Seniorenvoordeelpas Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Wilde in het weekend lid worden van deze club, nou vergeet het maar lukt niet je komt niet toe om je aan te sluiten in de procedure van aanmelden steeds een foutmelding. En nu ik de reviews lees dan g... Toon meer

Ik ben nu sinds drie maanden lid van Seniorenvoordeelpas en mijn ervaring is tot nu toe alleen maar positief. Ik heb inmiddels met cashback geshopt en het geld werd keurig teruggestort in de walle... Toon meer

Telefoon 2 weken stuk. Geen email, geen telefoon.In deze periode aanmaning gehad met extra €15 administratiekosten. Bericht Klantenservice, toch betalen, opzegtermijn was 14 dagen. En bij niet metee... Toon meer

Sturen mij brieven met aanmaningen, doen alsof hun neus bloed, geven wel goed getrainde sociaal gewenste antwoorden . Duidelijk vals gedoe, mijn naam en adres kloppen niet, toch dreigen ze met incass... Toon meer

1. Cashback-aanbieder

Seniorenvoordeelpas.nl is hét online platform voor senioren in Nederland die midden in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen. Door lid te worden ontvang je kortingsacties en voordelen op zowel dagelijkse uitgaven, uitjes zoals een restaurantbezoek of een stedentrip en vaste lasten, bijvoorbeeld je energierekeningen. Seniorenvoordeelpas treedt daarnaast op als collectief geheel richting winkeliers, horeca, verzekeraars en energieaanbieders. Op deze manier bedingen we niet alleen hoge kortingen en voordelen, maar komen we ook gezamenlijk op voor de grote groep senioren in ons land.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting, scam, misleiding misbruik

Oplichting! Scam! Ook ik was zo stom om in mijn hebberigheid informatie te vragen over deze pas. Natuurlijk had ik nog niets aangeschaft, ik wist nog niet eens wat de prijs was. Maar meteen kreeg ik al een mail waarin ik werd gefeliciteerd met de aanschaf van mijn seniorenvoordeelpas en dat ik binnenkort een betaallink. zou krijgen. Luid foeterend gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. Ik ben 64, maar zouden mensen van ver in de 80 ook zo alert zijn? Hier is sprake van misleiding en misbruik van een doelgroep van ouderen.

20 juni 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Ik denk op basis van de informatie in uw review dat dit al is opgelost door uw gebruik van het herroepingsrecht. Mocht dit niet het geval zijn, zou u ons dit kunnen doorgeven door de kwestie even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?
Dan kunnen we dit oplossen.

Team Seniorenvoordeelpas

Ongewenste mails en betalings verzoeken.

Ik kreeg Lange tijd berichten voor het aan smeren van een seniorenpas. Ik heb mijn afgemeld om nog langer post te ontvangen. Voor een paar weken terug kreeg ik een verzoek om €4,95 te betalen. Waarvoor? Nu kreeg een bericht dat ik een tweede herinering met een bedrag van €19.95 te betalen. Hoe komen ze aan mijn adres en gegevens om mijn mailbox te bevuilen. Waar halen ze het lef vandaan om mijn rekeningen te sturen naar afmelden van geen post meer te ontvangen. Mensen weest gewaarschuwd verwijderd gelijk de mails die je ongewenst van dit bedrijft ontvang.
Ik laat dit uitzoeken door mijn rechtsbijstand. Misbruik van mijn persoongegevens.

1 juni 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Ik denk op basis van de informatie die ik kon terugvinden in onze database dat dit al is opgelost. Mocht dit niet he geval zijn, zou u ons dit kunnen doorgeven door de kwestie even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?
Dan kunnen we hier samen even naar kijken en dit oplossen.

Team Seniorenvoordeelpas

Ik wordt gek van voordeelpas.nl

Ik wordt gek van voordeelpas.nl. ik krijg steeds email om lid te worden, ben ik al. Ik wacht al weken!!! Op uitbetaling 30 euro wat maar niet komt, dan zeg ik het op. Wordt nooit meer lid en raad het ook anderen niet aan.
Gr GG

11 juni 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Wat vervelend dat u al zo lang wacht. Helaas kan ik geen informatie terugvinden in onze database. Zou u ons dit kunnen geven door de kwestie van even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?
Dan kunnen we hier samen even naar kijken en dit oplossen.

