschreven tekst geeft die aan als 95% ai?

priema
Alles werkte zoals het moest doen, en gelukkig ook snel genoeg want die deadlines gaan het laatste uur altijd wat sneller...

Antwoord van Scribbr
Het helpt mij enorm met het organiseren…
Het helpt mij enorm met het organiseren van het schrijven van mijn scriptie in APA

Veel info
Veel info te vinden die je helpen in het schrijven van je scriptie

Super
Heb nooit problemen gehad met deze site. Ik gebruik het sinds het eerste jaar aan de hogeschool. Alles is super gemakkelijk te gebruiken !

Top service
Super snelle en goede feedback! Wordt met je meegedacht! Ik had echt een top feedback gever!!

Antwoord van Scribbr
Super handige website met bruikbare…
Super handige website met bruikbare tools

Antwoord van Scribbr
fijn bij maken van verslagen en bewaren…
fijn bij maken van verslagen en bewaren van bronnen

de bronnen kloppen altijd
de bronnen kloppen altijd, veel bronnen (boeken en tijdschriften) staan al in de data base. dit scheelt je ontzettend veel tijd. Alle bronnen blijven bewaard waardoor je niet telkens nieuwe bronnen hoeft aan te maken.

Correctheid zonder gezeur
Hij vind de bronnen en zet ze correct in de juiste APA norm weer! Niks meer en niks minder geen gezeur