Top materiaal
Top materiaal, heerlijk om mee te werken, komt om dat koken echt wel mijn hobby is en dan wil goed gereedschap gebruiken.

Antwoord van ShinraiKnives
Premium kitchen tools with strict quality control, fast delivery, and reliable warranty. Shinrai Knives, built for chefs and home cooks who value excellence.
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van ShinraiKnives
Zonde z'n mooie set maar scherp ho maar. Heb ze nu bijna een jaar en het worst alleen maar erger.
Vanaf dag één al moeten zoeken naar een scherp mes in de set, nooit in de vaatwasser gedaan maar dat mag ook niet baten.
Ik zou een andere set aanraden om te proberen

Antwoord van ShinraiKnives
Super goeie messen en hele goeie service. Echt top

Antwoord van ShinraiKnives
Opletten als je een retour wil aanmelden vanuit België. Het aanvragen van een retour is onmogelijk op hun website omdat het land van herkomst niet herkend wordt. Als je het zelf wilt retourneren, is er op hun website geen enkel adres van ondermening te zien, noch op hun retourpagina (wat trouwens volgens wet verplicht is). Dus ik verzond de messen retour naar het adres van afzender van op het pakket dat ik ontving. DIT BLIJKT DUS NIET EEN ADRES VAN HUN TE ZIJN!
Ik nam contact met hun op om te vragen of ze de retour hadden ontvangen. Toen pas lieten ze me weten dat het niet hun officiële adres is, en dat ik dus contact moest opnemen met de koerierdienst om het pakket terug thuis te kunnen ontvangen. Dit deed ik meerdere malen, zowel telefonisch als schriftelijk. Zowel PostNL als Bpost kon me niet verder helpen…
Dit had allemaal vermeden kunnen worden als zij op voorhand DUIDELIJK hadden aangegeven dat de messen retour gestuurd moesten worden naar een adres in Nederland. Ik ben nu dus de messen en mijn geld kwijt. Verder niets meer van hun vernomen dus heb klacht ingediend bij de Geschillencommissie. Pas dus op!
—————————
UPDATE (16-02-2026):
Dit probleem is al geruime tijd gekend bij jullie. Ordernummer is #066815. Ik heb zelf al geprobeerd om telefonisch contact op te nemen met jullie, maar zelfs dat lukt niet. Jullie team is er al van op de hoogte dat het niet mogelijk was om een retour aan te vragen via jullie website vanwege een interne fout (ik heb voldoende bewijzen en screenrecords). Als er voor de rest niets staat van retouradres, ben je misleidend t.o.v. je klanten. De aangetekende zending is blijkbaar ook geweigerd geweest.
Het heeft ook geen zin om jullie een e-mail te sturen want daar reageren jullie niet eens op. Als dit niet kan opgelost worden zal ik een terugvordering via de bank uitvoeren.

Antwoord van ShinraiKnives
Snel en correcte levering. Vlijmscherpe en mooie messen. Top,aanrader.

Antwoord van ShinraiKnives
Heb al 3 messen gaat lang mee, snel geleverd, goeie service snelle klanten service

Antwoord van ShinraiKnives
Super blij met het vleesmes wat we hebben gekocht!

Antwoord van ShinraiKnives
Mooie messen, vlijmscherp en prima kwaliteit. Zeker tevreden.

Antwoord van ShinraiKnives
Wat ik zo goed vind aan deze messen is de mix tussen gewoon goede kwaliteit en dat het er daarnaast ook gewoon heel mooi uitziet. De messen gaan lang mee en blijven ook lang scherp. Gewoon goed zoals het hoort!

Antwoord van ShinraiKnives
Mooie messen tegen een goede prijs. Snel geleverd.