Onbetrouwbaar

Ik krijg uit het niets email van seniorenvoordeelpas om mij een abonnement aan te smeren. Geen idee hoe ze aan mijn emailadres komen. Onbeschoft en ongevraagd.

Heb op 10 april gemaild omdat ik ze telefonisch niet kon bereiken en dat ik geen abonnement wil.
Daar geen antwoord op gekregen. Nu krijg ik weer mail met incassokosten.

Heb onderzoek gedaan en ontdekt dat dit bedrijf onbetrouwbaar is!
Ze zijn niet eens telefonisch bereikbaar!

Ik heb diverse nummers geprobeerd ook onder de zgn. openingstijden:
085-070 0900 Seniorenvoordeelpas

Dit review op 14/5 geplaatst.

Aanvulling 15/5: Nu een mail gekregen waarin gezegd wordt dat de factuur en kosten gecrediteerd worden. Jammer dat het niet eerder opgelost werd…

15 mei 2025

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback.
U heeft als aanvulling neergezet jammer dat het niet eerder opgelost werd maar gezien u een mail stuurde en het antwoord niet heeft afgewacht voor u deze review schreef is dat voor ons ook als jammer ervaren.

Spam kanon

Uit het niets krijg ik mails van dit bedrijf terwijl ik mijzelf nooit heb aangemeld. Geen idee waar men mijn gegevens vandaan haalt. Ondanks afmelding gaat deze spam gewoon door!

Kan deze website aub offline gehaald.

25 april 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik geen informatie terugvinden in onze database. Zou u ons dit kunnen geven door de kwestie van even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?

Team Seniorenvoordeelpas

Onduidelijke aanbiedingen en pas wordt…

Onduidelijke aanbiedingen en pas wordt niet altijd erkent. Waardeloos.

28 maart 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Op onze website kunt u inloggen in uw account en zien welke bedrijven er allemaal zijn aangesloten bij ons en welke aanbiedingen actief zijn en hoe dit te werk gaat.

Ongevraagd email….Spam

Had mij gister uitgeschreven voor hun ongevraagde spam en ontving vanmorgen alweer onzin van dit bedrijf in mijn inbox. Heb onderzoek gedaan en ontdekt dat dit bedrijf onbetrouwbaar is!
Ze zijn niet eens telefonisch bereikbaar!

16 april 2025

Team Seniorenvoordeelpas

Bedrijf blijft maar emails sturen…

Bedrijf blijft maar emails sturen ondanks nooit interesse getoond en aantal keren aangegeven hier niet van gediend te zijn. Zeer irritant.

11 april 2025

Team Seniorenvoordeelpas

Lidmaatschap per April 2024 opgezegd. Eind goed al goed ??

Lidmaatschap per April 2024 opgezegd. Blijf aanmaningen en dreiging incassokosten krijgen.
Na ettelijke malen gebeld te hebben kreeg ik contact met een medewerkster en werden mijn gegevens doorgenomen. Binnen één minuut werd ik in het gelijk gesteld en zou ik een e-mail krijgen met een bevestiging dat mijn lidmaatschap verder kosteloos was opgezegd. De mail kwam inderdaad snel binnen, weliswaar in de map "spam", maar daar kunnen zij niets aan doen. Toch blijf ik het een vreemde gang van zaken vinden dat ik een aantal dreigbrieven en dreig -mails kreeg, maar dat de zaak na één telefoontje opgelost kon worden. Overigens is het niet makkelijk hen aan de telefoon te krijgen.

2 april 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Zeer slechte ervaring met de…

Zeer slechte ervaring met de Seniorenpas – een misleidend en waardeloos product

Ik vraag me af hoe dit bedrijf aan mijn geboortedatum is gekomen. Met een logo dat sterk lijkt op SNS en het feit dat ze precies weten wanneer je jarig bent, kiezen ze een moment waarop je in een euforische stemming bent om toe te slaan. Hun werkwijze voelt achterhaald en opdringerig.

