Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget en faktura på 8800kr fra dette fupfirma. Da jeg prøvede at booke en boks for et år siden, duede app ikke og fysisk boks var fjernet i den kiosk hvor vi før havde booket. Nu ha... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Support i kæmpe problemer Var tidligere stor fan af SHAREBOX og har benyttet mere 9 gange. Denne gang gik det dog helt galt. Værst var at hjælpen ikke var der. - alle bookinger var pludselig for... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bookede en boks, men kunne ikke tilføje modtager. Jeg forsøgte mig med Support Chat, men selv om svar tiden blev fremhævet som "under en time", var der mere end et døgn efter stadig ikke svar. Mai... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage
  2. Autoleasebedrijf
  3. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

A Europe-based solution that enables the automotive industry to facilitate key exchanges from their mobile devices. Sharebox removes the headache of coordinating with customers to provide them access to their cars. With Sharebox you can stash your keys in a secure, conveniently-located kiosk, which customers can access through SMS link og integrated in OEM apps. Online payment and digital signature of contract are integrated part of the B2B solution. Integrating Sharebox with your existing CRM/ DMS software is quick and easy. It makes the system even better to operate for the professional part of the handover.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I highly recommend Sharebox for their…

I highly recommend Sharebox for their high quality customer service and also the practical Sharebox they provide. I am using it every time it’s needed.

21 mei 2022

Antwoord van SHAREBOX

Thank you Asmae❤️I will forward the review to our support team that is available 24/7 to solve problems and deliver a frictionless customer experience.

Support i kæmpe problemer

Support i kæmpe problemer
- alle bookinger var pludselig forsvundet på appen
-DK support nummer virkede ikke
- Kun en person i Norges support. Denne forstod ikke engelsk eller dansk. Blev hele tiden bedt om at ringe på det danske nummer, hvor der ikke blev svaret. Telefonen blev lagt på flere gange. Det tog 6 forsøg at få forklaret forskel på Frederiksberg og Frederikssundsvej.

13 april 2022

Antwoord van SHAREBOX

Hei Lone. Vi beklager at du fikk denne dårlige opplevelse. Vår tlf. support er normalt betjent med minimum to Saksbehandlere som snakker Engelsk, Dansk/Norsk. Vår chat er også tilgjengelig 24/7 for hjelp skulle du ikke få nødvendig bistand på tlf. Takk uansett for tilbakemelding som gjør at vi kan forbedre vår tjeneste.

Lidt for smart pengemaskine

Håbløs app. Jeg kan ikke ændre indstillingerne, alting står på tysk og jeg har naturligvis ikke oprettet den på tysk, når jeg bor i Danmark. Der er nul overskuelighed. Jeg ville fx reservere - men jeg kan ikke reservere til en bestemt dag og tidspunkt. Jeg trykker "reserver" i formodningen om at kunne reservere et tidspunkt. Pludselig har jeg åbenbart spildt 29 kr. Da jeg vil annullere "reservationen" bliver jeg tilbudt at "afslutte abonnementet". Så jeg har også oprettet abonnement nu???? Man agerer fuldkommen i blinde med det her system. Hvad betyder fx "åbn" - er det for at hente eller for at lægge noget i boksen? På hjemmesiden kan man trykke sig fra den ene intetsigende besked til den anden, jeg trykker fx på "how the app works" og bliver sendt til et sted, hvor jeg kan downloade den. Thanks for Nothing. (Receipt #2977-4548 )

29 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sharebox fungerer perfekt for mig :)

Sharebox fungerer perfekt for mig. Jeg bruger det til at lige mine nøgler til mine airbnb gæster.

Hvis der opstår problemer er shareboxs personale altid lynhurtige til at svare på chatten og lige så hurtige til at fixe et evt. problem.

Kan varmt anbefale dem!

4 oktober 2019

Great service for hotels

We have been using Sharebox for 3 months at our hotel for key exchange and it works great! Saved us a lot of time, definitely recommended!

16 september 2019

Godt nok smart!

Har haft mit hyr med at ud- og aflevere nøgler i forbindelse med udlejning af min lejlighed. Med et slag blev det løst da Sharebox indtog min lokale 7/eleven og mine gæster pludselig kunne afhente - og aflevere - nøgle 24/7 kun med denne smidige og nemme app.

4 september 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service! They were friendly and very quick in answering questions. They even helped me to get a box in a closer location even if it first said fully booked in that location. Can highly recommend their service :)

12 juli 2019

Supersmidig tjänst

Har varit super-smidigt att använda nu när jag har haft ett gäng AirBnb-gäster, gästerna har både kunnat hämta och lämna nycklar utan att jag behöver vara där precis när de kommer och åker. Funkat bra för dem att öppna med SMS/App och jag har har fått notifikationer när de öppnat lådan!

10 juni 2019

Antwoord van SHAREBOX

🙏🏻 thank you for sharing your experiences... it means a lot to us and the ones that consider using our service. Br aea CEO

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade missförstått konceptet och…

Jag hade missförstått konceptet och betalat 2 gånger för en månadsprenumeration på sharebox (var alltså inte ens deras fel) men när jag ringde (sent på kvällen) fick jag SÅÅÅÅÅÅ bra service och inget var något problem, jag blev refunderad den ena summan och blev bemött av högsta service. Rekommenderas!

4 april 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brukt Sharebox flere ganger på …

Jeg har brukt Sharebox flere ganger på deli de Luca, Grønland, Oslo og er meget fornøyd. Gjestene mine syntes det er fint å kunne sjekke inn når de føler for det. Og
jeg slipper å vente i leiligheten på gjester som kanskje er forsinket.

10 februari 2019

Great concept!

Cheap and easy to use. Perfect for Airbnb.

17 januari 2019

Thank you. We love Happy customers 😀

Vanvittig god platform

Vanvittig god platform, service og håndtering. Jeg kan kun anbefale Sharebox!

2 januari 2019

Antwoord van SHAREBOX

Takk for at du deler din erfaring og at du setter pris på vår tjeneste - vi kaller det en delingstjeneste 😁

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smart og simpelt - og god service

Sharebox fungerer super godt - det er simpelt og hurtigt. Jeg havde nogle problemer med en Sharebox på et tidspunkt, og de var super gode til at hjælpe og guide mig på chat. Professionel og god service! Kan varmt anbefales.

21 september 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Surprisingly easy to handle - super!

It was really surprisingly easy - I was impressed. My cousin was standing in front of the box and I was more than 500km away (still in Amsterdam) and the box opened in 2 sec. to get the keys for our rented apartment. Great experience! Would be great to have this in the Netherlands too!

7 september 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.