Ze beloven voordelen die je vaak al hebt via bijvoorbeeld Esso, ANWB of kortingsapps, maar de realiteit is dat het een valstrik is. Ze halen je vriendelijk binnen, maar zodra je eruit wilt, komen de kleine lettertjes tevoorschijn en blijkt het bijna onmogelijk om op te zeggen zonder gedoe.

Dit is een typisch voorbeeld van een bedrijf dat balanceert op de grenzen van de wet. Je stapt er zonder argwaan in, maar voelt je vervolgens gegijzeld. Bespaar jezelf de frustratie en het geld – het leven is al duur genoeg. Wees gewaarschuwd!

2 januari 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik geen informatie terugvinden in onze database. Zodoende hebben wij meer informatie nodig. Zou u ons dit kunnen geven door de kwestie van even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?

Team Seniorenvoordeelpas

Zonder dat ik wilde kopen, had ik het gekocht....

Ik bekeek even online of dit een interessant product voor mij zou zijn. Toen ik even wilde zien wat de kosten waren en op de knop 'kopen' drukte, was de volledige koop in 1x gedaar, puur door jullie agressieve verkoophandelswijze, door een brief te sturen met incassokosten. Alles wat daarna gebeurt is totaal vaag en onduidelijk. Ik heb nergens gebruik van gemaakt, maar zal het onterecht bedrag à 39,90 betalen om er zo snel mogelijk weer vanaf te zijn. Als ik hier al de negatieve reviews zie: wat een verschrikkelijke organisatie.

21 februari 2025

Team Seniorenvoordeelpas

Nadat ik mijn seniorenpas heb opgezegd…

Nadat ik mijn seniorenpas heb opgezegd zou ik nog te veel betaald lidmaatschap terugkrijgen. Na meerdere e-mails en al vier keer bellen heb ik dat nog steeds niet gehad. Een heel slechte zaak.Ik blijf bellen net zo lang dat ik het terug heb.

25 maart 2025

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback.
Helaas duurt het inderdaad langer dan normaal. Wij doen ons best dit zo spoedig mogelijk voor u in orde te maken.

Het geld niet waard

Het geld niet waard, beloven een boodschappenpakket maar wordt niet gegeven, bij navraag krijg ik een kort antwoord dat het niet in hun systeem staat, maar de bijna 40 euro wel betaald , er zijn veel betere korting en cashback sites die niets kosten.
Advies : betaal niet voor een site die cashback geeft

10 februari 2025

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback.
Helaas kan het zo zijn dat uw aanmelding niet via de correcte actielink gedaan is dan is het niet geregistreerd dat u een welkomst cadeau krijgt.

Slecht gevoel over

Tegoeden blijven continu 'in behandeling' zelfs na ruim 3 maanden nog. Winkels waar je via hen aankopen hebt gedaan, precies gedaan zoals voorgeschreven, worden niet als aankopen gezien, dus krijg je ook geen geld terug. Op de klacht via mail reageren ze niet.

12 december 2024

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik op uw achternaam geen informatie terugvinden in onze database. Zodoende hebben wij meer informatie nodig. Zou u ons dit kunnen geven door de kwestie en uw gegevens even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?
Dan kunnen we dit alsnog samen bekijken.

HEEL ONBETROUWBAAR!

Eind december 2024 is per mail aan me beloofd, dat ik het onterecht betaalde bedrag à 39,90 (puur gedaan door jullie agressieve handelswijze, door een brief te sturen met incassokosten), binnenkort terugbetaald zou krijgen, maar tot dusver heb ik nog steeds niets terug gehad. Ik heb in
januari hierover 2 mails gestuurd, maar kreeg geen reactie hierop en 2 keer telefonisch contact gehad, ik kreeg toen te horen dat ze dit door zou spelen naar de financiële afdeling, maar wederom zonder enig resultaat.
Ik heb het volledige recht om mijn geld terug te krijgen, want er is geen enkele onderlinge overeenkomst tot
stand gekomen, doordat jullie de registratiemail, factuur en ticket, naar een onjuist ongeldig e-mailadres
hadden gestuurd, maar wel met aanmaningen komen, zonder dat ik ook maar iets had ontvangen, echter heb ik hier ook geen behoefte meer aan.
Mijn gegevens hebben jullie, want de telefoniste noemde dit gelijk ook op. Dat betekent dat jullie de terugbetaling van dit bedrag makkelijk en snel kunnen regelen. Ik reken nu toch echt op een eerlijke medewerking, tot een snelle terugbetaling.

17 december 2024

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik op uw voor- en achternaam geen informatie terugvinden in onze database. Zodoende hebben wij meer informatie gevraagd.

Team Seniorenvoordeelpas

Klantenservice is maar drie dagen…

Klantenservice is maar drie dagen beschikbaar 3 uurtjes en er wordt nooit opgenomen. Ze hebben mijn moeder te pakken gekregen en nu moet ze betalen voor een nutteloze dienst. Ouderen krijgen al 65+ korting. Dit heeft geen meerwaarde

31 januari 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik op uw voor- en achternaam geen informatie terugvinden in onze database. Zodoende hebben wij meer informatie nodig. Zou u ons dit kunnen geven door de kwestie van even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?

Helaas .moest ik nog betalen voor 2025

Helaas .moest ik nog betalen voor 2025
Heb betaald maar.blijf herinneringen krijgen .
Terwijl de site die ik bezoek en er wat koop niet geregistreerd worden.
Probeer telefonisch contact te krijgen
Maar helaas lukt dit niet
Je krijgt er een hoge bloeddruk van
Mischien een idee om het via radar op tv bekend te maken?

7 december 2024

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik op uw voor- en achternaam geen informatie terugvinden in onze database. Zodoende hebben wij meer informatie nodig. Zou u ons dit kunnen geven door uw kwestie even te mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl?
Dan kunnen we dit samen oplossen. Zoals aangegeven op de website zijn wij telefonisch te bereiken op Van maandag t/m woensdag in de ochtend.

Team Seniorenvoordeelpas

factureren is ok ..betaald en zo...ik…

factureren is ok ..betaald en zo...ik wacht al twee weken op mijn fysieke pas ??

30 januari 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik op uw voor- en achternaam geen informatie terugvinden in onze database. Zodoende hebben wij meer informatie nodig. Zou u ons kunnen mailen klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl? Als u in de mail even aangeeft de pas niet te hebben gehad en uw adres even vermeld ter controle sturen we er meteen 1 op.

Team Seniorenvoordeelpas

Het terugkrijgen van het saldo van betaald lidgeld.

Ik heb mijn lidgeld voor 2025 onder druk van de inning door een incassobureau betaald ook al had ik de opzegging van mijn lidmaatschap reeds eerder ter kennis gebracht aan jullie diensten.
Men zou het saldo van het reeds betaalde bedrag binnen de maand terug overmaken.
Tot op vandaag heb ik niets ontvangen en zendt men mij een antwoord volledig naast de kwestie.

28 januari 2025

Antwoord van Seniorenvoordeelpas

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback. Helaas kan ik op uw voor- en achternaam geen informatie terugvinden in onze database. Zodoende hebben wij meer informatie nodig. Zou u ons dit kunnen geven? Dan kunnen wij hier voor u achteraan.

Team Seniorenvoordeelpas

Het lijkt gratis maar is het niet.

Het lijkt gratis maar is het niet.
Heel tricky word je overgehaald ook zo'n pas aan te schaffen. Het lijkt dat er geen kosten zijn maar dat klopt niet. Na iets meer dan twee weken krijg je de factuur voor een jaar die je moet betalen. Je wettelijke bedenktijd is nl dan al voorbij en de mail lag ook nog eens in mijn spam filter. Trap er niet zoals ik in.

28 januari 2025

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback.
Ondanks dat u aangeeft dat het lijkt alsof het gratis is staat dit meerdere malen vermeld.